Mentori za brucose!!!!!!!

Started by ShnjaVi, 22-09-2006, 17:50:24

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Alnus Glutinosa

ma znas kakva je zena, na ranu da je stavis... (jel se tako kaze?  :confused:)

:Bog

@Adonis
O komsijama samo najbolje! Jel da?  :wink:

hulio_salinas

uh... znaèi dobro sam pro¹ao...  :loptica :loptica

moram priznati da sam se upka¹io onih sklekova i onog trèanja, ali sada mi je lak¹e...

nadam se da æe profesorka Branka imati razumevanja za na¹u kondiciju i za na¹u bradu...

:K :K :K

Adonis_Vernalis

Quote from: zoe on 29-09-2006, 11:39:38
Adonis i dancho po 5 gushtera! jedini!

Ma, zoe, kad je beg bio cicija??? Nikad, more...  O0

Bred

Jeste, Branka je ,rekao bih, omiljeni asistent na Farmaceutskoj hemiji :wink:

dancho

Sto rece onaj mali u "Varljivom letu" :
A sta cemo da im radimo?   :confused:

Salim se.
WELCOME BRUCOSHI.

jeca87

Једно питање: Да ли постоји могућност да се промени распоред?  :roll:
Ако може, коме и кад се обратити?

Adonis_Vernalis

Ovo nije raspored, vec spisak mentora i brucosa... Ha... kako sebe dodeliti nekom drugom i uvaliti nekog drugog mentoru koji mi se ne svidja... Ovo je prilicno licno... Visnja? Help, please... Nudim pomoc: daj mi sestog "sticenika"... Hej, sticenici moji, moracete ne samo sklekove da mi radite, vec i neke knjige da procitate i neku muziku da poslusate! Pazite, pitam!!! Na jutarnjem postrojavanju, pred zastavom, pa se vi igrajte!!!

mullala

Cek, cek... jel to znaci da ne postoje studenti mentori? Na onom spisku su samo profesori i asistenti?

Bred

Postoje i studenti mentori ali profesor je, logicno, dobio spisak samo za profesore mentore

Adonis_Vernalis

I OBJAVIO ga, samo da se zna...

Bred

kyu_1987

Kakva je Brboriæ Jasmina, zelim iskrene odgovore

AquArius

Quote from: hulio_salinas on 29-09-2006, 11:40:52
Ivkovic Branka – Farmaceutska hemija???

Ako je to Branka na koju mislim... veoma fina, prijatna osoba. Meni je bila asistent iz farmaceutske. Asistent je i dalje.Ma, super je!  :>

hulio_salinas

AquArius, thanx a lot

izgleda da sam stvarno dobro pro¹ao... E sad po¹to ste tako fini, aj mi recite koju reè za mentora jednog mog druga, jer je jo¹ neodluèan da li da se uèlani na forum... lièni razlozi...

u pitanju je:

Simiæ Milena – Organska hemija

aj koju reè, ali onako iskreno...

mimil

Simic Milena je asistentkinja iz organske, meni je drzala vezbe 2 godine, vrlo fina, simpaticna, mlada, pristupacna, puna razumevanja... Super je prosao...