Matematika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:33:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

cvjetic

zmajicu,ta pitanja dolaze u kombinacijama,ja sam dobila jedno,tako da ih bolje nauci da ne padnes!a ako jos mozes i da pojacas ocjenu,sto da ne! :)

Bred

Quote from: zmajic on 12-06-2006, 19:23:05
Znam ja mnogoooooo takvih! Ocena "nije vazna", a nerviraju se kad iz botanike na kolokvijumu, koji inace nema velikog uticaja na ocenu, dobiju 9. To mora da ide da se proveri.  :`? Strasno....  :][

Aha, a tek ocena iz kolokvijuma iz BROMATOLOGIJE koja se nigde ne gleda niti je uopste bitna za bilo sta :roll: Sujeta...

yeca

Pa nije ba¹ da nije bitna ocena sa kolokvijuma na botanici - podelite ovo sa ortacima na drugoj godini ali kad ste je veæ ovde pomenuli - meni je a i ostalima, Branislava gledala i ocenu sa kolokvijuma i aktivnost (odnosno plusiæe na ve¾bama) i ukljuèila je i usmeni i dala mi ocenu!!

Ksenija

:OFF :OFF :OFF

necemo ovde o necemu sto nije prva godina! :wink:

Maza15

Koliko se radi ispit druga polovina pismenog a koliko ceo?Zna li iko?

zmajic

Quote from: Ksenija on 14-06-2006, 09:36:34
:OFF :OFF :OFF

necemo ovde o necemu sto nije prva godina! :wink:
Samo da vam kazemo za ubuduce da se ne patite toliko oko tih kolokvijuma.
U drugoj vam jedino iz analiticke znace nesto, i iz botanike da je srednja 8 i navise.
Nemoj da si nervozna!!!!!  :K

Quote from: Bred on 13-06-2006, 11:03:55

Aha, a tek ocena iz kolokvijuma iz BROMATOLOGIJE koja se nigde ne gleda niti je uopste bitna za bilo sta :roll: Sujeta...

Ma ima puno istripovanih ljudi na nasem faxu. Ucenje im je sve u zivotu, a izmedju rokova se gadno opijaju,  :PI :PI :PI pa se hvale kako se i oni zezaju!!!  :F

LJUDI nije fax sve u zivotu!!! UZIVAJTE!!!!!  :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica

Blesava*

Ljudi...  :)  Kako ide spremanje ispita iz matematike...?   :roll:

Jecca

Ma videcemo...Spremam ga nedelju dana...Pismeni manje vise,a usmeni tek treba da pocnem....Grrrrr

Zemunac

ja moram ceo pismeni da radim a ostade mi jos 6 dana za vezbanje a stigao sam do hornerove sheme! usmeni ne mogu sad! jel bilo tesko ovima na kolokvijumima?

Blesava*

Ma prvi kolokvijum je bio prost,bar moja grupa,a jos nam je i profesorka objasnila kako da radimo  8)

A onaj kolkovijum koji je bio 2. juna,kazu da nije bio tezak ako znas da resavas sve zadatke,zato sto su u ta tru zadatka stavili sve sto smo radili u drugom semestru...Npr.da bi tacno resio zadatak iz integrala,moras da znas da resavas sve vrste...   :H

zmajic

Quote from: Zemunac on 19-06-2006, 23:25:01
ja moram ceo pismeni da radim a ostade mi jos 6 dana za vezbanje a stigao sam do hornerove sheme! usmeni ne mogu sad! jel bilo tesko ovima na kolokvijumima?
Zemunac mani se tih zadataka sto ce ti doci kao prvo pitanje. Ako te ubode nesto sto si vec odradio, onda odlicno. Obrati vise paznju na integrale i diferencijale, naravno i na funkcije. Nama je u junskom roku peti zadatak bila verovatnoca. Svi zadaci su bili k'o sa vezbi.

Sto se tice usmenog nemoj da vas zavaravaju ljudi da moze da se spremi za nedelju dana i manje. Ko moze da nabuba sve one teoreme i definicije, a da mu se sve ne pobrka, svaka mu cast.  :lol: Mada ne mora da se uci po ceo dan, samo paspodelite pitanja. Bar je meni tako lakse bilo.  :loptica

Jecca

Quote from: Zemunac on 19-06-2006, 23:25:01
I meni je prvi kolokvijum bio lak,a usmeni sam spremala nedelju dana.Ljudi jel poceo neko da uci drugi deo teorije?Jel tezi od prvog?

Zemunac

hvala na informacijama, batalicu ja ono za prvi i idem na integrale! jel 3 zadatka za prolaz?

Darker

50 poena je za prolaz... A ja sam bogami 20-ak dana dan-noæ usmeni... Pa sam lepo nauèio, Stana je super kad ispituje, samo ako ste i vi fer...

Bred

Usmeni za nedelju dana mozda mogu da spreme gimnazoidi mada i u to sumnjam. Inace treba vise vremena, jer treba i da odstoji u glavi