Opsta i neorganska hemija

Started by marer_86, 09-05-2006, 12:28:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nasty girl

Quote from: Maza15 on 06-06-2006, 11:05:24
A koliko mi treba da prodjem na pismenom,koliki je taj test kada se radi 4 sata?
21 poen od 40 da prodjes...si sigurna da se radi 4 sata????

Maza15

Sad sam se zbunila ali ja sam zapisala da je od 10-14, a jel se zna koliko ce zadataka biti?Jel po principu pola pola?

nasty girl

Quote from: Maza15 on 06-06-2006, 11:52:14
Sad sam se zbunila ali ja sam zapisala da je od 10-14, a jel se zna koliko ce zadataka biti?Jel po principu pola pola?

tamo pise da pocinje u 10,a ne pise koliko traje...pa valjda ce biti 4 zadatka...

TanjA

I narode? Kakvi su utisci sa ispita??
Moram da priznam da sam iznervirana i razocarana.... teski zadaci i jednolicna pitanja (hrom, zatim malo hroma i na kraju - pogodite - hroooom  :confused:)

Ili meni stvarno nije bio dan (ili mi je zapala teska grupa) ili je ovaj pismeni ispit solidno tezi od onih iz prethodnih rokova... buuuuu  :'(

AVENDON

Ja kada sam poloagao neorgansku (pre tri godine) u junu jako je bila teska i pao sam, ali je u septembru bila opustena, tako da nema problema............

Blesava*

Cao ljudi...Polagala sam usmeni iz hemije kod prof. Popovic. Bilo je skroz opusteno,pitala me je nekih desetak minuta. Dosta obraca paznju na pufere, hidrolizu,oksidoredukciju,a elemente me nije ni pitala :V

Vampire 666

Pismeni je bio opusteniji nego kolokvijumi...valjda ce i Goca da bude opustena...

nasty girl

meni je ovaj pismeni bio mnogo tezi nego kolokvijum... i smorili su stvarno sa tim hromom...

Vampire 666

Ksenija

meni su pitanja bila laksa od zadataka...
meni je bio bizmut,hrom,mangan,fosfor,bakar i bor po jedna reakcija,na pocetku nekoliko pitanja opste,puferi i hidroliza...a zadaci su drugaciji nego sa kolokvijuma.. 8)

u globalu,mislim da sam odradila ok..sad videcemo sutra sta kaze druga strana.. :lol2:

Inace sam cula za usmeni kod Cakarke da jedino mozes da padnes sa stolice,i za sve koje znam da su polagali kod nje dobili 10!
sto mi ona nije zapala...Ako prodjem pismeni mene ceka Tatjana.. :Bog

yeca

Kod svake od njih mozes da padnes samo sa stolice
Veruj mi

nimerija

Quote from: Vampire 666 on 08-06-2006, 08:08:04
Pismeni je bio opusteniji nego kolokvijumi...valjda ce i Goca da bude opustena...
Goca je jedna od onih profesora sto te pita konkretno, ne iteresuju je price od alfa do omega. Mene je pitala (nekad davno) razlike izmedju HCl i HF i njihovih soli i to mi je bilo pitanje za 10.... Samo opusteno kod carice Goce...  8)

Maza15

Jel ce biti,mozda,rezultati iz hemije stavljeni na net,extra me mrzi da idem na fax....:-) :)

Vampire 666

Ksenija

ja sam se iscimala do faxa...polozila sam...al puno je ljudi palo..malo vise od pola je polozilo..
a usmeni su strpali sve u 2 dana pred fiziku...kakvi kreteni...