Op¹ta i neorganska hemija

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:39:14

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Upravo to. To je moj nacin razmisljanja. Kako god da odlucis, neces pogresiti.

Pedja

Moj savet: Idi trazi jos  :V    :wave:  ,mislim ako si ti u pravu sto ti ne bi dali  :hm

lane

Peða, hvala na savetu!  :cvet
Meðutim, ja ne tvrdim da su oni pogre¹ili u bodovanju ili slièno... Èak su mo¾da bodovali i vi¹e nego ¹to treba, ja to ne znam...
Dakle, ne tvrdim da sam ja u pravu, a oni ne... To nikako!
Ipak mislim da je Hulio u pravu... Ne bih mogla da im to tra¾im, stvarno bi bilo previ¹e...
Ako MÈ sama misli da treba da mi da 9, super! A ako ne, ni¹ta...
Videæu u sredu...

pipi_duga_carapa

svasta ... niko nije rekao da trazis bodove (: to bi bilo malo glupo (svakako, zavisi kako kome)
nego posto smo vec konstatovali da sami 'traze' dodatne poene, ti naravno nemas razloga da se bunis (8

Quote from: lane on 11-02-2007, 03:48:12
Hvala Pipi, nadam se da hoće, ali opet 2 poena nije baš malo...  :roll:Videću u sredu... Držite mi palčeve!  :wink:
(; nije malo, ali nije ni puno (: sve zavisi od tvog testa (: ;p (;
verujemo u tebe (:

jeca87

Kad imas polovican bod (npr. 84,5) zaokruzuju na visi broj poena.

hulio_salinas

E da! To mogu i ja da potvrdim. Prof Popovic je rekla da se polovocni poeni ne upisuju u index, a da su oni na institutu odlucili da daju uvek vecu ocenu.   :Bog

Sto nije slucaj sa drugim predmetima. Ako je polovicno - automatski dobijas manju ocenu, osim ako neces da izadjes na usmeni.  .grins.

zabica

ovi ljudi su stvarno shvatili neke stvari i ucinili nam zivot (ili bar studentski zivot) lepsim i podnosljivijim  :wink:

hulio_salinas

Kako je prof Popovic jednom prilikom rekla: "Zelimo svojim primerom da uticemo na kolege..."

Ali izgleda da nema ko da vidi njihov primer. Izgleda da su ljudi usamljeni...  :roll:

zabica

...sto je velika steta, jer svima  bi nam bilo bolje i podredjenima i nadredjenima...
ali ako neko bude zeleo da poradi na svom programu, neka se obrati njima ljudi su  :Bog

lane

Upravo to!!!
Kada bi svi, ili barem veæi deo profesora sledilo njihov primer, gde bi nam kraj bio!

hulio_salinas

Ma bre...  .grins.

Jednostavno ne mozemo nista uraditi...   .grins.

Mozemo samo da se molimo.  :Bog   :K

lycos

velika poxvala za ovaj institut !!

jeca87

Ma loode su skroz (u pozitivnom smislu)! Kad sam isla da upisem ocenu, nesto su provaljivale, vristale od smeha... :)  :) :)

Phenomenon

Ajmo da se prebacimo da studiramo opstu i neorgansku hemiju :Grin

hulio_salinas

Je l' po Bolonjskom programu?!   :>