Anatomija

Started by hulio_salinas, 28-11-2006, 15:26:41

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cvetulence

Hoæe da provere koliko æe nas stvarno izaæi!!! Jer profesorka ka¾e da je nemoguæe da æemo svi izaæi na ispit. Pa ko je siguran da hoæe, neka ode u institut i potvrdi da æe izaæi na ispit!!!!

jeca87

E, ja stvarno nemam vremena za te njihove zezancije! Nadam se da mogu da se prijavim posle ispita iz neorganske...

whatever

Pa ako treba 7 dana unapred, to je znaci oko desetog, sto svakako znaci da mozes. Elem, nisam bas siguran koliko ce ljudi biti odvraceno od polaganja ispita, imajuci i vidu da preostaju jos tri ispitna roka nakon ovog, a svima ona tri pokusaja, eventualno ako neko hoce bas extra da odradi, pa ostavi da bolje spremi za april. A i ima dosta ovih iz medicinskih skola koji mogu to uz malo potsecanja da spreme.

I mislim da nisu bas srecni preteranom kolicinom "konsultacija" kojih je bilo tokom kolokvijuma...  :roll:

Bred

Navikavajte se i na obavezno potvrdjivanje ispita- pismenog, prakticnog, usmenog... :roll:

lycos

ko da je fakultet u centru a ne na kumodrazu,pa ajde svaki cas da se cimamo!

Bojana 153

:OFF A sto se ti zalis, ti si nagruvan, tebi to nije problem!!!  :K

Stvarno ne kapiram poentu, dodjem tamo, kucnem na vrata i kazem: "ja sam ta i ta i izaci cu na ispit, dovidjenja!" Kao mnogo ce biti osteceni ako odstampaju par primeraka vise!  :roll:

Pedja

Do kada je to potvrdjivanje   :ball2:

hulio_salinas

Ako je ispit 17.02. onda je potvrdjivanje do 10.02.

17-7=10   :K

zabica

ljudi ajde da mi na internetu sastavimo spisak tj svi se upisu da potvrde i posaljemo im e-mailom  :plez

lane

®abice, odlièna ideja!  :luda

Pedja

Nemaju svi ljudi internet da potvrde  :plez

Phenomenon

Pa dobro koji imaju, ovi ostali neka se snadju ili neka idu do instituta za fiziologiju ili kog vec

jeca87

Dobra je ideja, ali kome poslati taj spisak?

Phenomenon

Quote from: jeca87 on 03-02-2007, 21:42:47
Dobra je ideja, ali kome poslati taj spisak?

Pa na mail prof. Teofilovski

Pedja

Dobro ljudi jel to kao fora ili cemo stvarno?  :roll:

Da ne bude da pisemo 2 strane o tome i nista ne uradimo :ball2: