Kafana "Bolonja"-vlasnici Darker i Vladimir ( umesto Bla-bla teme )

Started by vladimir, 09-05-2006, 17:28:36

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lijepa bosanka

Ja nisam konobarica!!!!!!! Bicu samo jos jedno ¾ensko koje æe posjeæivati to kafanèe zvano "Bolonja"!!!!
Vladimir je super lik,ali ti Darker......ma dobar si i ti!!!! :*

vladimir

Quote from: lijepa bosanka on 19-05-2006, 18:11:19
Ja nisam konobarica!!!!!!! Bicu samo jos jedno ¾ensko koje æe posjeæivati to kafanèe zvano "Bolonja"!!!!

Zbog ovoga imas VIP status u nasoj kafani, kao i Adonis, kao i svi koje gotivimo.Jebote, bankrotiracemo!  :o  Mora da uvedemo i sverc cigara ispod sanka!!! O0

Darker

Quote from: lijepa bosanka on 19-05-2006, 18:11:19
lepo ja ka¾em da ti mene najvi¹e gotivi¹, samo se folira¹ :) :) :) :) :)
QuoteБаш ако инсистирате, напишите петицију-можда вам избоксујемо неки мушки стриптиз средом...
Mo¾e, taman ja imam iskustva sa tim, na 18-om mog najboljeg ortaka je pao opasan mu¹ki striptiz, tako da... :> :> :> :> :> :>

KaBoom

Imal' tu ¹togoð da se popije, a? Ja bi jednu Lozu, èa¹u obiène vode i jednu tursku kafu. Dok èitam svoju sportsku prognozu, da me niko nije uznemiravao, jer mrzim pogledom! Naravno, uz to mora da se zapali jedna i to domaæa - Drina, eventualno Vek!

A koja muzika se pu¹ta u kafani? Ja oæu da slu¹am "te¹ku æirilicu" i hvalospeve Radovanu Karad¾iæu i Ratku Mladiæu! Zato ¹to se to slu¹a na takim mestim, a ne zbog moje neizmerne ljubavi prema istim zvucima mile nam drage, malo siroma¹ne i propale, ekonomski i politièki nestabilne i krajnje ponosne otad¾bine, kao i njojzinim ogromnim junaèinama opjevanim u ovim umetnièkim delima na¹e bogate muzièke kurtule.

Dalje, moj predlog je da se kafana zove "Narcis"! Jer ovoj Bolonja naziv vuèe nekako na zapad. A nikako Amerika nama neæe kapu krojiti. Samo nek doðu opet, opet æemo im sru¹iti jedan avion i pobediti ih! Ne znaju oni s kim imaju posla!

©to se tièe Darkera i Vladimira, du¾ni ste mi tri ture (samo Loze, bez vode i kafe), jer malo kasnim u kafanu. :)

Ja glasam da Bosanka bude konobarica, zato ¹to mo¾e da nosi krigle piva kao one tete na slikama... :D

Eto, sad sam se i ja malo izlupao, nemojte zameriti ako sam smrdeo, idem kuæi sa gradili¹ta pa sam samo na Lozu svrnuo (èak iz Novog Sada).

vladimir

Па, 'ди си ти,' гари? :>  Нема те к'о гаћа у порнићима!Забринусмо се за тебе.Може, све што си поручио-од пића до музике.Назив, то већ не може-остаје таки каки је! :D Стижу три туре за момке са градилишта, само седи крај прозора... :wink:  Добродошао, Гари!

Quote from: Darker on 19-05-2006, 23:32:49
QuoteБаш ако инсистирате, напишите петицију-можда вам избоксујемо неки мушки стриптиз средом...
Mo¾e, taman ja imam iskustva sa tim, na 18-om mog najboljeg ortaka je pao opasan mu¹ki striptiz, tako da... :> :> :> :> :> :>

Ипак нећемо банкротирати!Други сувласник има искуства са мушким стриптизом-20€ уштеда сваке среде!Како ли ћеш само гледати Лигу Шампиона следеће сезоне? :wink:

Плус бакшиш од пуне кафане девојака...Даркер, што у CV-ју ниси навео да си профи стрипер? :>

Darker

Retarde, meni ne treba CV!!!! Ja sam 60% vlasnik!!!!!
Mo¾e, Ka boom-e sve, samo ne mere Ceca u mojoj smeni :> :> :> :>
©to bi rekao Zablaæanski u Sreænim ljudima, odma doðe!!!

vladimir

Ретард ти у гаћама!!! >:D
Може Цеца у мојој смени, КаБоом, не се бринеш!!! :>

KaBoom

Neka èeka Ceca... Pored toliko lepih, dobrih, dragih, pametnih koleginica ni muzika mi ne treba! :) Njihovi glasovi ssu popud muzike za moje u¹i, njihovi pokreti prefinjena harmonija, njihov dodir kao ne¾ni povetarac koji te miluje po licu... Uh, uh, al sam se razne¾io! :D Devojke, jesam prikupio koji poen?

Ajde, ljubim vas...

Darker

KaBoom

Hahahaha, opijen emocijama... :D Ma serem bate, vidi¹... Daj cugu!

vladimir

AquArius

Hej, nego ima li tu basta?
Zavalis se ispod, recimo, lipe i da te boli uvo. Posebno kad je napolju vreme ovakvo kao prethodnih dana.
Lepa je i nocna, a Boga mi i dnevna varijanta kafane.  :)

I pijes, a kako i ne bi  - voPi sto se znoji... (mada ako moze, meni jedno crno... )  :wink:

vladimir

Стиже под липу једно зелено, знојаво пиво за Акву!!! :>  Ма, радимо нон-стоп сем кад смо прекинути... >:D

KaBoom

vladimir

Quote from: KaBoom on 25-05-2006, 16:05:39
Ja neæu lipe u ba¹ti, oæu orajeve! :D

А ти дођи и посади један!!! :> :> :>