VEZBE 2007/2008

Started by bromatology, 10-10-2007, 12:49:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bromatology

 Dragi forumasi  :wave:

veliko nam je zadovoljstvo da vam se predstavimo u ovoj virtualnoj formi, mi smo asistenti na predmetu Bromatologija.
Zadovoljni smo pocetkom skolske godine i nadamo se da ce vam program prakticne nastave biti interesantan i da ce vam pomoci da shvatite osnovne pojmove o nasem predmetu. Nas cilj je da vam pomognemo u savladavanju pre svega prakticne nastave, ali i da vas zainteresujemo za Bromatologiju, a na vama je da nas pitate sta vas zanima i tako olaksate sebi spremanje kolokvijuma i ispita. Potrudicemo se da, koliko nam to obaveze dozvoljavaju, redovno odgovaramo na vasa pitanja i da vam pruzimo prave informacije.

Pozdrav!  :cvet

cvjetic

svaka cast!!! :pljes: :pljes:

dokazalo se ono sto sam govorila...

jos jedom bravo za asistente!

*

Stvarno, svaka cast! :Bog

Kad bi svi asistenti zeleli da ucestvuju u ovoj vrsti elektronske saradnje sa studentima stvarno bi bilo mnogo bolje i verujem da bi studentima bilo mnogo lakse da spremaju ispite!!!

U svakom slucaju je poznato da su asistenti na bromima sasvim korektni, tako da se od vas ovo i ocekivalo...
Gde ste do sad? :hmm
:K

AquArius

Hvala vam sto ste odlucili da se pridruzite forumu i tako doprinesete njegovom rastu i razvoju.  :happy:  Od velikog je znacaja za sve nas (studente, asistente i profesore) da budemo u kontaktu, da pomognemo jedni drugima i da eventualne nesporazume resavamo neposredno i brzo, bez daljeg produbljivanja.

Postoji mnogo nasih clanova koji ce biti iskreno obradovani vasim prisustvom, a sigurna sam da cete imati razumevanja i za korisnike koji se slabije snalaze u ovom nacinu komunikacije, kao i za one koji ce mozda i zloupotrebiti vasu zainteresovanost i eventualno imati pitanja na koja ne mozete dati odgovor, jer se nece direktno ticati samog predmeta.

Bilo kako bilo, vi ste ovde svakako dobrodosli.

Zelim nam dugu saradnju.

:cvetTakodje, dragi clanovi, suzdrzite se od komentara o drugim asistetntima, kao i od uporedjivanja.
Hvala vam.

Bred

Dobrodosli asistenti!
Ne znam sta bih mogao novo da dodam nakon Aquarius-a.
Vase prisustvo je vazno da bi se izbegli svi nesporazumi na relaciji-studenti-asistenti-profesori.
Takodje je binto da se shvati da i sam forum postoji da bi olkasao posao i nama studentima i vama koji ste s druge strane-asustentima i profesorima.
Nadam se da ce nasa saradnja upravo i drugim institutima pokazati sve dobroviti ovakvog nacina komunikacije. :wink:

philoserbiana

mogu vam reci da sam se jako obradovala.Hvala  :wink:

Maslacak

 :~ :~ :~ GENIJALNO!!! :~ :~ :~

od mene toliko :wink:

Shix

Da li neko moze da mi kaze koliko,u proseku,traju vezbe,jer imam casove iz voznje,pa da mogu da se iskombinujem sa instruktorom,uzevsi u obzir da mi treba sat vremena do kuce.....bla,bla...da ne smaram...
          Hvala :happy:

Uragoga

Asistentima hvala za dolazak na forum  :cvet

A sada pitanje u vezi sa ovim topicom: ovde na forumu pise da je uvodno na institutu postoji obavestenje da je uvodno predavanje bilo nekog petka. Dakle, jesam li ja to obavezno uvodno predavanje vec propustio, ili ce ono tek biti? :ohwell:
(pitanje se odnosi na studente koji se nisu upisali za vezbe pre predavanja)

zoe

То предавање је било само за студенте који вежбају ове прве две недеље. Био је, истина, неки неспоразум па су многи мислили да треба да дођу иако не вежбају у тим првим групама. Дакле, дон'т вори, нас то предавање тек чека... :wink:

tarantulica

I obavezno pratite ¹ta vam prièaju na tom uvodnom predavanju, mo¾e da bude veoma korisno za spremanje kolokvijuma i praktiènog ispita  :cvet

bromatology

Vezbe iz bromatologije za studente koji su se prijavili za termin od 15.10.2007god. poèinju u 9h :124:
Molimo vas da ne kasnite :wink:

Raspored termina vezbi za ostale studente biæe istaknut u toku sledece nedelje.


Uvodno predavanje za sve studente koji nisu prisustvovali prvom uvodnom predavanju odrzace se u petak, 19.10.2007god u 13:30h u amfiteatru A-1. Prisustvo je obavezno.

Shix

Do koliko traju vezbe?????

mima385

Vezbe nemaju odredjeno vreme trajanja, kada zavrsite vezbu- slobodni ste. Vezbala sam ove nedelje i najkasnije smo ostali prvi dan- do 2. cini mi se da vracanje kuci preko gazele traje duze nego vezbe :namcor

Shix

hvala,mima,znam za gazelu,to je strasno..... :box