Draga saveta

Started by kaja, 18-10-2008, 08:33:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kaja

Dragi Saveta


Nadam se da æete mi pomoæi. Neki dan sam krenula na posao a mu¾ je ostao kuæi da gleda TV kao i obièno. Pro¹la sam par stotina metara niz ulicu i motor automobila mi se jednostavno ugasio i stao. Pe¹ke sam se vratila kuæi po pomoæ kad tamo... moj mu¾ je obukao moje cipele sa ¹tiklama i tanga gaæice, na¹minkao se i stajao pred ogledalom.

Imam 32 godine, a moj mu¾ 34 i zajedno smo veæ 12 godina. Kada sam ga pitala ¹ta radi rekao je da je obukao moje gaæice jer nije mogao pronaæi svoje. Kad sam ga pitala za ¹minku slomio se i priznao mi da nosi moje stvari zadnjih 6 meseci. Rekla sam mu da prestane ili æu ga ostaviti.

Pre ¹est meseci dobio je otkaz na poslu i postao depresivan. Volim ga jako, ali otkad sam mu dala ultimatum jedva da razgovaramo. Molim vas pomozite!

Ivana

* * * * * * * * * *

Draga Ivana,

Razlozi za ga¹enje motora nakon kratke vo¾nje mogu biti razlièiti. Poènite s pregledom dovoda goriva. Ako je èist, proverite dr¾ace na vakuum pumpi. Ako to ne pomogne, mo¾e biti da je sama pumpa pokvarena i ne daje dovoljan pritisak ind¾ektoru. Sreæno! Stevan

maYes

 :pljes:  :K2: :pljes:

pumpa je pokvarena.

Enea

:siza:
da nije do filtra?  :K2:

maYes

i dovod nije bas najbolji, kad malo razmislim....
:K2: