MTV ludilo

Started by Bred, 01-09-2006, 19:36:06

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Bred

Mladi amerièki bend „Panic! At The Disco“ osvojio je nagradu za najbolji video godine na dodeli muzièkih nagrada MTV-ja koja je preksinoæ odr¾ana u Njujorku i tako, na iznenaðenje mnogih, trijumfovao ispred svojih mnogo poznatijih kolega, grupe „Red Hot Chili Peppers“ i pop kraljice Madone.

Ceremoniju u njujor¹kom „Radio City Music Hallu“, koju je vodio glumac D¾ek Blek, obele¾io je incident kada je usred dodele nagrade grupi „Panic! At The Disco“ iz publike na binu skoèio èovek koji je oteo mikrofon zbunjenim èlanovima grupe, predstavio se kao Siks i sasvim „spontano“ uzviknuo: „MTV nije ¾eleo da mi da moju emisiju“. Ne lezi vra¾e, taman kada je nesuðeni voditelj poku¹ao da od D¾enifer Lopez, koja je dodeljivala nagradu, otme trofej namenjen pobedniku, reagovalo je obezbeðenje i odnelo ga sa scene. Pa¾nju publike su privukli i Piter Venc iz benda „Fall Out Boy“ koji je na ramenu nosio malog majmuna (!) i ratoborna reperka Lil Kim koja, nakon ¹to je nedavno iza¹la iz zatvora, oèigledno jo¹ ne mo¾e da se navikne na normalnu odeæu, pa je nastupila u narand¾astom zatvorskom odelu u pratnji momka preru¹enog u policajca.

Inaèe, spot za pesmu „You’re Beautiful“ britanskog pevaèa D¾ejmsa Blaunta je progla¹en za najbolji mu¹ki video, a Keli Klarkson je nagraðena za najbolji ¾enski video spot (pesma „Because Of You“). Video klip za numeru „Stupid Girl“ pevaèice Pink progla¹en je za najbolji pop video. Sasvim oèekivano, Bijonse je za pesmu „Check On It“ dobila nagradu za najbolji r’n’b spot, u rok kategoriji trijumfovao je bend AFI sa numerom „Miss Murder“, priznanje za najbolju grupu su osvojili „All American Rejects“, a nagradu za hip-hop spot godine dobio je bend „Black Eyed Peas“.

Titulu najveæe gubitnice na ovogodi¹njoj dodeli nagrada MTV-ja podelile su ©akira, koja je od sedam nominacija osvojila samo nagradu za najbolju koreografiju u spotu „Hips Don’t Lie“, i Madona koja je kuæi oti¹la praznih ruku iako je bila nominovana u pet najva¾nijih kategorija.

A. Novakoviæ
blic

pop

Gledao sam Video Music Awards i nista posebno nije bilo ove godine. U principu, to je uvek bilo ultra giga komercijala, ali posto pratim VMA vec dugo (nekih 13-14 godina), pamtim neke stvarno fenomenalne zive nastupe tipa Nirvane, Pearl Jama, Jamiroquai-a, 2PAC-a, George Michaela, Coldplay-a... da ne nabrajam dalje.

Quote from: Bred on 01-09-2006, 19:36:06
Ceremoniju u njujor¹kom „Radio City Music Hallu“, koju je vodio glumac D¾ek Blek, obele¾io je incident kada je usred dodele nagrade grupi „Panic! At The Disco“ iz publike na binu skoèio èovek koji je oteo mikrofon zbunjenim èlanovima grupe, predstavio se kao Siks i sasvim „spontano“ uzviknuo: „MTV nije ¾eleo da mi da moju emisiju“. Ne lezi vra¾e, taman kada je nesuðeni voditelj poku¹ao da od D¾enifer Lopez, koja je dodeljivala nagradu, otme trofej namenjen pobedniku, reagovalo je obezbeðenje i odnelo ga sa scene.

Najsmesniji mi je bio taj 'spontani' upad, taj lik koji kao slucajno upada i pravi incident. To je bilo slucajno i iznenadno isto kao i poljubac Britney, Madonne i Christine pre neku godinu.
Elem, koga zanima da pogleda dodelu nagrada, bice repriza na MTV Adria za nedelju dana.