Casovi iz farme?

Started by Hellen, 09-02-2007, 16:14:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

AnaCrvena

ne znam koliko casovi mogu biti od pomoci kad spremas farmakologiju  :hmm
nikad nisam isla na privatne casove ni iz cega,ustvari...razumem kad je u pitanju matematika,fizika,neki zadaci pa postoje cake koje treba provaliti...a ovo uzmes citas i mislis o tome...ima komplikovanih stvari,ali kad sam malo istrazujes i povezujes,ukapiraces sigurno i takvo znanje je ono pravo,nece 'ispariti' odmah posle ispita...a kad odes na cas,neko ti sazvace,ti prihvatis zdravo za gotovo,bez da si mozak ukljucio,prakticno nabiflas ono sto ti je neko tamo lepo spakovao.kad izadjes sa ispita-all gone!mada,sve zavisi sta ti je cilj-da naucis ili na brzinu polozis!
mozda gresim i mozda sam naivna,ali-privatni casovi-not my cup of tea!  .blah.

Enea

naprotiv, kad morash da nauchish napamet odesh na chas da ti neko to objasni kroz najosnovniju hemiju i fiziku i nema bubecanja..
privatni chasovi? zashto da ne.. ali moram da znam ko je ona/j ko ih drzi i koliko  ume to znanje da prenese..
jednom sam ishla na priv chasove.. do neba hvala osobi koja mi je to znanje dala, za sva vremena u glavi ostace.
a jeste li vi nekada nekome "drzali chas"?
jako je naporno.. ma koliko uchenik pametan bio, vreme koje prodje u pripremi i drzanju chasa iscrpi mnogo vise nego kada uchish neshto sama za sebe..

jellena s

jel iko isao na casove iz farme?

smarty

Rad u grupama.
Priprema za ispit.

tel 064/ 27-11-448
    066/972-65-87

P.S. Dodjite na besplatan probni èas   :streber:

mrjella

Pozdrav :)
Završila sam fax pre tačno 5 godina. Sa sigurnošću mogu da tvrdim da je jedini, ali jedini spit koji će vam trebati u praksi, ako radite u apoteci, farmakologija, sa izuzetkom onih apoteka koje imaju magistralnu izradu, što je danas prava retkost. Ujedno, farma mi je pored kinetike i medicinske biohemije jedan od najzanimljivijih ispita. Ispit sam spremala dugo, nekoliko meseci, ali se nisam žurila jer sam uživala spremajući je. Moje mišljenje je da sa farmom ne treba žuriti, jer je to znanje koje će vam itekako trebati u praksi. I dan danas se sećam većine stvari iz knjige i skripti, a ponekad i otvorim da se podsetim. Ima predmeta , na prvoj i drugoj godini , za koje se isplati ići  na časove, poput raznih hemija, ali spremanje farme je em uživanje, em znanje koje ostaje.

lelica

Drago mi je da je neko konacno podelio lepo iskustvo sa nama koji tek krecemo sa spremanjem farme,da kada izgubimo volju imamo na sta da se osvrnemo i krenemo dalje..Svaka ti cast i jedno veliko HVALA

mrjella

Nema problema, uvek. Tu sam ako ima nekih pitanja :)
Veliki pozdrav :)

angel_ma

Bila na časovima.Preporučujem!

rale2602

Casovi iz farmakologije.

Rad u grupama, nova skripta!

o64 24 39 646

julija

Drage kolege , nakon bezuspesnih pokusaja spremanja farmakologije , krenula sam na casove iz iste . Na osnovu svog iskustva , mogu da vam kazem da su casovi izuzetno korisni i vazni , jer na casu vam se odvoji bitno od nebitnog , razjasne neke nedoumice , ucite se kako da odgovarate i nemate rupe u znanju , jer nazalost farmakologija je izuzetno obimna i desi se da u mnostvu informacija se izgubi sustina. Ako slucajno neko bude zeleo da krene kod moje profesorke koja je mlada, energicna i pre svega puna znanja slobodno neka mi pusti mail na [email protected] i dacu mu broj tel da je kontaktira.
Drzim palceve i puno srece svima .

martisha

kolege, problem zvani farma resen! konacno sam nasla odgovarajucu devojku za casove, skroz je ok,  mnogo dobro objasnjava i sto je jako bitno cena je skroz pristojna

ako neko hoce da proba kontaktirajte me na
[email protected]
pa da izvrsim spaajanje!

srecno!

samo farmacija

Svima toplo preporucujem casove iz farme jer mislim da ako budete sami ucili ce vam trebati daleko vise vremena,zivaca i volje. Isla sam na casove i mogu reci da sam zadovoljna znanjem koje sam stekla obzirom da je to mozda najvazniji ispit na nasem faksu. Verovatno kao i ostali i ja sam imala praznine u znanju fiziologije i patofize ali smo to na casovima nadoknadili tako da sam i patofizu polozila posle farme iako sam se vec mucila sa njom i pre toga. Po nagovoru drugarice da ostavim patofizu za usput,krenula sam na casove. Dopao mi se rad u grupi,mada mi je bilo neobicno ali je daleko dinamicnije i zanimljivije nego kad je cas jedan na jedan.
za sve sto vas  zanima mozete mi se javiti, bice mi drago da pomognem