Biologija sa humanom genetikom

Started by hulio_salinas, 04-10-2006, 15:40:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Quote from: lycos on 20-10-2006, 03:24:48
sve vise ljudi ne dolazi na predavanja..vezano za sve predmete

the truth...

pipi_duga_carapa

sa teme 'uvod u farmaciju'
Quote from: hulio_salinasasistenti na vezbam iz biologije su nam takodje rekli da se celo gradivo odgovara na ispitu... imamo prakticni kolokvijum, koji nam daje kartu za odlazak na ispit...
to za bios je normalno ... jer ti polazes samo prakticni deo na vezbama .. sad to sto nemamo kolokvijume iz teorije je druga prica ...
a da, profesorka je rekla da pitanja za zavrsni ispit sastavlja posle svakog predavanja, tako da ako nesto zaboravi da kaze - nece biti na testu (8 tako da i vredi dolaziti na predavanja ...
a ja nisam primetila da ima manje ljudi ... doduse ja nista ne primecujem (8 ali sam cula kao nesto da su se neke ljudi (ili jednina) ispisali? ?:

p.s. profesorka je stavila nova predavanja na sajt ...

lycos

e otpale su mi oci,koliko sam trazio one granulocite itd..

hulio_salinas

meni su otpale oci za eozinofilne...  :K  8)

ma znam ***Pipi za bios... znam da polazemo prvo prakticni deo, ali sam se nadao da cemo imati neki kolokvijum koji ce smanjiti gradivo...    :hm

zoe

Смањити градиво? хахахахахахахахаха! :lol: Једва чекам тренутак кад ћеш схватити колико је мало то што треба да урадите! :hm

hulio_salinas

***Zoe ne razumem tvoju poruku...

moja poruka je bila apsolutno jasna: nadao sam se da ce kolokvijum sluziti studentima da im olaksa (smanji, skrati, kako god hoces) gradivo...

:hm

ne razumem sta si htela reci...

zoe

Да бих ти објаснила шта сам хтела рећи морала бих да цитирам свој предходни пост! :>

Рецимо овако, биологија није преобиман испит у односу на оно што вас на факсу тек чека...и онда на тако нечему очекивати олакшице... :hm

hulio_salinas

axa... sad kontam...

moja prica je vise bila generalna...

svestan sam da je ovo samo pocetak i svestan sam da nas hiljade i hiljade strana tek ceka, ali od pocetka ne bude bilo tog dela bolonje, zasto su je uopste uvodili...

ok?

===================

danas je prof objasnila neke nesuglasice...

naime, imamo kolokvijum iz prakticnog dela... to je ono sa preparatima... to smo vec znali...

imacemo posle toga test sa kompletnim gradivom i nema nikakvog smanjivanja putem kolokvijuma... znaci kolokvijuma pre januara nema!!!

i rekla je jednu "zanimljivu stvarcicu"
"Kolege necu da vas plasim, ali tesko cete poloziti zavrsni test!!!"

nasty girl

nemojte toliko da se plasite, ali ispit iz biologije nije ni malo naivan, ucite svaki sitan detalj....

Vampire 666

budite vrlo skoncentrisani...pored sirovog znanja potrebna je i dobra koncentracija zato sto je taj test pomalo i "test inteligencije"...

whatever

Taj komentar je delom bio inspirisan i time sto se veliki broj kolega ponasa krajnje nekorektno na njenim predavanjima. Ona je jasno na pocetku rekla da niko ne mora da dolazi na predavanja i da nikad nece proveravati, a da ce opet svi dobiti 10 poena. A neki sede u amfiteatru i caskaju, kao da to ne mogu na ovoj nasoj kumodraskoj livadi  :roll: Pa onda krenu da izlaze kad im se cefne, na svakih 5 min neko izlazi. I apsolutno mi nikad nece biti jasno zasto kada je neki profesor korektan instinktivan odgovor nekih bude da se ponasaju kao imbecili...

P.S. sorry ako je malo off topic  :hm

nasty girl

nije bas taj komentar posledica gore navedenog....vec je to cinjenica pa nemojte da se salite stvarno, a pogotovo ne kada budete ucili Iz knjige profesora Djelica....

lycos

ja sam uzeo neku roze knjigu_jel to dovoljno,ili  moram koprirati i necije beleske?

nasty girl

moras kopirati i beleske i kada vam dode ninoslav djelic moraces da fotokopiras i njegovu knjigu....

lycos

onaj lik,djetic,tj.cva*ak..lik je xaos..toliko dobro predaje da je jedno 20 tak ljudi izaslo za vreme njegove nastave..

molim bez vredjanja profesora na forumu