Potpisi za VII semestar

Started by TweeTy, 09-01-2007, 18:46:09

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

malena

E ovo sa potpisima je uvek maltretitranje... Zar ne mogu da se skupe indexi i svi predaju zajedno... Ali uvek se postavlja ovo pitanje pred podelu potpisa i nikad se nista ne promeni nego svaki put cekamo po par sati par dana da bi dobili potpis... Strasno...  :wall:

mina-L

I ja se apsolutno slazem,ajde da zamolimo profesore pa da svi skupimo indexe u jednu kutiju,secam se da smo ranije to radili!

makica

I,hoce li biti sutra potpisi iz patofize ili ne?  :roll:

mina-L

Aj neko nek javi ko je isao na patofizu dal su danas bili potpisi :cvet

bla,bla,bla

Nisu bili potpisi iz patofize danas,ali polako predavanja traju jo¹ 2 nedelje

Anabel Lee

Ovako, narode, ja sam pisala mail predsedniku veca cetvrte godine da nam omoguce da skupimo indexe na jednom institutu i da tehnicari prenose kutije sa indeksima sa instiuta na institut. Medjutim, ass. Vasiljevic( koja je predsednik veca cetvrte godine) mi je rekla da je to nemoguce s obzirom na to da smo u obavezi da platimo stetu na vise instituta i tehnicari nece da preuzmu odgovornost u slucaju da se necija potvrda o uplati izgubi tokom pernosenja indeksa sa instituta na institut. Mada je to glupo, s obzirom da bi svako trebao da ima kopiju, pa da u slucaju nekog problema samo podnese kopiju kao dokaz. Ja cu sutra biti na fakultetu i razgovaracu sa prodekanom za nastavu prof. Vesnom Kuntic da li ona moze da nam pomogne da uspemo u tome da skupimo indekse na jednom institutu, a ne da se cimamo i po 10 dana za pet potpisa i to u ispitnom roku.Ona nas je vec podrzala u tome, ali je problem sto ona ne moze da naredi profesorima da to urade. Videcu sutra sta moze da se uradi.

philoserbiana

cula sam da su potpisi iz farmakologije u sl.petak,potpisi iz patofize u sl.cetvrtak...ovo proveriti  :help2:

pig_am_am

#37
pa na farmakologiji su rekli da ce biti potpisi na kraju predavanja. a to je - petak.

sledeci,ne ovaj.

Anabel Lee

Danas sam razgovarala sa Kuntickom i ona me je podrzala sto se tice naseg predloga samo jos da i profesori sa IV godine prihvate. Nadam se da cu dobiti potvrdan odgovor.

Do tada imam informacije sto se tice potpisa iz sledecih predmeta:

FARMACEUTSKA TEHNOLOGIJA SA BIOFARMACIJOM

utorak 29.01. 2008. od 9:30 do 12 h na institutu ce se obaviti razduzivanje i potpisivanje indeksa. Potrebno je index popuniti Farm. tehnologija sa biofarmacijom 4+8 i napisatio ime nekog od profesora koji je drzao predavanja u ovom semestru. Takodje je potrebno sa sobom poneti i potvrdu o uplati od 250 dinara. Uplatnicu popuniti tako sto treba napisati standardni br. racuna ( 840- 1127666-05 za one koji ne znaju) i poziv na broj 14, a kao svrhu uplate staviti nadoknada stete za lab. staklo.

ANALITIKA LEKOVA

utorak 29.01.2008. u sali 201 u 10 h. U indeks popuniti samo Analitika lekova 1+0. Ako postoji neka steta, nisu naveli nista oko placanja.

Nadam se da nece biti neophodno da idemo od instituta do instituta. Takodje, potrudicu se dasaznam kada ce biti ostali potpisi.

Pozdrav!

maki

a kako potpisi iz tehnologije?zar nam nije kolokvijum potreban za potpis,a rezultati su tek tokom sledece nedelje???

makica

Utorak 29.1. nije sledece nedelje nego tek one tamo. :wink:
Pretpostavljam da oni koji nemaju polozen kolokvijum nece ni dobiti potpiis dok ga ne poloze.

Anabel Lee

Ja se izvinjavam sto nisam navela da je popravni kolokvijum zakazan za ponedeljak 28.01.2008. Ne znam tacno u koliko sati, ali nek studenti ne budu lenji i nek pogledaju na oglasnoj tabli. U svakom slucaju, asistenti ce obavestiti svoje grupe o terminu polaganja popravnog kolokvijuma.

Usput, dobila sam vessti  i za potpise iz etike. Morace neko od studenata da ode po njih kod profesora. Neko ko ima kola. Ja ih nemam, nazalost. Ako ima neki dobrovoljac nek mi se javi, pa da se dogovorimo.

Takodje, jos cekam odgovor sto se tice ostavljanja indeksa na jednom institutu. Iskreno se nadam da cemo ove godine konacno sve zavrsiti za jedan eventualno dva dana.

Pozdrav za sve!

Keleraba

Jel se zna nesto za bromatologiju i farmakologiju?

AVENDON

Quote from: Anabel Lee on 18-01-2008, 20:30:16
Ja se izvinjavam sto nisam navela da je popravni kolokvijum zakazan za ponedeljak 28.01.2008.

nama je asistentkinja rekla da je popravni kolokvijum 5.02????

neka neko proveri

Darker

Ovako,potpisi iz etike ce se prikupljati sledeceg semestra!
Sto se tice ostalih potpisa,Anabel Lee i ja smo bili danas po svim institutima,ne bismo li nekako organizovali tu famoznu kutiju.
Situacija je,sto se tice MEDICINSKIH BIOHEMICARA,sledeca:
SAKUPLJANJE SVIH MB INDEXA,SA UPLATNICAMA ZA NADOKNADU STETE(za med.bioh. je 250,za toxine cemo saznati sutra,a za brome u petak) I SA NAPISANOM GRUPOM na uplatnicama-je u PETAK,25.01.u 9:30!Molim da obavestite sve koje znate!