La¾ne svadbene torte za siroma¹ne mladence

Started by tarantulica, 14-06-2007, 08:30:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tarantulica

La¾ne svadbene torte za siroma¹ne mladence

Za parove koji planiraju da udju u braène vode, a èiji je bud¾et ogranièen, postoji i alternativni naèini da dodju do povoljne torte za najsveèaniji dan u ¾ivotu - iznajmljivanje la¾ne torte.

Poslastièarnica "Fun Cakes" iz Grendvila pravi la¾ne, ali vrlo elegantne trospratne i èetvorospratne torte od plastike, vate i pene koje slu¾e kao ukras, a gosti na svadbi dobiju komad pravog, ali jeftinog kolaèa.

Ideja o la¾nim svadbenim tortama, proistekla je iz ¾elje da mladencima koji nemaju dovoljno novca, omoguæe da na dan venèanja imaju divnu, elegantnu i veliku tortu, izjavila je Kimberli Ej, vlasnica ove poslastièarnice, ali je naglasila da oni takodje pripremaju i prave, jestive kolaèe, kao i svaka poslastièarnica.

Ova la¾na torta zapravo slu¾i kao ukras, a gostima se slu¾e komadi ne tako skupog kolaèa. Iznajmljivanje je vrlo korisno i kada vam je torta neohodna u poslednjem trenutku. La¾na torta "ume¹ena" je uglavnom od plastike, ali u unutra¹njosti sadr¾i i jedan komad pravog kolaèa kako bi parovi mogli da se poèaste posle tradicionalnog zajednièkog seèenja kolaèa.

Obièno, kada parovi preseku tortu, konobari je nose u kuhinju kako bi isekli parèiæe i za ostale goste. Ta èinjenica ide na ruku onima koji se odluèe za la¾nu tortu jer na taj naèin niko od gostiju neæe primetiti da se radi o maloj prevari.

Klasièna svadbena torta, za oko 100-tinjak gostiju ko¹ta izmedju 200 i 250 dolara, a ovakva la¾na tek 100 dolara.

(MONDO)



Darker

hahahahahhahahaha, jao ¾ivoteeeeeeeeee

Zakon tr¾i¹ta, svaka roba ima svog kupca :wall:
©to pravi¹ glam svadbu kad nema¹ kinte? :wall: