Uvod u farmaciju

Started by M^i^M^a, 04-10-2006, 09:44:49

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kyu_1987

Jel zna neko kada je ispit iz uvoda

Phenomenon

I meni tesko ide ta druga stavka :)

lycos

moze sve za jedan dan,onako glatko

hulio_salinas

Quote from: kyu_1987 on 24-11-2006, 06:44:45
Jel zna neko kada je ispit iz uvoda

u subotu 25.11.2006. u 10 sati.
Na licu mesta cemo se rasporediti po amfiteatrima.

======

!!! Uvod u Farmaciju - Ispit (pitanja i odgovori sa predavanja) !!!

Ovo sam izvukao sa predavanja!!! Pitanja mozda nece biti ovako definisana, ali ovde je sva teorija!!!

EVO SVIH DELOVA

Pedja

Zavrsena je i ta agonija  :V

hulio_salinas

da znas... ne znas koliko sam bio srecan!!!

NAPOKON!!!

:> :> :>

Bred

Kako vam je izgledao test?

lycos

pitanja u pisanoj formi easy,ona na zaokruzivanje_sta je kome zapalo..meni su bile neke nebuloze.. " zasto zene nisu smele da budu f-ti u proslosti : zbog nedostatka inteligencije,jer su bile trovacice,nis smele da izlaze iz kuce ..?"  nesto tog tipa...

hulio_salinas

pa...

mnogo dvosmislenih pitanja (u mojoj grupi), ali svi smo navikli na to, tako da nije problem... jednostavno iz pitanja ne mozes da provalis sta treba da pises... cista lutrija... pokusao sam da pozovem profesorku, a ona mi je rekla da ne smem da postavljam nikakva pitanja... i drugi su pokusali... stvarno nekad ne mozes da provalis sta se trazi od tebe... ali dobro... valjda je sve ok...

meni su bila teza ona u pisanoj formi, jer je sve isto zvuci...  :roll:

lycos

a i nosila su vise bodova..zeznes takva tri,ode 9 bodova_i dve ocene manje

pipi_duga_carapa

Quote from: phenomenonTokom svog skolovanja imao sam predmete tipa sociologija, psihologija, filozofija, ustav i slicni predmeti koji nemaju poentu.
ti smatras da drustveni predmeti nemaju poentu?!?!?! ?: ?: ?: ?:

da, bas je bilo iznenadjujucih pitanja iz prvog dela ... nesto sto sam ja mislila da smo vise spomenuli onako uzgredbudireceno ... (8 bilo je npr doprinos farm opstoj kulturi ;p
i ja mislim da su bila teza ova otvorenog tipa, jer nisi uvek bas siguran da odgovaras na ono sto ti je postavljeno ;p sa ovim zatvorenog tipa mozes nekako da se snadjes ...

najjace mi je bilo kada je prof rekla ono da ako prepisujemo ili pomazemo nekome bivamo kaznjeni 2 roka da ne mozemo nista da polazemo - reakcija studenata na to je bila :shock: u fazonu ako sam i pomislio nekome da pomognem def necu ;p
hihihi ... salim se (8 ali nije bas ni daleko od istine (8

Phenomenon

@ pipi
Stvarno mislim da predmeti koje sam gore naveo nemaju poentu, ili mozda imaju, ali je ja jos uvek nisam pronasao.

Sry, off!

lycos

odluciti se za prirodni fax gde se razbijas od xemije,a potom brinuti o drustvenim..mislim da stvarno pipi nema poente..

Darker

Jedna stvar je struka, druga stvar je op¹te obrazovanje, koje vi kao masteri ph MORATE POSEDOVATI!!!!

hulio_salinas

Quote from: Darker on 29-11-2006, 09:00:24
Jedna stvar je struka, druga stvar je op¹te obrazovanje, koje vi kao masteri ph MORATE POSEDOVATI!!!!

ajde onda da te "opsteobrazujem":
Farmaceuti su ucili mestane da kaleme voce!