Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

mirror-girl

Frkili,ti si bezecovana,kad te Boom scepa neces imati kuda.... :) "Uzmi me za kuma,ili starog svata... :~ :~ :~"

KaBoom

Garant je sad ljubomorna ova mirrorka... Al jbga, nije se pokazala kao prava ¾ena. To je to... Na¹la ona papuèiæa, pa sad kao "te¹ka riba, mene svi vole, jer imam dobru guzu"... Ma da... Al dobro, Fræka, ti si zato mudro pro¹la! I nemoj da ti bude ¾ao, ja sam iz po¹tene familije. I sve je u redu! Æu ti doðem u bosnu i sve æemo se dogovoriti. A ne slu¹aj ove zle jezike. Vatra i otrov ¹iklju iz njih - ljubomora!!!

Ae, jav se ba!

mirror-girl

Quote from: KaBoom on 30-11-2008, 20:54:21
Garant je sad ljubomorna ova mirrorka... Al jbga, nije se pokazala kao prava ¾ena. To je to... Na¹la ona papuèiæa, pa sad kao "te¹ka riba, mene svi vole, jer imam dobru guzu"... Ma da...

Slusaj bre ti papucaru  :plez,decka mi ne diraj jer cu da te obesim za "onu" stvar na sred spomenika,recimo kod konja da sluzis za primer... :>:
U svakom slucaju,Frkili,ti si bar pametna :)

KaBoom

Ma ne diram ti deèka, Bo¾e saèuvaj... Tebe ja diram! :K2: I sviða mi se tvoj potpis! Moj avatar i potpis su tu samo za tebe, amazonku! :wink:

mirror-girl

Mene jos gore mojne da diras jer znas kakve su amazonke,otkidaju glavu  :puca2: :>:
Inace moj potpis i avatar su ti zivi opis da sam dobra dusa,ali kad me neko cacka,vracam sa kamatom!
A tvoj avatar je bas onako gej :),no ipak za mene je Bob zakon!!!!

KaBoom

Gej!? :gay: To je udru¾enje pravih mu¹karaca! Protiv represije ¾ena! :K2:

Bob te pozdravlja i poruèuje da mi ne krade¹ kolaèiæe! :wink:

"Meet Bob. Bob tried to steal my cookies. Ha ha Bob. Ha ha." :>:

Bred

Kovrdzo, ja bih rekao da ipak kabum 'oce tebe ...
:ljubav:
:K2: :smekerica:

frckica-j

No comment...  :stid:
Pita li ovdje iko Kovrd¾u ¹ta ona hoæe?

(Nego ljudi, dobila sam u skorije vrijeme jedno 500-ti nadimak i 100-to ime!Zar je tako te¹ko upamtiti jedno divno, staro ime, o kojem su divne pjesme spjevane!!! Mama mi je rekla da æe sve da podavi!  :gnjec: Ona mi da divno ime i sve bez reda krste kako stignu! Pa ne more to takoj!!!  :F )

mirror-girl

Pozdravi i ti Boba!!

Ivana,jel tako Frkili :) :)

KaBoom

Bred je u pravu. Kovrd¾iæka, tvoj pristanak nije neophodan... :K2:

A kako se zove¹ ti grivasta? Ivana? Ime moje? Pa nama su sve zvezde poklopljene. Vi¹e niko ne mo¾e da utièe na to. Samo da budu ljubomorni!

Amazonkice Bobice. Ogledalka vole Boba, to su srca dva, ljubili se grlili, sve do pola dva... Moram da ti po¹aljem taj avatar, da ga ima¹. Da te podseæa na mene. :wink:

mirror-girl

Ivan i Ivana....ovo se zove "prst sudbine" :)
Frkili,sve je reseno :),mogu ja da budem deverusa,nesto me krenulo ove godine :~

Ma Bob je faca,i sta ima on da me podseca na tebe? Pa vi ste dva razlicita sveta:on mrsav-ti debeo,on lep-ti... :plez
:wink:

KaBoom

Eh, da me samo vidi¹... Videla bi koliko samo sliènosti ima meðu nama! :wink: Eno ti slike na temi "Prvi nacionalni kongres studenata farmacije" ili tako nekako. Pronaði me! Buhahahaha! :K2:

Ja se sla¾em da bude¹ deveru¹a. Frækin pristanak nije neophodan! :wink: :>:

frckica-j

Kako ja bre da se udam za tebe kad mi ni ime ne zna¹, a ja ga veæ toliko puta napisala!?!  :F Nije Ivana, malo drugaèije. Slièno. Isti korijen rijeèi, isto znaèenje, malo drugaèiji oblik. Ali, nekad je forma bitna.

KaBoom

A ne znam, nikad ne zapamtim ime iz prve kad se upoznajem sa ljudima. Ono, upoznam 5 ljudi i onda kad oæu da prièam sa nekim bude "izvini, kako si rekao da se zoev¹? Zaboravio sam." :K2: Ajde fræka, ¹apni mi na uvce tvoje ime. :cvet

frckica-j

A ne, ne! Doka¾i mi da me voli¹! Naði kako se zovem...  :source: :trfr: :K