Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pereca

Neka imaju, neka ne, neka ce biti ubuduce...ali fotokopirnica je skupa, povoljnija varijanta je skinuti sa neta, pa odstampati negde drugo (kuci, u gradu..)
U svakom slucaju, predavanja uvek odstampajte i pogledajte unapred, kako biste imali pojma o cemu ce se pricati i kao biste spremili pitanja za profesore.

Moj savet, spremite se za predavanja jer se i profesori sa Opste i neorganske zaista trude da vam to omoguce kako biste mogli da ostvarite interaktivnu nastavu, kako bi ostalo vremena na kraju predavanja za vasa pitanja, rekapitulaciju gradiva...

Ovaj zavod se zaista ima jaku zelju i volju da svoj posao odradi na najbolji moguci nacin. A vi im pomozite da daju primer svima ostalima  :cvet

hulio_salinas

***Bred, bolje reci: ujka, ima u kopirnici, ali nije isplativo, kao sto rece Jelena... primera radi: prva predavanja koja su nam na taj nacin bila dostupna su kostala u 180 dinara u kopirnici... oko desetak strana (A4)... zato je mnogo bolje da stampamo sami (naravno, ako smo u mogucnosti)...

pereca

Jeftinije je odstampati to negde u gradu, nego kupiti u kopirnici.
A tako cemo mozda navesti i rukovodstvo da razmisli o smanjenju cena kopiranja.

hulio_salinas

Quote from: pereca on 13-10-2006, 06:49:56
Jeftinije je odstampati to negde u gradu, nego kupiti u kopirnici.
A tako cemo mozda navesti i rukovodstvo da razmisli o smanjenju cena kopiranja.

pametno...    :hm

Bred

U principu, smao ono sto vam je jako neophodno kopirajte na faxu posto su cene astronomske.

pipi_duga_carapa

Quote from: BredNego, klinci (ne zamerite sto vas tako zovem, za mene ste ipak klinci) ...
m zasto bismo ti zamerili ((;

Quote from: perecaMoj savet, spremite se za predavanja jer se i profesori sa Opste i neorganske zaista trude da vam to omoguce kako biste mogli da ostvarite interaktivnu nastavu, kako bi ostalo vremena na kraju predavanja za vasa pitanja, rekapitulaciju gradiva...

Ovaj zavod se zaista ima jaku zelju i volju da svoj posao odradi na najbolji moguci nacin. A vi im pomozite da daju primer svima ostalima :flower
i ja sam licno bas stekla takav utisak ... da bas zele to da sprovedu kako treba i da im nije problem, da se ne bune sto im je skraceno gradivo ... cak neki smatraju da to i nije tako lose (8
asistentkinja mi je nekako najsimpaticnija od svih njih (: i tako nam je pricala o novom planu i programu i svemu tome uopste ... i u jednom trenutku se setila da su uvedeni i mentori kao novina i to tako spomenula i pitala nas sta oni treba da predstavljaju? (:

Quote from: BredU principu, smao ono sto vam je jako neophodno kopirajte na faxu posto su cene astronomske.
hvala na savetu (;
sto to ne volim kada su skole/fax tako 'zabacene' i onda posto gotovo nista nema u okolini, podignu sve moguce cene ... bzvz ...

hulio_salinas

***pipi, pa tako se drzi monopol na trzistu.... tako je i sa pekarom ispred FF... jbga... to je svet soubiznisa, ali sta sad...

ajde da izadjemo iz OFFa...

sto se knjiga tice.. posto ce prof uskoro ispredavati celu svoju knjigu, je l' moze bresjanc za ostatak gradiva?

dakle, pitanje je sta da koristimo posle Organske hemje I, koja ce uskoro biti zavrsena... vec ove nedelje...

Bred

hulio_salinas

ISPRAVKA!!!!

...posle Opste hemije I...

izvinjavam se!!!

:stid: :stid: :stid:

pereca

Trebalo bi da koristite Bresjanca.
Ali uputice vas profesori.

hulio_salinas

danas nas prof Popovic uputila da koristimo knjigu Opsta hemija I sa tehnoloskog fakulteta...

nasty girl

iz te opste hemije ti treba samo deo gradiva kao sto su puferi, hidroliza, brzina hemijskih reakcija i sl.

hulio_salinas

na vezbama iz neorganske u petak (ove nedelje) nismo radili praktican deo...

je l' to normalno ili?

nadao sam se da cemo malo muckati preparate, a ne da cemo muckati naliv pera i CaCO3 u vidu krede...

koliko cemo raditi od prakticnog dela?

hvala...

nasty girl

preparate sigurno neces muckati nikada, a regense vec hoces....

hulio_salinas

greska

jbga...

isplaio sam se...

ovo prebacite u temu: "Blamovi i ispale"

:cvet