Èarobni ¾ivot srpske bogata¹ice

Started by Bred, 31-05-2006, 10:23:57

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Zbog proslave mature Sandra Nikoliæ-Melnièenko u Beogradu
Dete jo¹ nije u planu

Sandra Nikoliæ-Melnièenko, iako je udajom za jednog od najbogatijih ljudi u svetu ruskim milijarderom Andrejem Melnièenkom postala jedna od najmoænijih ¾ena u svetu, ostala je, koliko god to nekom zvuèalo nestvarno, devojka iz kom¹iluka. Ovih dana ona je zbog svoje porodice, ali i drugova iz Jedanaeste beogradske gimnazije odlo¾ila svoje obaveze i do¹la na proslavu deset godina mature. Ekskluzivno za „Blic“ Sandra nakon skoro godinu dana od venèanja otkriva koliko se njen ¾ivot promenio i kako izgleda njen brak.

- Drago mi je da sam ponovo u Beogradu sa svojim prijateljima. Proslave mature nikad ne propu¹tam, tako da sam i ovog puta morala da doðem. I dalje se dru¾im sa starim prijateljima i, ma koliko vremena da je pro¹lo od na¹eg poslednjeg viðenja, emocije su ostale iste - ka¾e Sandra koja najveæi deo svog vremena sada provodi u putovanjima.

- Andrejev i moj dom je u Moskvi, ali verujte mi, pro¹le godine sam tamo provela samo petnaest dana. Moskva je grad u kome je sve moguæe, jeziva je gu¾va i brzo se ¾ivi. Ako ¾elite masa¾u u pet ujutru, dobiæete je - ka¾e Sandra kroz smeh i dodaje: - Kad sam u Moskvi, veæi deo vremena provodim u organizovanju mog i Andrejevog porodiènog ¾ivota, jer je on pre braka ¾iveo sam. Ako mogu da otka¾em obaveze koje imam tog dana, onda jednostavno iskljuèim telefon i nikom se ne javljam.

Sandra i Andrej jo¹ uvek u¾ivaju u prvoj godini braka, a ona ka¾e da bi za njihovu godi¹njicu volela da organizuje veèeru za svoje prijatelje.

- Veæi deo vremena moj suprug i ja provodimo u putovanjima. Jo¹ uvek ne planiramo da pro¹irimo na¹u porodicu pa vreme provodimo u putovanjima. Novu godinu smo proveli na Antartiku, a u avgustu planiramo da posetimo Papua Novu Gvineju. Na Antartiku je bilo zaista lepo i romantièno, mada je let trajao 27 sati. Iako imam najlep¹a seæanja sa Antartika, ne verujem da bih ponovo i¹la tamo, jer je zaista hladno - prièa Sandra.

Kao pripadnica svetskog d¾et-seta, Sandra je èest gost na zabavama koje organizuju poznate liènosti.

- U¾ivam da poma¾em ljudima. Bila sam 21. maja na dobrotvornoj veèeri koju su organizovali Viktorija i Dejvid Bekam. Sve zvanice dobile su specijalno dizajnirane telefone sa ugraviranim imenom i specijalnim kodom, a od svakog poziva koji napravite pet odsto ide u fond za pomoæ deci u Africi. Sa svim poznatim ljudima viðam se na humanitarnim veèerama, ali ne poznajemo se ba¹ svi najbolje - ka¾e Sandra.

Za svoj brak ka¾e da je zasnovan na kompromisima i dogovoru, iako bi mnogi pomislili da se sastoji od brojnih iznenaðenja.

- Ja ne volim iznenaðenja, niti volim da druge iznenaðujem. Dragim ljudima kupujem poklone tako ¹to ih pitam ¹ta im treba. Isto je i sa suprugom. Andrej i ja se uvek dogovaramo oko poklona. Nikad mi se nije dopadalo kad su mi ranije, dok sam bila devojka, mu¹karci slali cveæe. Meðutim, sada se uvek obradujem kad me suprug iznenadi nekim lepim buketom. I, nikad se ne desi da proðem pored cveæare i ne kupim neko lepo cveæe.

Sandra æe u Beogradu biti jo¹ nekoliko dana, nakon èega se vraæa svojim stalnim obavezama i ¾ivotu na relaciji Rusija-Francuska-Engleska.

Aleksandra Diniæ

AquArius

Od kako se udala, na slikama i fotkama izgleda kao tuzna sova  :( . Deluje kao da se zeznula... Kao da je ukapirala da nije sve u Maldivima, Tajlandima, dijamantima, kucama itd.
Ne znam, mozda gresim, ali ne izgleda mi veselo iz nekog razloga...   :confused:

yeca

Ne znam, ali volela bih da vidim kako izgleda ta ljubav i na èemu se zasniva??
I da li æe da traje..

AquArius

Videcemo za koju godinu (mesec?) kako ce se i ovo razviti.

katarina

Ja samo mogu da kazem da je zeznula sve srpske sponzoruse u trci za mocnijim muzem!!