MASTERS

Started by stef, 22-10-2006, 18:41:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Dirk

i zna li neko hocemo li mi farmaceuti koji ne studiramo po Bolonji dobiti zvanje master ili ne?

Dukica

milsim da ne,ali ce sad jedno vreme da nas ubedjuju kako to nije nista strasno i da cemo imati isto pravo pri zaposljavanju kao i masteri,sto naravno nece biti tako. prvi masteri ce zavrsiti za 4-5 godina,pa cemo videti. dotle ako hoces,mozes da platis mnogo$,da bi se doskolovao za mastera.
bas optimisticno!
a to ko nas vodi i predstavlja,jbg,nema mnogo izbora-ili ces da strebas i cutis,ili da dzebalebaris i budes idejni vodja.Zajedno,tesko,treba ulaganja i u jedno i u drugo.

Bred

Vec je receno da je postignut dogovor sa dekaom da mi dobijemo zvanje mastera. Dokle se u tome stiglo i ima li nekih izmena-ne znam.

Dukica

Super,ako bude tako! :loptica
A ljudi koji su skoro zavrsili su dobili informaciju da se ne nadaju skorom "ispravljanju diploma",pise im dipl. i to je to.A nasem dekanu verujem koliko i Simonu Simonovicu!
Al ajd da ne sirim pesimizam! :wink:

Smrda

dukice...stvarno....nemoj bas toliko da si pesimisticna...ako bred kaze da jeste onda verovatno da su proverili...sem toga...moja drugarica treba da dobije diplomu za mesec dana,pa cu d ti javim da li je dipl ph ili master...mislim da cemo tako najbolje saznati....iz prakticnog primera..

Dirk


bas nekako slikovito objasnjavas mislim na deo ''strebas i cutis...''
Svaka cast Dukice!

Dukica

Moja drugarica je diplomirala pre nedelju dana i jos uvek je dipl.Al ajd,necu vise da bedacim ni sebe ni vas....Evo sreca,sreca,radost  :loptica :loptica :loptica

Bred

Pa jos nije doneta zvanicna odluka o tome dukice.

stef

 Pa da, to nije diploma, to je priznanica.Diplomu ce dobiti tek kad prode ova gungula. :ninja:

Dukica

Ne nosis ti diplomu sa sobom na biro rada i u apotekarsku ustanovu,nego upravo tu "priznanicu",kako ti kazes,a to je ustvari validni dokument o tvom diplomiranju.Diploma ti stoji kuci,kao ukras.Kao i index,sto ti nicemu ne vredi.
Abitno!
Samo da ste vi u pravu i ja cu biti najsrecnija osoba na svetu! :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica

Smrda

srec,srec radost...srec,sreca..uzivancija!!!
samo pozitivan mentalni stav dukice..i imacemo mi master....

pereca

Narode, rekoh ranije negde da cemo mi SIGURNO dobiti titulu i diplomu mastera. To ce se ozvaniciti odlukom NNV naseg fakulteta na sledecoj sednici.
Diplome sa titulom mastera ce poceti da se izdaju cim se usvoji predlog izgleda diplome na Univerzitetu.
Svi ce svoje stare diplome moci da zamene novim.

Dovoljan dokaz za sve je to da su nasi studenti koji su vec diplomirali, direktno upisali doktorske studije, bez polaganja bilo kakve razlike ispita. Napominjem da doktorske studije moze da upise samo neko ko ima diplomu i zvanje mastera.

Dakle, poenta je da za nas nema zime.
U pitanju su drugi fakulteti, a mi im mozemo dati podrsku.

vladimir

To bi bilo OK sa nase strane... :hm

sladjafarm

 evo i ja da nesto kazem.     :-)  Zvanicna dodela diploma, A NE POTVRDA O ZAVRSENOM FAKULTETU NIJE BILA ZADNJIH GODINU DANA JER NEZNAJU KOJE NAM JE ZVANJE pa da ne bi morali da vrse prepisivanje diploma. Cekamo do daljnjeg

mullala

khm... ne znaju se pise odvojeno... khm..