Kafana kod Kovrdze i mirror-girl-e :)

Started by mirror-girl, 13-09-2008, 12:46:38

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

KaBoom

Auuu, isprièa ti meni brdo stvari oèas posla! :K2:

Znaèi bruuuco¹kinjaaa, a ja mislio zezam neku baba devojku veèitog studenta... Jo¹ se pitam ¹to se ova tako rasprièala... :) Ne znam kako je u BG-u, ali znam da kod nas ima profesora koji tra¾e da se ne¹to napamet nauèi i gledaju da ti svaki zarez bude na mestu, ¹to mene iritira... A jo¹ kad nema logike, pa bude samo nabrajanje. Nabrajanje formula sliènih struktura i sliènih imena ili sliènih imena a potpuno desete strukture i obrnuto... Pa kad se sve to zbræka u glavi, ni sam Bog ti pomoæi vi¹e ne mo¾e. Ali tako je to. Nekima ide bolje ¹trebanje napamet, meni vi¹e ona izvoðenja formula, sinteza i gluposti... Budi spremna na sve. :wink:

Pa onda klinko (hihihi, zvaæu te klinka :)):! :K2: Nja-nja-njaaa :plez) ¾elim ti puno sreæe u ¹kolovanju. Samo hrabro!

A Fræka? Koje je to stvorenje godi¹te/godina studija? :)

mirror-girl

Vidis nisam baba :),a za to klinka necu da se vredjam...Meni je moja mladost lepa i ne bih je menjala :~
A ja cu tebe da zovem ÈIKICE!  :plez

frckica-j

Hahahaha! Joj, vas dvoje! Evo da se i ja umije¹am! Ja sam mislila parnerko da ti poznaje¹ ovu dvojicu gospode (negdje nam se Bredly izgubio u zadnje vrijeme, ali naæemo ga, ¹efe nema da bjegne¹ od ribanja podova,  :nene:) ali vidim da si ti novi kolaè u muci-nauci! Eh, ¾ao mi te! Mi smo veæ pregurali toliko toga ¹to ti tek sad mora¹. Zato iskoristi dane do poèetka faksa maksimalno! Da sam ja na tvom mjestu ne bih dolazila kuæi...  :wink:  :K2:
Vidi vidi, imenjak je apsolvent. Ali ne ve¾em kako jedan apsolvent jo¹ nije polo¾io gnoziju.  :hmm  Bilo kako bilo, ja sam odslu¹ala èetvrtu i sad æem upi¹em petu. A i ja se pitam gdje odo¹e ove èetiri godine... Od ove godine ne brojim ni roðendane. Ove godine sam po treæi put slavila 21. :K2: A imenjaèe di ti se denuo avatar? Jel' to zato ¹to tra¾i¹ neki prikladniji ovoj kafanici (recimo slika tebe oko ¹ipke?)  :smekerica:

KaBoom

Tu je avatar... Kod nas je peta godina bezuslovna, a za èetvrtu mi nije bila neophodna gnozija u uslovu, mislim od 4 ispita 3 na F i jedan po izboru, tako nekako valjda... Ne seæam se vi¹e.

Nemam sliku sebe oko ¹ipke. Ako ste voljne da me slikate golog oko ¹ipke, to je veæ druga stvar! :wink: :K2:

maYes

cika boom boom... vi bi se stvaaarno slikali goli??

:K2: :K2: :K2:

mirror-girl

Quote from: frckica-j on 23-09-2008, 10:59:30
Eh, ¾ao mi te! Mi smo veæ pregurali toliko toga ¹to ti tek sad mora¹. Zato iskoristi dane do poèetka faksa maksimalno! Da sam ja na tvom mjestu ne bih dolazila kuæi...  :wink:  :K2:
Eeee na zdravlje...Znaci naebacu...Bas se radujem!Ima da bude Boze pomozi,ali sta se mora nije tesko,rekoh vec da kad se svi zale na nesto meni to ide dobro a s obzirom a se studeni zale na farmaciju,znaci moj teren :)...
joj vec sam pocela da se pakujem,ne ide mi se,ali jbg,steta je da ovaka pamet propadne :>:..Ma ima vas dvoje ja da zovem upomoc,obavezno,mislim ako hocete jednoj klinki  da pomognete  :smekerica:
:wink:
Sutra izlazim da prolimpujem i oprostim se od ekipe joj necu vidjati dugo...Bice zurke...aj dolazite... :wink:

KaBoom

Quote from: maYes on 23-09-2008, 16:18:40
cika boom boom... vi bi se stvaaarno slikali goli??

:K2: :K2: :K2:

©to? O¹ da slika¹? :smekerica:

Klinko mirrorko, samo se zapij lepo sutra. Valja, valja. A joj, sad kad krenu bruco¹ijade posle oktobarskog roka - biæe belaja! :K2:

mirror-girl

Cika KaBoomce,mislim da te zamisljam samo sa mantilom na sebi kako juris i plasis zene po ulici...ha ha ha ...cirkus,stvarno si lud skrooozzz...

