Nastava

Started by Bred, 04-10-2006, 13:56:45

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Kafana ruls :k

hulio_salinas

prof Stana nam je danas (ili je to mozda bilo juce... ne zamerite) rekla jednu zanimljivost... naime...

posto je rok za prijavu ispita, pre samog sticanja prava za polaganje istih, postavlja se pitanje:
"Da li nam se racuna da smo pali ispit, ako ne steknemo pravo da izadjemo na isti, a pre toga smo ga prijavili?"

ako je ovo komplikovano, onda: imamo 3 sanse da polozimo ispit po novom programu... kao sto znate, prvo moramo da steknemo uslov za izlazak na ispit (kolokvijum)... desilo se da smo prijavili ispit, pre nego sto smo stekli uslov za izlazak na ispit... e sad... ako padnemo kolokvijum, da li gubimo 1 od 3 kredita za polaganje ispita...

upravo je ovo pitanje postravio jedan kolega...

prof Stana nam je odgovorila da ne zna stvarno... kaze da bi to trebalo da zna admistrativna sluzba i da je to jos uvek nepioznanica za sve ostale...

dakle, ovim putem pitam predstavnike studentske organizacije da li znaju nesto o ovome?

Pedja

Pa verovatno ce biti neka vrsta popravnog za one koji ce da padnu kolokvijum ( nadam se  da to necu biti ja :< )
tj na samom ispitu cemo mozda imati i pismeni i usmeni
Ovo je sve  Mozda!

pipi_duga_carapa

p ja sam to jednom ovde negde na forumu pitala ... i rekose mi da ne bi trebalo da nam se broji (;

hulio_salinas

znam da si pitala...

i znam da su odgovorili i sa DA i sa NE...

cilj je da se ispita stvar... kapis?

potrebne su nam prave informacije, a ne nagadjanja...

pipi_duga_carapa

ok ... ok ... shvatila sam da pomno pratis sve teme (8
;p

p.s. ja se secam samo onih negativnih odgovora (8

Pedja

Pa ajde gde su te pouzdane informacije ?

hulio_salinas

cekamo starije studente da odgovore... tj. predstavnike studentske organizacije...

Bojana 153

Kad je novogodisnji raspust. Mislim koliko dana?

hulio: "premesteno iz Neorganske"

hulio_salinas

mislim da je 8...

tako je nesto prof Tatjana pricala...

valjda od 31.12.-07.01.

nisam siguran

pipi_duga_carapa

posto je 31. nedelja, onda nam je od 29.(30.)-8. (8
tako je prof. rekla ...

lycos

u rasporedu pise da nastava pocinje od 28.11.,a 27 je ponedeljak...to znaci da u pon.ne idemo na fax..pitam,posto nam niko nista nije napomenuo...

Pedja

I sta je tacan odgovor?  :hm

lycos

ma nemam pojma..jedna ortakinja kaze da,druga ne...ionako cu doci na fax da uzmem karte za zurku..

pegy

a jel bi neko znao da mi odgovori da li sutra,ako nema predavanja,treba da dodjemo na vezbe?
hvala