Raspored ispita u narednom periodu

Started by frckica-j, 21-03-2009, 00:26:34

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

Jovana Bg-Bl

Zanima me kada ce biti kolokvijum+prakticni iz broma...jel zna neko,ili kad sazna da okaci  :thanx2:

KLIKILI

Ass je rekla da ce pismeni i kolokvijum biti polovinom septembra,a da profesorica najvjerovatnije nece dolaziti u septembru,nego u oktobru,kada pocnu predavanja.

Jovana Bg-Bl

14.09. kolokvijum a 16.09. prakticni iz bromatologije(ne znam vreme i mesto,pa moze neko da skokne do kampusa da dopuni).
Znam da nije mesto pitanju  :help2:Jel smo radili dokaz KMnO4 u vodi za pice????

KLIKILI

Radili smo...imas u praktikumu...

Jovana Bg-Bl


Jovana Bg-Bl

Usmeni deo ispita iz bromatologije odrzace se pocetkom NOVEMBRA u BL(posto nece biti rok ni u sept,ni u oktobru).
Kada ce biti usmeni iz patofize????
Cula sam da i Kalausevic uzima patofizu,pa ce se izvlaciti kod koga se odgovara.Sta sad,sta uciti????Ne valjda celu njegovu knjigu  :F

frckica-j

Na roku od prosle sedmice, neko je kod Kalu¹a od 5 pitanja dobio 4 koje nemaju kod njega u knjizi. Moja drugarica je dobila jedno koje isto nema. Pripazite se. 

Jovana Bg-Bl

I sta sad???Iz cega uciti???Po karticama,ili???
Sta kazu ti ljudi koji su sad izlazili? :shock2:

KLIKILI

#23
A zna li se kada ce biti izlazni kolokvijum i pismeni iz broma?

Zaboravila sam napisati,mislim na rok u oktobru...

frckica-j

Za brome ne znam ni¹ta.
©to se patofize tièe, Gamulin je izgleda jedino sigurno rje¹enje za Kalu¹a bar. Problem je ¹to je to malo obimna knjiga!  :H  Nela pita po pitanjima, i razlièita su pitanja za svaki smjer.

Jovana Bg-Bl

@ KLIKILI Nije sigurno da ce uopste biti kolokvijum i pismeni iz broma u oktobru.Najlakse i najbolje je da pozoves ass Mirjanu,ona ce ti sve reci.Tako sam i ja uradila na kraju.

KLIKILI

Ok,hvala ti...pa kako to da nije siguran rok u oktobru?Nista,moram pitati ass...hvala u svakom slucaju...mislim organizacija je cista nula

Jovana Bg-Bl

Zato sto prof nece da dolazi bzvze(citaj:samo zbog ispita),vec ceka da pocnu predavanja pa da obavi 2 u 1.Cak je bila i sednica,jer se nas 4-5 koji smo sad izlazili na prakticni pobunilo,pa da polazemo u BG...ali  :nene: ne daju ....
Tako da,ass Mirjana mi je bas poslala sms da ce usmeni biti pocetkom novembra(to je kao oktobarski rok).Eto. Pozzz  :wave:

frckica-j

Inaèe, moram ne¹to da ka¾em i u odbranu profesorice Miletiæ. Ona je u ovom ljetnjem semestru doslovno dr¾ala rok svaki mjesec, od februara do juna! Znam zato ¹to sam ja ganjala brome tada pa sam pratila rasporede. A inaèe ona dosta putuje i nema obaveze samo kod nas i u BG. Znam da je nezgodno, ali kad poène da dolazi biæe rokova. Da su svi profesori kao ona, ih, ¾ivot bi bio divan...

KLIKILI

Ja sam zvala ass Mirjanu rekla je da ce prakticni biti krajem oktobra,a usmeni pocetkom novembra...nije u redu da nemamo koliko toliko redovne rokove...jedino analitika lijekova se moze polagati u Beogradu,ovo drugo ne daju...hvala svima na informacijama.Ja sam danas zvala ass,tako da su ovo najnovije vijesti.