Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

hulio_salinas

Jeco  :cvet :cvet

Sta se ti Zabice javljas? Vidis da je rekla: "Momci, verujem ja u vas, proci ce u petak sve kako treba" ...  :K  :cvet

Mislim da su danas bile neke konsultacije... Za naredne stvarno ne znam...  :roll:

Pedja

Quote from: hulio_salinas on 25-12-2006, 12:31:06

Sta se ti Zabice javljas? Vidis da je rekla: "Momci, verujem ja u vas, proci ce u petak sve kako treba" ...  :K  :cvet

Mislim da su danas bile neke konsultacije... Za naredne stvarno ne znam...  :roll:
Bile su konsultacije mada su se neki vratili sa njih :hm
ali ne znam ,ko je bio neka kaze kako je bilo...

lane

Mislim da danas nisu ni bile (prave) konsultacije. Rekla je ona da doðu oni koji su pali, ali moja drugarica je bila i rekla mi je da ih je vratila i rekla da sa spremljenim pitanjima doðu sutra. Ali nije sigurno.....

zabica

Quote from: hulio_salinas on 25-12-2006, 12:31:06

ja se izvinjavam... momci...  :roll:

mi pacenici nemamo pravo na konsultacije!  :K
ako neko ode sutra neka napise sta je rekla, kako ce biti i tako to...

lycos

kako ste prosli ljudi!!!???

vesica

Bilo je dosta teze nego prvi kol. tako da oni koji nisu imali mnogo poena na prvom tesko da su bolje uradili

====

Da li ima neko predavanja iz organske na cd ili zna na kojem sajtu su izbacena? U pitanju su ove aktuelne lekcije za II kol. i ovo sto sada predaje.

hulio_salinas: "Spojio sam poruke."

lycos

Quote from: vesica on 29-12-2006, 14:20:19
Bilo je dosta teze nego prvi kol. tako da oni koji nisu imali mnogo poena na prvom tesko da su bolje uradili

otprilike tako

ali ja sam ok prosao :)

Pedja

Kolokvijum je bio tezak odnosno tezi nego prvi ali se i ja nadam da cu poloziti  :roll:
Stvarno nije u redu sa njene strane  :confused:

zabica

heh, dosle su neke stvari kojima se nikako nisam nadala... otprilike ni pogledala...  :hm
necu dalje nista da pricam, videcemo, negde sam izmedju 5 i 10  :K

Quote from: vesica on 29-12-2006, 14:20:19

nadam se da nisi upravu  :lol:

p.s. odakle dokle je za drugi kolok.?

lycos

alkil xalogenidi do aldehida i ketona

Pedja

Kada su rezultati ovog glupog kolokvijuma?

hulio_salinas

Sto se tice kolokvijuma - popravni sam bolje uradio od onog koji sam popravljao... Valjda to znaci (konacni) prolaz....

Pedja

Jel mo¾e neko da napi¹e koje su sve oblasti za drugi kolokvijum,ali redom.
I kada æe biti rezultati popravnog.

zabica

ii: alkil halogenidi/dobijanje,reakcije,struktura,sn2 reakcija(faktori koji kontrolisu brzinu,mehanizam)
nukleofilna aromaticna supstitucija
alkoholi/sve,tioli,etri,fenoli/

to je sve od AROMATA do ALDEH. I KETO.

Pedja

Quote from: zabica on 04-01-2007, 07:34:57
ii: alkil halogenidi/dobijanje,reakcije,struktura,sn2 reakcija(faktori koji kontrolisu brzinu,mehanizam)
nukleofilna aromaticna supstitucija
alkoholi/sve,tioli,etri,fenoli/

to je sve od AROMATA do ALDEH. I KETO.
Mama mia  :shock