KaBoom

©ta tebi pada napamet dete drago... Tako mirrorko, a? Zami¹lja¹ me u mantilu a ispod ni¹ta... Jao, postideo sam se, vidi. Nadam se da misli¹ na medicinski mantil i to onaj dugaèak. :K2:

Pre sam pratio koleginice na faks preko parka, jer su ih redovno startovali manijaci, a one sve kao fuuuj, kao ne gledaju, odvratno, ovako, onako... Kad god sam i¹ao ja sa njima, ni jednog nisam video. ®ene... Mislim, ¹ta meni fali, ¹to se manijak ne poka¾e preda mnom, kao pravi dasa, da izmerimo ko je talentovaniji. Ili su one mo¾da mislile kao i ti, da sam manijak, te ih mo¾da zaskoèim? Izgleda nikad neæu saznati...

frckica-j

Eh, Mirrorko, nije problem bilo uèenje u ove èetiri godine. Kada sam upisivala znala sam da to nije jedan od onih faksiæa koji se zavr¹e sjedeæi u kafani po èitav dan, nego da æu morati dobro da prionem na knjigu. Kada sam rekla da treba da pregura¹ sve ¹to smo mi, prvenstveno sam mislila na moj faks i na neuslove koje ti neæe¹ imati. Mislila sam na hladne klupe i grijanje ruku na projektoru, na sjedenje u prostorijama koje se griju preko peæi bubnjare ostale jo¹ iz rata, koja ne mo¾e da zagrije predavaonu èak ni kad se desi da uprava kupi ne¹to drva ali koja mo¾e sasvim lijepo da je zadimi, tako da poslije predavanja miri¹e¹ sam sebi na dimljenu haringu, na vje¾baone u kojima kapa za vrat ili ljeti na travu oko faksa koju niko ne kosi pa poraste na visinu èovjeka i u kojima èuèe zmije du¾ine i po metar koje lijepo izaðu na put kojim se ulazi u predavaone i sunèaju se. Ali, ti neæe¹ imati takvih problema, hvala Bogu. Mada, ostalo je mnogo toga lijepog iz tog perioda. Te silne muke zbli¾e ljude, tako da smo mi prilièno kompaktna cjelina. A da æe¹ se namuèiti kao i svi mi, hoæe¹. Ali opet, lijep je ovo poziv.

maYes

ja sam isla na pripreme na faxu..i znam da smo se zimi smrrrrzavali. vecina ljudi je sedela u jaknama, ja sam kapom i salom. bar sam kaput skidala :) jeza jeza...
i jedan dan kaze nama asistentkinja "nemojte da skidate jakne, danas nam ne radi grejanje"

inace radi?  :K2:
hahahha

frckica-j

Majdiæ, ma kojem si ti faksu? Ako si u BGD, mi smo mislili da su vama obezbjedili barem osnovne uslove za ¾ivot.

Hehehe, KaBoom, ti ba¹ navalio na golotinju. U onom ko¾nom odijelu bi bar ostao djelimièno obuèen a ti odma' na mantil bez ièega... ccc I onda vi mu¹karci ka¾ete da ne volite da se slikate u neprimjerenom izdanju i da je to samo za ¾ene...

mirror-girl

KaBoomce,ti se postideo...ma daj... :plez

E frkili,lepo si ti opisala tvoj fax,zanimljivo je,ali lepo si rekla,takve okolnosti jos vise zblize ljude nego u obicnim uslovima...Pa priznaj,imaces sta svojoj deci da pricas iz studentskih dana :)
Joooj,glava ce mi puci,sinoc mi je bila oprostajna zurka,sad sam sva slomljena,neeeeccuuu na fax :wall:
:>:

maYes

KaBoom nije muskarac, on je muskarac i po! ...za njega ne vaze standardna pravila! :)
a ja...da, u BGu na faxu. mislim...mozda nama jadnicima na pripremama nisu hteli da pustaju..gledaju da ustede...videcu kad zahladi sad :D

KaBoom

Quote from: frckica-j on 25-09-2008, 04:29:48
Hehehe, KaBoom, ti ba¹ navalio na golotinju. U onom ko¾nom odijelu bi bar ostao djelimièno obuèen a ti odma' na mantil bez ièega... ccc I onda vi mu¹karci ka¾ete da ne volite da se slikate u neprimjerenom izdanju i da je to samo za ¾ene...

Ma gde ja ¾enska glavo... Ova ogledalka me isprovocirala. Prièa o meni u mantilu kako spopadam ¾ene. Ne bih ja to nikad. Ja sam po¹ten èovek. A gole ¾ene da gledam, to mo¾e! Samo se slikajte sreæice moje! :)

Nego, di ti studira¹ frækice? U BL?