obavestenje na salterima

Started by Shix, 25-09-2007, 16:10:31

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Shix

moze li neko da objasni ono obavestenje koje su istakli na salterima,nista ne razumem :hmm
mislim,bolesna sam,da(!),nesam glupava,pa sam imala poteskoca,sve mi se nesto mutilo... :nonono:

milena

Postoji mogucnost da se odrade vezbe na pocetku oktobra, i onda smo slobodni ovog semestra. Dakle, ko nema nekih obaveza u oktobru, vezano za ispite ili nesto drugo, moze ranije da zavrsi. Nije obavezno, samo kao olaksica.Te vezbe traju jednu nedelju, 40 sati. Nadam se da sam bar malo pomogla....  :wink:

Kremenko

#2
O ovome imate i u okviru teme UPIS...

Moram jos i ovo da napisem...Juce me jako iznerviralo bahato ponasanje(mislim da je to bas pravi izraz)kolega...Stalno se zalimo,kukamo i zapomazemo da profesori i asistenti nece da nam izadju u susret,a sad kad nam je pruzaju mi je prosto ignorisemo i sami sebi skacemo u stomak :! I argumenti tipa cekam ovog,cekam onog zvuce bas nezrelo jer ova grupa nema veze sa ostalim grupama.Time sto NECETE DA SE PRIJAVITE ZA VEZBE(u redu je ako neko sprema ispit-normalno je da ce sedeti kod kuce i uciti) te ljude koji jos uvek nemaju uslov dovodite u nezavidnu situaciju .Vrlo je verovatno da ce poslednje grupe imati vezbe i kolokvijum usred roka,znam da je tako bilo prosle godine...Sad su svi u fazonu    :ziveli  :ball2:,a u januaru ce biti  :42:  Juce sam srela jako puno ljudi koji upisuju godinu,ne spremaju nista za oktobar i u fazonu su ma kakve vezbe,ko jos razmislja  o tome.Ovakvim ponasanjem mozemo samo da naljutimo ljude sa instituta i da kolege iz poslednjih grupa dovedemo u nezavidnu situaciju(razmislite malo i o tome dok ste u euforiji).

Bred

pa dobro, i to je klasicna situacija...  :roll: :nonono:

Maslacak

Ovo OBAVEZNO treba da iskoristi ko mo¾e!
Ne samo zbog ostalih kolega... jednostavno je mnogo lak¹e :wink:
Ve¾be iz bromatologije nisu naporne, i ne spremaju se pred ve¾be, i zato ne vidim nikakav pametan razlog da se ne uskoèi u ovakvu jednu grupicu, ako se veæ ne sprema ispit za oktobar, i upisuje se godina :happy:

philoserbiana

ljudi,ja ovo nisam znala,nisam isla na fakultet.Do kada je prijava za te vezbe?

tarantulica


Kremenko

Prijava nije zavrsena,svi koji upisuju treba da se jave na institut.Tako je od ove godine zbog novog studijskog programa,tj.BOLONJACA,koji takodje imaju bromatologiju.To vise nije stvar vase dobre volje,vec obaveza.

makica

Ja sam juce bila da se prijavim i da pitam da li ima mesta i rekli su mi da je sve popunjeno.... a005

bromatology

Drago nam je da su se studenti odazvali nasem pozivu da ranije zavrse svoje obaveze sa prakticnom nastavom, tako da su 4 grupe (tj. prve 2 nedelje vezbanja) popunjene. Ostali ce biti rasporedjeni normalno u skladu sa spiskovima grupa dobijenim iz studentske sluzbe.

Maslacak