Sapiceva povreda-posledice fizickog obracuna sa Sefikom???

Started by mirror-girl, 24-08-2008, 11:11:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mirror-girl

Da li je istina?Cekamo izvestaj iz olimpijskog sela...
Vrlo je moguce da su strasti prokljucale nakon jucerasnje bruke sa Amerima...
Ma samo nek se oporavi onaj mrgud,ipak je on nas najbolji vaterpolista,mada ja iskreno vise volim Vladu Vujasinovica!!! :pljes:

Kamicak

Novine tako vele, ja sam umrla od smeha citajuci Kurir, pise kako je Sapic optuzio Sefika za primanje mita, na sta je ovaj odgovorio NOKAUTOM ( scena ko u crtacima, Sapic blablabla a Sefik duuuuuuuuuuummm  :box).Situacija je daleko od smesne, ali mi se tako javilo :ninja:

mirror-girl

Ma tracare,naduvavaju pricu 100%,ali opet je sigurno neceg bilo! :roll:

Bred

©efik i ©apiæ sutra se mire
Autor: D. Plav¹iæ |

Aleksandar ©apiæ i Denis ©efik pomiriæe se pre nego ¹to skinu gips sa povreðene noge i ruke nakon tuèe u Olimpijskom selu u Pekingu. To je zakljuèak koji se nameæe nakon povratka poslednje grupe srpskih olimpijaca iz Kine i saznanja da æe se dvojica zaraæenih vaterpolista sutra sresti u Kuæi vaterpola na Dedinju.

Na Aerodromu „Nikola Tesla“ samo jedna medalja je viðena, i to u ruci kapitena Vujasinoviæa. Iako su u pravu kad ka¾u da je bronzana medalja u te¹kim okolnostima uspeh, ostaje nejasno za¹to je na¹i junaci nisu ponosno istakli. Srpsku ekspediciju koja se vratila iz Pekinga èinili su i nekolicina odbojka¹a, odbojka¹ica, atletièarka Ivana ©panoviæ i stonoteniser Aleksandar Karaka¹eviæ. Mnogi uspe¹ni sportisti su doèekivani na surèinskom aerodromu, ali te¹ko da je ijedan do¾iveo ovacije kao Denis ©efik po izlasku sa carinske kontrole. Golman na¹e reprezentacije odmah je u naruèje prihvatio svoju decu, a u prvom planu je bio gips na njegovoj desnoj ruci. Na njemu su bili potpisi svih reprezentativaca i to sa sve odeljenjem u koje su i¹li, verovatno u srednjoj ¹koli. Jedino je bilo nemoguæe saznati u koje odeljenje je i¹ao Aleksandar ©apiæ. Ipak, posle reèi Denisa ©efika logièan je zakljuèak da æe uslediti pomirenje.
- Ne ¾elim mnogo da prièam o tom dogaðaju, biæe konferencija za novinare. Mogu samo da ka¾em da mi je veoma ¾ao zbog svega ¹to se dogodilo. Ruka me ne boli preterano, uskoro æu da skinem i gips, a za dve nedelje trebalo bi da uskoèim u bazen - kratko je rekao ©efik i po¾urio u svoj automobil, kako bi izbegao du¾u konverzaciju.

blic

mirror-girl

Znaci istina je....

I ne cudim se previse jer su mi obojica uvek delovala nadrndano,Sapic iako je najbolji vaterpolista,nekako nadmeno...
Ma pomirice njih Udovicic,on je vatra ziva :)

Bred

Kako god, ustanovili smo da NIJE trac kao i to da obojica nisu normalni ...  :K

frckica-j

Ne znam gdje ovaj svijet ide.
Jos kad sam cula da se i svestenici tuku na KiM (umjesto da sad budu slozniji nego ikad) nista me vise ne moze zaèuditi!
Uzas!
:bljak:

mirror-girl

Danas je bila konferencija za stampu,mislim,stvarno su slepci! :F

Bred

Pomirenje ©apiæa i ©efika bez rukovanja
Autor: D. Plav¹iæ | Blic

U Kuæi vaterpola juèe se pu¹ila lula mira, pa nije ni èudo ¹to je situacija bila pomalo nejasna i zadimljena. Aleksandar ©apiæ i Denis ©efik objasnili su javnosti kako su se razraèunali u Pekingu i zvanièno se pomirili, ako je to uop¹te moguæe bez rukovanja. Na insistiranje medija da bi trebalo jedan drugom da pru¾e ruku, ©apiæ je rekao da je to isuvi¹e patetièno, kao da ovakve konferencije automatski ne nose sa sobom bar malo patetike.

