Strani jezik

Started by Bred, 01-06-2006, 09:50:29

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Darker

E, mo¾da odem sutra do faxa, pa æu da ti javim, ali ne treba da se potvrðuje koliko ja znam...

catwoman

Hvala Darker mozda cu i ja sutra gore, negde sam na sajtu faxa nasla da je 20.09.pismeni pa treba samo da proverim je li to to i u koliko sati! Cao!

Darker

#17
E, ne odoh na fax, gledao tekmu :T
U svakom sluèaju, nemoj da ti padne na pamet da se ne¹to kida¹ od spremanja!!! proèitaj na prethodnim stranama koliko sam uèio i kako sam pro¹ao :wink:
Edit: Elem, pismeni jeste 20.09. u 10 h( hvala bogu, meni je u junu bio u 8!!!! Nisam jo¹ èuo za tako sabajle ispit :>) u amf.2
Sreæno i bez previ¹e stresiranja :wink:

Hellen

#18
Kako se zove prof. iz engl. je li ona napisala onu knjigu iz skriptarnice? Na usmenom kad te pita prepricavanje teksta misli se na tekstove iz te knjige???Kada obicno usmeni bude posle pismenog; koliko dana razmaka?
Jos jedno pitanje, koliko traje pismeni?

zivanshe

Leontina Kernichen (right...?)
ona je skupila te textove u jednu knjigu koja se prodaje u skriptarnici.
mislim da dobro mislish o preprichavanju. :) mada, nisu svi textovi iz te knjige radjeni.

Hellen

Jos nesto ako neko zna: slusala sam engl. kod onog prof. Dusana i sta sad pisem u prijavi za usmeni njegovo ili njeno ime i prezime posto mi je naravno u indexu njegov potpis???

Darker

Hellen, ako ti je predavao Du¹an, sa ovom revnosno¹æu ti si sada najmanje apsolvent :> :> ©ta i tebe i njih briga ¹ta ti pi¹e tamo, to ionako slu¾i samo da bi i¹lo u arhivu :hm
Usmeni teèe ovako: uðe¹, sedne¹, uzme¹ svoju ili njenu knijgu, izabere ti neki text, ti ga proèita¹, prevede¹, malo preprièa¹(da vidi tvoju konverzaciju), evevntualno neku gramatikicu i ne¹to van toga porazgovarate i dobije¹ 2 ocene vi¹e nego ¹to zaslu¾uje¹. Ali ozbiljno! Dakle - nemoj toliko da se cima¹ :wink:

Hellen

E hvala drustvo za odgovore   :) Pa da u pravu si to za arhivu ali otkud znam znas ove gore na Kumodrazu kakvi su   >:D, izgleda kada dodjes do apsolventskog puknes od te njihove administracije :shock

catwoman

Ej Darker aj mi reci za taj usmeni to sa strane je l te pita nesto vezano za fax i farmaciju ili uopsteno iz zivota i sta je tebe to iz gramatike pitala na usmenom u kom obliku iz knjige ili.. :roll:

Darker

Catw, bez histerije, please... Dakle osnovna stvar je da æe¹ dobiti 2 ocne vi¹e nego ¹to zaslu¾uje¹, to sigurno. A ¹ta te pita? pa ja sam npr. odgovarao Holesterol, pa me pitala da li znam ne¹to uop¹teno o tome, ako ne znam, pita me ne¹to drugo, poptpuno nebitno ¹ta... Gramatiku, samo malo, neke osnovne stvari, iz reèenice tog texta koji radi¹, tipa gerund ili tako ne¹to. Naravno nikoga u principu ne pita isto, ali generalno je vrlo lagano. Ako vidi da ba¹ ne zna¹ ni da proèita¹ i da 3 èuke sa engleskim jezikom nema¹, daæe ti 6 ili æe te pitati da odgovara¹ u nekom drugom roku. Ma, car je potpuni, a ko je i¹ao kod Du¹ana na predavanja, neæe moæi da veruje :K :K :K

Alnus Glutinosa

Jel zna neko nesto vise o polaganju nemackog???

macicka

e saznah svasta o ovom engleskom,hvala svima ja sutra odoh na polaganje a nista pipnula nisam mislim da cu malo prelistati cosmopolitan!!!

Nadja

Ja sam polagala francuski u januaru, treba stvarno osnovno znanje, a sto se tiche struchnog texta, sve struchne rechi su bukvalno iste kao i na engleskom tako da je teshko zbuniti se  :> pritom, ako uradish pismeni za 10 shto je stvarno lako, birash text na usmenom i naravno odaberesh najlakshi :wink: a normalno, koristi se i rechnik... piece of cake  :box

bla

ajd neki info o nemackom...

hrizantema

jel ide neko na ruski na veterinu? ako neko sazna kad su konsultacije neka javi? cisto da se malo uslihtamo i saznamo sta treba da se spremi? jel ima neko taj praistorijski pismeni? Hvala!