Anatomija - Sta treba uciti za ispit?

Started by hulio_salinas, 05-02-2007, 12:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Bred, necemo mnogo "osetiti" stamparske greske (ako postoje), jer je test na zaokruzivanje. Jeste da moramo da obelezimo sliku, ali ne verujem da ce to biti nesto detaljisano.

Dakle, Phenomenon, test je na zaokruzivanje. Jedino sto moras dopisati, jeste ako bude bilo slika.

==============

Evo skenirao sam vam beleske iz cula:

• >> Cula.zip download 564 KB << (http://www.nono5.com/file/xoq2q0)

lane

Pedja

Ljudi jel treba cula vida?     :shock        :>

lane

Da, Peða, treba!
Pa glavni su ti èulo vida i sluha...
©to se tièe ostalih èula, mislim da ne treba...
(Za njih ima po jedan pasus u knjizi i ni¹ta posebno ne pi¹e.)

jeca87

Jao, kako mene smara da ucim slike. Ima ih dosta, kad bi barem znali koje treba uciti.

Pomoglo bi kad bi barem nabrojali na testu sta sve treba da obelezimo, imam osecaj da necu ni prepoznati sliku :)

Pedja

Pa ne znam sta bi mogli od slika da nam daju :hm

Verovatno ce nam dati onakvu sliku kao kod digestivnog sistema na onom coveku da obelezimo delove... :>   

jeca87

E, to bi bilo super, to znam...jedino :)

hulio_salinas

Ne verujem da ce nam dati nesto sto ne mozemo prepoznati. Ne verujem da ce biti nesto previse komplikovano. Ili ce nam cak i u pitanju sugerisati o cemu se radi.

Pa majku mu, nisu svi uzeli novu knjigu i to prof zna. Ne verujem da ce to mnogo forsirati. Do sada su bili maximalno fer i jednostavno sam optimista kada govorim o njima. Ubedjen sam da nece da nas urnisu.

Pedja

Znao sam da to znas   :lol:    :wave:   :cvet

hulio_salinas

:wave:  :>  !Znao sam da ces da joj OFF Topicno odgovoris!  :>  :wave:

Pedja

:OFF  Morao sam brate,sta da radim kada se na onim igrama ne racunaju postovi  :luda

Nego da se vratimo nauci  :smekerica:

Sto se tice onih beleski,Pipi jesi ti redovno pratila i pisala,tj jel to sve sto streba da se nauci iz NS-a?

Izvini sto te pitam ali morao sam  :roll:

pipi_duga_carapa

to me ljudi po ceo dan pitaju ;p

ja sam to pisala sta je pricala asist. (; i proverila beleske sa drugaricom (; tako da bi trebalo da je dobro (: ja cu isto uciti odatle (8
sto se tice stamparskih greski, mozda ih ima ovako u tekstu, za latinske nazive sam se trudila da ih bas ne pogresim, konsultovala sam se i sa knjigom ;p
no, nije na odmet da proverite (8

p.s. hvala hulio (;

ja inace mislim da ce od slika biti neki organ, p da obelezimo delove ili tako nesto ... bar sam ja tako nekako ranije shvatila ...

Pedja

Sto se tice latinskih naziva,tu ti je sve u redu,koliko sam ja video .

Phenomenon

Ja mislim da ce od slika biti ili organi za varenje ili bubreg

Pedja

Da da,lako moze da padne zeludac  :hm  ili nesto od cula,npr  uho ili ona slika oka koja obuhvata sve zivo sto se tice oka  :shock

Naravno to su sve nagadjanja...  :nonono: