Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 17:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

KaBoom

E pa kad su ove dve nastavile, moram da uzvratim, ne bi ja bio ja... :K2:
Quote from: frckica-j on 15-09-2008, 13:28:04
Pa svi znamo da je Afrika centar civilizacije bila negdje 3500 godine p.n.e. Drago mi je da se nalazi¹ u toj epohi, KaBoom.

Ja sam prièao o dana¹njoj dobi, 21. vek, a ne o civilizaciji pre 3500 godina. Tako da ne ¾ivim u toj epohi. DANAS tamo mu¾evi imaju po 100 ¾enki, danas lutko. :wink: :K2:

E tako. Dajte vicove! Izgleda nam je taka profesija, nema ba¹ viceva o farmaceutima... Mo¾da bolje da smo policajci! :K2:

KaBoom

Dajte i neku obna¾enu koleginicu, solidari¹ite se sa nama, mu¾jacima... Koga da pipkam? ©efice? :K2:

Bred

evo nek vam kabum bude kuvar'ca ... :siza:

:>: :kul:

Bred

e jos i ja i zavrsavamo sa offom.

kovrdzo, to sam prevaspitao mirrorku kao i mnoge druge pre nje, bar sto se tice offtopica ...  :lol3: :> :K :cvet

frckica-j

Hahahaha! To samo ti mislis Brede!  :K2:

frckica-j

Hahahah! KaBoom, primljen si!!! To znaèi da æemo mi pipkati tebe a ne ti nas!  :plez Tj. ako nam MaYes ne slomi obe rukice.

A Bredly ¹ta æe¹ ti da bidne¹? Jesi nam otvorio kafanicu, ali svaki dobar sponzor mora da ima i stvarnog uèe¹æa... Dakle?

KaBoom

Moje telo nije na prodaju! :p A i slab sam kuvar... Pipkanje mi mnogo bolje ide... :K2:

mirror-girl

A ja sa ozenjenima nemam nikakve veze,ne bih da sanjam MaYes :) :)

Inace,ako KaBoomce hoce da se skida,moze da mu ugradimo i sipku i da bude striper,tu je lova,da se izvive malo ove devojke sa faxa...zezanjeee

Ja cu samo da nadgledam  :molim:

:K2:

Bred

da, ja cu budem sponzor i sef, ipak nije red da ja sad prljam tu nesto ruke ...

a otkad je kolega kabum ozenjen, nesto sam propustio? :hmm  :K2:

frckica-j

A ne, ne Bredly, neæe¹ se izvuæi. Ti si nama otvorio ovu kafanicu i dao je potpunao nama na upravljanje, nema tu tvog nadgledanja.  :nene: Ili to ili offtopicovanje svugdje.

E sad po¹to je kolega KaBoom o¾enjen, a da nam MaYes ne bi polomila rukice i izvadila oèi èarne, njega æemo definitivno za stripera. Mirrorko, ne moramo posebnu ¹ipku da ugraðujemo, mo¾e i ona od ozvuèenja, za zvuènike koji se postavljaju na visinu. Imaæemo go-go plesaèa: Kabooma.  :pljes:

To nas dovodi do toga da je mjesto kuvara upra¾njeno. Bredly, hvataj kecelju! Bolje bi ti bilo da ima¹ dobar gluteus!

Bred

:siza:
samo nemojte da offtopicite gde stignete i sve ce da moGne ...  :lol3:
:kul: :>:

mirror-girl

Znaci striper-KaBoomce,kuvarICA-Bred,a Frcka i ja sefice!

frckica-j

E super! Bedly nam je "naked chef"! Hahaha Hoæe¹ rozu kecelju?

Mirrorko, koga æemo za konobare? Recimo 2 do 3, Ako se "bizbis" razvije, mo¾e i vi¹e. I treba nam ¹anker. Oglas je otvoren! Radna odjeæa je samo pregaèa iliti kecelja, boja po izboru. Uslovi odlièni!!!

Bred

vi ste konobarice bre :!

ne zaboravite da ste studentkinje koje imate kafanu i nemate kintu da placate bilo koga od osoblja ...

ccc  :wall:

:lol3:

mirror-girl

E pa moram i ja da OFF-nem!
Jos se nije rodio niko na ovoj planeti ko bi mene prevaspitao,tj.niste svesni kakvog demona imate na forumu :)  :plez
A ja bas volim taj moj imidz,mnogo mi je zanimljivom da redom pomeram ljudima dupenca :)
Sta reci,sem da je  prvi komentar upucen meni vec 1 minut posle mog rodjenja bio:"Vidi ti ovog djavola",posto sam ritnula ginekologa po nosu i to baaaas,tako mi kaze majka,sav besan je izlete zalupivsi vratima...Uh,sve mi je slatko kad pomislim,steta sto se ne secam :(

A evo jednog istinitog dogadjaja:
Razgovaraju dva studenta farmacije:
KaBoom:"Dal' da idemo na predavanja???"
Bred:"'Ajde da bacamo novcic!"
KaBoom:"AKo ostane u vazduhu,idemo na predavanja!"
:streber:
:>: