Rokovi vazenja prakticnih i pismenih ispita

Started by Bred, 09-05-2006, 17:42:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Enea

nije  :K znachi apsolventi imaju 9 ili koliko rokova?

joe13

Apsolventi imaju u toj kalendarskoj godini sve rokove osim jula i avgusta(dobro sad su uveli i jul),nije poenta u broju rokova nek svako racuna prema svom statusu,nego o vremenu.Jel to sad u redu?Ispravi me ako gresim :cvet

Enea

 puc
no mislim da je dobro odmah posle praktichnog na usmeni. sto pre.

lavanda

Hvala svima za odgovore, svidja mi se krajnji rezultat :)  :cvet

Bred

Produzeno vazenje prakticnog ispita iz medicinske biohemije (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,11653.0.html)

Jeca

E imam jedno pitanjce...

Secam se da su nas plasili da ako dobijemo onu beneficiju iz tehnologije ako polazemo samo jedan recept, kad izadjemo na usmeni i ako slucajno padnemo-vise nam ne vazi polozeni prakticni (ako ste me razumeli) i onda jovo nanovo.... Da li to vazi ili ne?

I ako za polaganje usmenog vazi 6 rokova prakticni, da li se racunaju samo "normalni" rokovi ili  i apsolventski.

Aj pliiiiiiiiiiz mi pomozite da skontam, pa prenesem dalje :)  :cvet

Maslacak

Quote from: Jeca on 01-04-2008, 20:14:24
Secam se da su nas plasili da ako dobijemo onu beneficiju iz tehnologije ako polazemo samo jedan recept, kad izadjemo na usmeni i ako slucajno padnemo-vise nam ne vazi polozeni prakticni (ako ste me razumeli) i onda jovo nanovo.... Da li to vazi ili ne?

Za ovo nikad nisam èula  :hmm
Znam da ako padne¹ praktièni sa beneficijom, vi¹e nema¹ beneficiju... Ali da ako padne¹ usmeni praktièni vi¹e ne va¾i? Mislim da to nije tako, nama to niko nije rekao, a i nema logike.

Pitala ih je moja drugarica, sad nije 6, zbog tih novih rokova... Praktièni ispit va¾i godinu dana. E sad, dobro bi bilo da jo¹ neko ovo potvrdi.

Jeca

Eeeeeeee pa ako je tako  :ziveli sad se lakse dise...

Nama su rekli koliko se secam na uvodnom tako....bas za usmeni uz tu beneficiju i ni meni nije bilo logicno,ali ajde neka nam jos neko potvrdi...ako je neko u mogucnosti da pita prof, asist, bilo koga, a ja ako saznam nesto- javicu. Ili neko koje sa tom beneficijom polagao, pa pao...ako postoji uopste neko takav   .blah.

QuotePitala ih je moja drugarica, sad nije 6, zbog tih novih rokova... Praktièni ispit va¾i godinu dana. E sad, dobro bi bilo da jo¹ neko ovo potvrdi.

Cini mi se da je meni prof, a tada asist. rekla da vazi godinu dana, jer sam ja pitala opet zbog tih beneficija da li vazi prakticni 3 roka, kao sto su pricali...ali svima vazi godinu dana

JEdino nas muci taj usmeni...  :roll:

Bred

Pisano je o tome vec na forumu samo ne mogu da se setim u kojoj temi.
:ohwell:
Kruzile su razne glasine ali ono sto smo saznali jeste da je prakticni vazio 6 rokova (dakle punih sest, mislim da su sad produzili na godinu dana) i nije tacno da ako padnes usmeni, moras opet da polazes prakticni.
Dakle, to je tako bilo pre pola godine, ako se nesto menjalo, to vec ne znam.
:wink:

joe13

Prakticni iz tehnologije traje godinu dana:
npr.polagali ste u aprilu 2007.-to znaci da vam ovaj prakticni vazi DO KRAJA APRILA 2008.! :cvet

Mashenka

 Molim vas da mi neko potvrdi da li prakticni iz medicinske biohemije vazi dozivotno jer je ranije trajao godinu dana.Jako mi je bitno da se organizujem a i dobila sam 10 pa steta da to bacim!Hvala unapred! :wink:

Bred

Produzeno vazenje prakticnog ispita iz med.biohemije  (http://www.farmaceuti.com/forum/index.php/topic,11653.0.html)

Mashenka