Dvojac koji je zasenio veliki uspeh na¹e reprezentacije nije opisao ¹ta se de¹avalo u Olimpijskom selu, ali je sada situacija za nijansu jasnija.
- Odmah da ka¾em, niko nije prisustvovao na¹oj tuèi i samo nas dvojica znamo ¹ta se taèno dogodilo. Imali smo jednu raspravu, sukob mi¹ljenja i do¹lo je do fizièkog sukoba. Pali smo jedan preko drugog, osetio sam bol u nozi i odmah sam znao ¹ta mi se dogodilo. ©efik mi je sam pomogao da doðem do sobe i tada sam javio predsedniku saveza Sovroviæu ¹ta mi se desilo - poèeo je prièu Aleksandar ©apiæ.
Najbolji strelac u istoriji na¹eg vaterpola istièe da je to bio veoma lo¹ dan za vaterpoliste.
- Pratila nas je lo¹a karma. Mi od Amerikanaca nismo izgubili èak 16 godina, a kasnije se dogodilo i ovo. Mnogo sliènih sukoba de¹ava se izmeðu sportista, ali ne sa ovakvim ishodom.
Denis ©efik imao je slièno viðenje situacije.
- Sam poraz od SAD nije bio povod za tuèu, sve je bilo liène prirode. Ipak, bili smo nervozni i zbog lo¹e igre i zato je do¹lo do obraèuna. Za mene je odmah posle incidenta sve zavr¹eno i ja ¾elim da i dalje igram za reprezentaciju. Izvinjavam se svima koji su navijali za nas. Mislim da je vest o dogaðanjima u Olimpijskom selu poprimila nepotrebne oblike i ¾ao mi je ¹to se zaboravilo sve ¹to smo radili u pro¹losti - rekao je ©efik.
Na konferenciji za novinare Aleksandar ©apiæ i Denis ©efik sedeli su jedan pored drugog, ali atmosfera nikako nije bila spontana. ©efik se povremeno i stidljivo osmehivao, a Aleksandar ©apiæ je bio izrazito ozbiljan. Vrsni strelac je pred novinare do¹ao pripremljen, sa sveskom punom bele¹ki, „da ne¹to ne bi zaboravio“.
- Mnogo sam razoèaran i tu¾an kao nikada do sada u karijeri. Danima razmi¹ljam o tome za¹to sam u Srbiji poslednjih dana postao dr¾avni neprijatelj broj jedan.
©apiæ je naveo sve svoje velike uspehe sa reprezentacijom i klubovima i kako je èesto za reprezentaciju igrao i sa naprslim rebrom, ali i sa ozbiljnim virusima i infekcijama.
- Odrastao sam u proseènoj srpskoj porodici u kojoj mi roditelji nisu bili direktori ili moænici. Sve sam u ¾ivotu postigao sam i zahvalan sam Bogu ¹to sam uspe¹an u onome o èemu sam sanjao. Nisam ¾eleo da uzmem italijansko ili ¹panski dr¾avljanstvo, iako su mi oba nuðena 1999. godine. Uvek sam sebi, ali i onima oko sebe, postavljao visoke ciljeve. I uvek sam preuzimao odgovornost. Uveo sam primitivan naèin eksponiranja postizanjem golova. Kao da to nije ne¹to najlep¹e i kao da to svako mo¾e, ali ga mrzi - ogorèen je bio ©apiæ.
Vrsni strelac nikada nije krio da je pristalica Demokratske stranke.
- Mo¾da je razlog medijskog udara na mene taj ¹to sam se politièki deklarisao. Ne mogu da ka¾em da me politika u Srbiji ne interesuje, jer je to moja zemlja. U ©paniji ili Italiji me politika ba¹ ne zanima. Ipak, nikada nikoga nisam vreðao ako je iz druge stranke, jer ja pre svega volim srpski narod. Nikada od politièara nisam dobio apsolutno ni¹ta i zaista ni u snu nisam oèekivao da æu ovako biti razapet na krst. Ako je neko ¾eleo da me povredi, onda je u tome uspeo - zavr¹io je skoro suznih oèiju svoje izlaganje Aleksandar ©apiæ.
Èvrste pesnice su dobre u bazenu, a lo¹e van njega, dok je diplomatija u oba sluèaja nepo¾eljna. ©apiæ i ©efik kad se biju, onda se lome ruke i noge i sve je jasno, a kad prièaju, onda ba¹ i nije. U Kuæi vaterpola su zagnjurili i za¾murili na evidentan problem. Moraæe u jednom trenutku da izrone kako bi uzeli vazduh. Da li æe ih pored bazena i tada èekati pobednièko postolje?

©efik: ®elim u London 2012.
I Aleksandar ©apiæ i Denis ©efik rekli su da ¾ele da nastave da igraju za reprezentaciju Srbije, a zanimljivo jedna od njihovih destinacija je i London koji æe kroz èetiri godine biti domaæin najboljim sportistima sveta.
- Ja bih, svakako, voleo da branim na Olimpijskim igrama, ali to ne zavisi od mene, veæ od selektora. Igranje za reprezentaciju i pohodi na medalje su ne¹to ¹to me pokreæe. Tako je bilo do sada a biæe i ubuduæe - objasnio je Denis ©efik.

©apiæ: Bili smo kompaktniji nego ikad
Aleksandar ©apiæ je na konferenciju za novinare do¹ao iz Ortopedske klinike na Banjici, u kojoj mu je operisana fibula desne noge. Povreðenu nogu dr¾ao je na stolici. Jedno od pitanja bilo je vezano i za pominjanje klanova u nacionalnom timu.
- U svakoj ekipi postoje ljudi koji se bolje ili lo¹ije sla¾u. Mi nismo do¹li do reprezentacije zbog toga ¹to smo drugari iz kraja, veæ zato ¹to smo najbolji vaterpolisti. Ipak, nikada odnos meðu igraèima nije lo¹e uticao na rezultate Srbije. Èak mislim da smo ovog leta bili kompaktniji nego ikad i da smo ba¹ mnogo vremena provodili zajedno - rekao je ©apiæ.

mirror-girl

Ipak su oni javne licnosti i hteli to ili ne moraju da paze kako se ponasaju!
kao neki klinci su,samo je falilo ono:
Mir,mir mir
niko nije kriv
ava ava ava,niko nije krava...
Ma bikovi su oni razmazeni! :batina

frckica-j

Najrazmazeniji su teniseri! Ubjedljivo! I kod nas je pomama za Anom, Jelenom i Novakom. Moj licni utisak je da oni ne igraju ako im je jedan pramen kose na pogresnom mjestu. Volimo Janka!!!

mirror-girl

Ne znam...Sto se tice tenisera ja nisam stekla takav utisak,meni je od svih njih Zimonjic najbolji covek,a dosta je zapostavljen...
Ma svi uobrazeni su prava  :shit: :shit:

A Sapke i Denis su namcori,pogotovo Sapke!Ali nije bitno,samo nek daje golove i neka izbegava nasilje...Mislim onoliki covek,a jedan pao preko drugog i upropastio nogu...Toliko o masi i snazi...

frckica-j

Za Zimketa si POTPUNO u pravu. Zaboravih na njega! Sram me bilo! Ovdje se za Chavica skoro nije ni znalo do Olimpijade, a sad: "Dragi nas Chavic". Nadam se da i on nece kao ovi! Ovi ostali sve neki glumci, manekeni, pjevaci, modni kreatori. Ma multipraktici!!!

Znas II Njutnov zakon: Sila masi daje ubrzanje!

mirror-girl

Sto se tice Cave,ja sam njega odavno gotivila i pratila,a sad kao svi se kunu u njega,a do pre ih bolelo dupe...ali takvi smo mi Srbi...Jedno sto radimo ubedljivo najbolje je da izvozimo talente u inostranstvo!

frckica-j

Naravno da izvozimo! Kako i ne bismo kad je kod nas sve VIP (veze i poznanstva, prim.autora).

Za Chavu znam od kad je oborio rekord u malim bazenima prije par godina, pa prosla Olimpijada. Ali covjeka nigdje nije bilo neko vrijeme. Pa onda evropsko, pa sad olimpijada. Baksuz covjek. Bice valjda bolje. Ja sam od njega,Jasne, vaterpolista i odbojkasa ocekivala nesto. Bila sam pola u pravu.  :lol: Od tenisera-bas nista. (Tu sam pogrijesila!) A i zgodniji je od Noleta ( i ljepsi...). :K2: