11th International Pharmaceutical Summer Camp

Started by Lena, 09-05-2006, 14:55:22

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Lena

Ovo sam dobila mailom. Kamp je u Sloveniji u Tolminu a tema je dijabetes. Da li neko zna vi¹e o tome?

www.summercamp.si

pereca

Quote from: Lena on 09-05-2006, 14:55:22
Ovo sam dobila mailom. Kamp je u Sloveniji u Tolminu a tema je dijabetes. Da li neko zna vi¹e o tome?

www.summercamp.si

Ja znam da se summer camp odrzava vec godinama u Sloveniji i da su se svi koji su ucestvovali suuuper proveli. Pored predavanja, organizuju se razni vidovi zabave, a obavezno je splavarenje. Mislim da je vise u pitanju zezanje, a malo usput i edukacija na zadatu temu. U svakom slucaju treba iskoristiti priliku, jer je i cena uvek bila prihvatljiva (nisam gledala koliko kosta ove godine).
Smestaj obicno bude malo losiji, ali se tu skupljaju ljudi koji su avanturisti i nisu bas probirljivi.

Natasa

NAPSer vas preko svog sajta obavestava koji su to top dogadjaji koji studenti mogu da posecuju i nastave svoje obrazovanje, a da usput se i jako dobro provedu. I ovaj dogadjaj je jedan od njih.

Od 29. jula do 5. avgusta æe se u Tolminu odr¾ati 11. Internacionalni Letnji Kamp sa temom "Diabetes".
Prelepi istoèni deo Slovenije bogat ¹umama, alpska reka Soca okru¾ena vrhovima visokih planina i predivna priroda...Tu æe se ove godine odr¾ati Internacionalni Letnji Kamp.
Organizovan je i bogat dru¹tveni program, a edukativni deo programa æe èiniti predavanja, radionice i ¹etnje po prirodi.

Kljuène informacije:
Gde?   Tolmin, Slovenija
Kad?   29. jul - 5. avgust
Cena?   100 €

Rok za prijavljivanje je 15. jun, a vi¹e informacija mo¾ete naæi na
www.summercamp.si
[email protected]

pozdrav
Natasa
www.napser.org

katarina

Ja sam im poslala prijavu, ali su mi rekli da im je lista "almost full", sta god to znacilo. Bas sam se smorila. Primaju samo 15 inostranih studenata. Konkurs je poceo, krajem aprila, koliko ja znam, a mislim da rade po principu: "ko pre devojci...", ili mozda cekaju "Evropljane"....Al da ne gresim dusu. Probajte, mozda budete imali vise srece!

vladimir

Ко није пробао, није ни успео! :>

katarina

E pa Vladimire, tu si u pravu!!! Ma ja ne odustajem. Negon nadam se da ce neko od prijavljenih Evropljana da odustane:))))))
Quote from: vladimir on 30-05-2006, 16:57:52
Ко ниÃ'˜Ðµ пÃ'â,¬ÃÂ¾ÃÂ±ÃÂ°ÃÂ¾, ниÃ'˜Ðµ ни Ã'Æ'Ã'Ð¿ÐµÐ¾! :>

Natasa

najveca fora sa medjunarodnim dogadjajima jeste da sena vreme konkurise. ne postoji preterano strogi kriterijumi, i njima je u interesu da im dodje sto vise ljudi..doduse ovo u Sloveniji je uvek bilo skromnijeg karaktera (sto se broj ljudi tice).
prijavi se na napser mailing listu, i onda lepo na vreme mozes da dobijes kada i gde da se konkurise.
nadam se da ces otici za Sloveniju
pozdrav

katarina

Thanx, Natasa!
Od NAPser-a sam i dobila mail sa konkursom, ali tek 22.Maja, i konkurisala sam u roku od 2-3 dana.

Natasa

e, super!
lepo se provedi!! pricaj kako ti je bilo...mozes nesto i da posaljes od slicica i teksta pa da stavimo na sajt

katarina

besno pile

ja sam konkurisala pocetkom juna i javili su mi da su mesta popunjena,ali kao stavljaju me na listu cekanja.
Ima nas jos koji se nadamo da ce Evropljani odustati

Natasa

drzim vam placeve...
uvek je najbitnije da se konkurise na vreme...
ovaj slovenacki dogadjaj je vise nacionalno orjentisan, tako da mnogo manje stranaca (pod tim i nas) dolazi....no srecno!
ali bice toga jos, uvek ima i preko leta i tokom godina dosta zanimljivih dogadjaja...preko NAPSer mailing liste mozete kao sto sam pomenula da dobijete sve informacije

katarina

E ljudi dobila sam lepe vesti iz Slovenije!
Upravo su mi javili da imaju mesta i da bih mogla da im se prikljucim! Bas sam se obradovala! nisam uopste ocekivala!
Natasa, stizu slicice za sajt sigurno:) hvala ti na dodatnim informacijama!

Natasa

he he!!!!! znala sam da ce biti ok...
ozbiljna sam kada kazem da bi mogla nesto da napises o tome...da se vidi kako nasi studenti ipak mrdaju iz Srbije!
Super se provedi! oni su zaist auvek bili ok sto se tice organizacije dogadjaja

Bred