Obavestenje za studente koji obnavljaju II VAZNO!!!!

Started by MiKy, 09-10-2007, 12:39:01

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

MiKy

Studenti koji ove ¹kolske godine obnavljaju drugu godinu, prelaze na novi nastavni plan i program. Potrebno je da se jave Studentskoj slu¾bi u periodu 8-19.10.2007. Sa indeksom.


nasty girl



za sve studente koji obnavljaju drugu godinu i prelaze na Bolonjski program zakazan je sastanak sa prof. Vesnom Kuntic u PETAK 12.10.2007 u 12h u Svecanoj sali naseg fakulteta.

svecana sala se nalazi na spratu iznad ucionce za kontinuiranu nastavu.


zvecarka

inace potreban je nov indeks sa naravno slikom za upis kao i uplatnica od 5000din kao prva rata.

Bundevica

dva sv obrasca i naravno slika za identifikacionu karticu i molba da predjemo na bolonju....

Ice

Da, sada jos i molbu mora da im pisemo, samo kako bi oprali svoje ruke. Ako smo obavezni da predjemo, zasto bi ih onda molili. Nece da nam cine medvedje usluge, a stavljaju nas u jos goru poziciju nego da su nas pustili sa jednim ispitom vise i dali nam dodatni ispitni rok da ocistimo taj ispit. Naravno njima je jednostavnije da uzmu novac i mole boga da osinemo ponovo II godinu i da im onda sve lepo placamo.  :namcor "Nije bitno sta su ostali fakulteti uradili, to je medvedja usluga" Da!Svi ljudi i profesori na ostalim fakultetima su jako glupi,a mi smo izuzetno pametni! Za sve je postojalo resenje, samo da su nas na vreme lepo pitali i pokusali da se dogovore sa nama. Oni taj problem nemaju od juce, nego ga imaju jos od one godine kada su upisali bolonjce!!! Sta smo sada mi krivi sto smo najnezgodnija generacija! I sada postoji resenje! Puste nas u trecu sa jednim ispitom vise i daju nam rok, koji su vec i inace planirali da nam daju! Za sve postoji resenje uvek, samo je pitanje ko zeli da ga vidi... 

nasty girl

za upis u drugu godinu po bolonji je potrebno
1. nov index sa zalepljenom slikom(slika velicine kao za pasos)
2. dve slike malo manje nego za licnu kartu
3.dva sv obrazca
4. molba da predjemo na bolonju
5.i uplatnica od 5000 dinara (upalcuje se sve isto kao i ispiti, samo je svrha uplate obnova godine)

zvecarka