usmeni kod prof.Brizite

Started by MiKy, 04-06-2007, 15:52:04

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

schonne

koliko se dugo pise koncept i gde?

Marince

Ja sam u ponedeljak polagala kod prof.Ivana i tada je nekoliko studenata koji su polagali kod prof.Brizite pisalo sa nama koncept u laboratoriji i imali su sat-dva vremena za koncept.

malavestica

#47
neograniceno dugo se pise koncept  :happy:
ja sam danas/juce polagala kod prof brizite, svi pisemo koncept u laboratoriji gde se rade vezbe, pa ide da odgovara onaj ko zavrsi, nevezano ko prvi izvlaci pitanja.
profesorka je super, kako je vec neko napisao- cista desetka, opustena, prijatna, zaista pita osnovne stvari, ne gnjavi puno ako nesto ne znas, pokusa da te navede na pravi odgovor koji zeli da cuje,ja sam se recimo spetljala kod metabolizma uh, biohemija je davno bila, ali nije mi uzela za zlo, ceo utisak je da si na jednim prijatnim konsultacijama, a ne na ispitu, dakle, nista nervoza, trema i tome slicno, zaista...  :cvet
srecno svima  :~ :~ :~

orlja

neka pitanja od danas kod prof. Brizite 1.podela lipida, 2.izopeptidi, 3.cista,sipova energija, 4.vitamin D; 1.nezasicene masne kiseline, 2.bioloska vrednost proteina, 3.vitamin H; 1.energetska vrednost materija, 2.vitamin K; 3.proteini termicki tretirani; 1.uh podela i uloga; 2.potrebe bazalnog metabolizma; 3.principi racionalne ishrane; 4.mineralne materije podela. SRECNO!

marina985

e ljudi danas kod brizite nije bas bilo naivno. pitala je da je pricamo opstu biohemiju, povezivala neka pitanja i sa patofizom, na lipidima nam je svima kao smanjila ocene jer nismo znali odredjivanje masnih kiselina po soxhletu - to naucite obavezno. imala je i neka pitanja oko biotransformacije MK koja niko nije razumeo, a kamoli znao odgovor. ne opustajte se!

miljanica85

da li neko zna,da li se kombinacije pitanja kod prof.Brizite ponavljaju...tako sam cula?i ako je neko imao neke od tih ponovljenih kombinacija,da li moze da ih napise...hvala puuuuuuuuuuuno  :~ :~ :~

diskaaa

kad pocinje usmeni kod prof. Brizite? HITNO mi je
hvala

j.ivanica

Usmeni pocinje 11-og,petak,mislim od 10 h.Znam da je 14-og sigurno od 10h.

diskaaa


aska

danas sam polagala kod prof Brizite i stvarno je i vise nego korekna. koleginica i ja smo izvukle potpuno istu kombinaciju pitanja tako da smo odgovarale naizmenicno i zavrsile posle 15 minuta usmeni!
:~
pitanja su bila 1) proteini-podela i uloga (pitala je u okviru toga i BV vrednost i podelu proteina na osnovu nje), 2) energetska vrednost namirnica, 3) vitamin K, 4) termicka obrada proteina!
toliko od mene! :cvet

malavestica

pa da, i ja kad sam odgovarala bilo je fino i brzo, koleginica i ja nismo imale ista pitanja ali smo odgovarale naizmenicno i dopunjavale jedna drugu i bilo je skroz ok  :>:

tixy

Slazem se,Aska!
Eh,da je vise takvih prof.kao sto je prof.Brizita  :Bog

aska

i ja to kazem  :cvet

jedna devojka je izvukla i pitanje Margarin, to medju ovim pitanjima na forumu nisam videla pa eto, cisto da  dodam  :~

samo napred, i nikako ne vracajte pitanja!  :~

ZEX

Kad pita profesorka u ovom roku?

Natasa16

Da li neko moze da mi kaze jel dolaze kod prof. Brizite na usmenom pitanja iz zdravstvene ispravnosti namirnica,rezidua pesticida itd.  :wink: