Teme diplomskih radova

Started by Bred, 01-06-2006, 11:44:42

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

sofija

Da li neko ima neki savet u vezi trazenja teme, a da to ne bude na farmakognoziji? :run                                                                                                             Neorganska, mikrobi, kinetika.. Gde se najbrze zavrsava?

vladimir

Dosta ti zavisi i od faktora srece, da li temu trazis u trenutku kada je veci broj ljudi diplomirao na nekom zavodu i da li profesor u tom trenutku ima slobodne teme za diplomski.
Poenta je da eksperimentalni rad produzava rad na diplomskom, ali moze da ti bude odskocna daska za neke da lje korake. :hm

sofija

Na nasem fakultetu previse stvari zavisi od faktora srece. To me tako nervira.. Kazu da je medicinska biohemija najbolja,ali kako dobiti temu? Spremicu opremu za kampovanje pa ce se valjda smilovati ako budem dovoljno uporna  :H

vladimir

Skoro sve u zivotu ti ima veze sa faktorom srece. :cvet
Za diplomski ih cimaj svaki dan ili smisli neku temu o kojoj bi mogla da pises, tako obicno daju. :wink:

chicio

jel radi neko neshto iz farmaceutskog marketinga

[email protected]

vladimir

Chicio, po¹to si tek poèeo sa radom na forumu, nisam hteo da ti bri¹em poruke, ali æu sledeæi put, kad bude¹ pisao svud po forumu o farmaceutskom marketingu, da ti bri¹em.Dovoljna je ona jedna u oglasima. :wink:

chicio

hvala vlado, znachi da sam primjeccen, ali i dalje nisam zavrshio posao.
brishi, haa ha, brishi

vladimir

Dakle, teme diplomskih radova... :hm

Bred


chicio

diplomski se uzima ili kod koga mozhesh najbrzhe/najlakshe da zavrshish ili iz ono ga chime ccesh se ubuducce baviti

Bred

a diplomski iz tehnologije jel veliko cimanje?

vladimir


nena

Pozdrav svima!Mene bi zanimalo kada tema treba da se prijavi,tj kada su veca na kojima se odobrava tema.Ja sam dobila temu,ali usmeno,u dogovoru sa profesoricom.Nije me zapisala,pa me sada zanima kada da je podsetim da tu temu i ozvanici.Ne bih da mi prodje neki termin,pa da dugo cekam.
Nadam se da ste me razumeli,malo mi izgleda konfuzno ovo sto sam pisala.
Hvala!

vladimir

Æao, Neno!
Najbolje je da je poseti¹ i podseti¹ prvom prilikom kad bude¹ bila na faksu, ako ti je ostao 1 ili 2 ispita do kraja.Èisto da te ona zapi¹e u neki svoj podsetnik da ne bi uvalila tvoju temu nekom drugom. :smile:
Ne optereæuj se terminima NN Veæa ako si se ti usmeno dogovorila sa profesorkom, samo odr¾avaj kontakt sa njom po pitanju tvog diplomskog.

nena

Hvala ti puno,Vladimire.Malo su me zbunile price da samo 2 puta godisnje moze da se prijavi tema za diplomski.Drago mi je sto nije tako. :happy: