Nova pravila ponasanja i vladanja

Started by Bred, 17-11-2006, 08:42:00

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Dragi moji i drage moje, nagurali smo vec vise od 40000poruka i 2000 tema tako da neki red mora dodatno da se uvede. Nadam se da ste procitali Pravilnik foruma i Forumski bonton. Ako jos niste-najsrdacnije Vam preporucujem da to uradite da biste bolje razumeli predstojece izmene!

Offtopic se vise nece tolerisati ili ce se sasvim malo tolerisati! Shvatite to ozbiljno! Imate chat koji sada sasvim solidno radi tako da sav offtopic, Vase privatne diskusije i caskanje usmeravajte tamo. Samokontrola je mocan mehanizam kao i suzdrzavanje. Uveren sam da vecina Vas sada vrlo dobro moze da prepozna kada neka tema krece u offtopic zbog necije poruke kojoj nikako nije mesto u toj temi tako da ubuduce se i Vi potrudite da svojom porukom ne prouzrokujete skretanje teme. Odgovori tipa "hahahaha" , "hvala" ili samo smajli u odgovoru se nece uopste tolerisati u ozbiljnijem delu foruma kao sto je cela kategorija "Farmaceutski fakultet u Beogradu",  "Nauka i zdravlje", forum "Tehnika" a i moderisanje u forumu "Ljubav i sex" ce se poostriti. Kanali¹ite svoje potencijalno offtopic ili neozbiljne poruke kroz podforum "Kafane" i Bla bla forum koji ce uskoro biti otvoren, a najbolje je da za to ipak koristite chat.

Ne ustrucavajte se da otvorite novu temu, ali prethodno proverite da li mozda ne postoji ista/slicna tema koristeci Pretragu.

Od danas necete vise videti da Vas moderatori opominju ovim smajlijem :OFF za skretanje u off nego ce spornu poruku(e) brisati ili izdvojiti u novu temu.

"Ozbiljan" deo foruma mora da ostane ozbiljan pogotovo zbog ambicija koje imamo u pogledu sirenja i popularizacije  foruma i pridobijanja novih, kvalitetnih, clanova.

Hvala na razumevanju.
Bred