Organska hemija I

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:38:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lane

Pa da, nije ni¹ta specijalno, ali nije u redu prema onima koji nisu bili na konsultacijama!
Kako oni da znaju da to treba?!

jeca87

Tacno! Ja sam nacula na kraju da je rekla da mozda ovo i nece biti, mada....

hulio_salinas

Kako moze to da se proveri?! Postoji li jos neki termin konsultacija ili moramo profesorku naci na institutu?

lane

Hulio, mi imamo nastavak konsultacija u 13h, a jedna grupa ima i u 11h.
Ali profesorka mi nije ne¹to sigurna...
Prvo ka¾e da neæe biti, a onda krene da radi reakciju na tabli.
Isto je bilo i za diazokuplovanje. Prvo je rekla na predavanjima da sigurno neæe biti, a na konsultacijama je rekla 'mo¾da'...
Stvarno ne znam... :hmm

Phenomenon

Da li se konacno zna treba li da se uce formule aminokiselina?

hulio_salinas

E stvarno!!

Kada se vratite sa konsultacija, budite ljubazni i napisite sta sve treba, a sta sve NE TREBA!  HVALA  :cvet

lane

Ja sam bila na delu konsultacija, ali ja idalje ne kapiram ¹ta treba, a ¹ta ne.
Pitali su je neki za amino-kiseline, ali ona ni¹ta konkretno nije odgovorila...
Barem je ja nisam razumela...
Ako je ovima od 14h ne¹to konkretnije rekla, neka ka¾u...

Pedja

Video sam da ste dosta cekali na kons...  :roll:    :nonono:

jeca87

Katastrofa. Kasnila je sat vremena, tako da ja nisam ni bila na celim konsultacijama. Za tih sat i po dok sam bila, radili smo baznost.

hulio_salinas

O Boze!   :wall:

Zar je moguce da 2 dana pre ispita ne znamo sta ce biti, a sta nece. Sto je jos gore - ne znaju ni ljudi koji su bili na konsultacijama.

Ne znam sta da ocekujem u petak?!

lane

Tako je konfuzna kada prièa o tome ¹ta æe biti a ¹ta ne, da ja stvarno nemam pojma konkretno ¹ta æe biti.
A bila sam tamo... :hmm
Jedino ¹ta sam ja razumela je da æe biti manje-vi¹e sliène stvari kao na konsultacijama, ali je takoðe rekla da æe biti poneko iznenaðenje, ¹to me je jako obradovalo!  :namcor

Pedja

Pa verovatno vam nece dati nesto mnogo tesko cim vas nije obavestila na vreme,mislim ako ima nesto humano u sebi tako bi uradila  :K

pipi_duga_carapa

rekla je da ce SIGURNO biti ta reakcija koju nije predavala ... (ima je na slajdovima ... a u nekom od prethodnih postova pise kako se zove, ja ne pamtim imena reakcija ... i da, na slajdovima ima objasnjen mehanizam - moze lako da se shvati) ... - bar sam ja tako shvatila ...
rekla je da ce biti neka K. kondenzacija kod k.k. ... to onako sigurno ...
sto se tice N jed ... baznost/kiselost 100% ... a reakcije p ... mislim da nece ... a iz a.k. nece biti nista ;p bar sam ja tako shvatila (ali ako vas ne mrzi prelistajte ih;p) jer, naime, svi zivi su je pitali za a.k. i za amine ... i ona je tako nabrojala sve zive reakcije ;p i na kraju rekla da ce to dati specijalnoj grupici koja stalno pita za to (8 tako da ... (((8

e videcu sta jos tacno treba p cu vam reci (;

poz

p.s. je l' organska u 14h?

lane

hulio_salinas

Prvo: Pipi, hvala. :cvet

Drugo: zamolicu te nesto - kada pises (ovako) vazne postove, koje svima koriste i koje ce svi procitati, probaj da nas postedis skracenica, tri tackica i smajlija, nego napisi cele reci, jer pola tvog posta ne razumem.  :roll:  Nista licno, samo cisto onako.  :cvet

Tnx

I da, ispit je u 15.