Matematika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 14:33:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

nasty girl

...moram priznati da ni malo nije bilo naivno... :` :` :`

Sara

Sta je bilo osim dif. binoma i Lagranza? Jel vam deluje teze od onih prethodnih rokova?

Nasty, kako je bilo vama sto ste radili ceo ispit? (tj. osim sto nije bilo naivno, koje ste tipove zadataka imali?)

...bas sam dosadna.... Al' moram da pitam, to me ceka u septembru!!!

Maza15

ja sam bila u grupi od N pa nadalje i po meni bilo je bas ok.Ja sam radila drugu polovinu.
Treci zadatak je bio sa smenom tgx=t, a cetvrti obicna homogena diferencijalna.Peti je glasio ovako:
Ucesnik kviza na slucajan bira  jednu grupu pitanja (iz knjizevnosti ili filma), odgovore na pitanja iz knjizevnosti zna sa verovatnocom 1/3 a iz filma 2/7.
a)Koja je verovatnoca da je ucesnik tacno odgovorio na pitanje
b)bajesova formula- Ako ucesnik nije tacno odgovrio koja je verovatnoca da je pitanje bilo iz knjizevnosti?
Ja mislim da je ovaj tekst. Ovima koji su radili ceo ispit prva dva su bili funkcija i matricna jednacina.
Grupa od jutros je bas bila teska-prvi zadatak je bio sa parametrima.Pa srecno!

nasty girl

1. pitanje data je jednacina  iz nje da izracunam parametar a i u kojim se on intrevalima nalazi...
2. pitanje funkcija sa trecim korenom
3. diferencijalni binom
4.nehomogena 2 reda gde se primenjuje lagranz i obican racun,...
5.neka verovatnoca

Vampire 666

ochigledno da su nasu jutarnju grupu preforsirali u odnosu na 2. jun i na grupu u 13:30....jbg... >:( >:( >:(

MaliZmaj

Jecca

e nas su ubili covece....diferencijalni binom na 3 strane.....diferencijalna isto i verovatnoca koju svi tako "volimo"

Maza15

Pa sta da vam kazem, mi u pola dva smo ipak bili vrh...ha ha ha

nasty girl

e ljudi koja su obavezna pitanja za usmeni iz prvog idrugog semestra... :`?

Maza15

I izasli ti rezultati.... :loptica, ja ne znam oocekivala sam da ce vise ljudi poloziti, ima ih dosta ali ...

Sirena

koliko rokova vazi polozeni pismeni deo?????

Coolgemini

Polozeni pismeni iz mate traje dozivotno... :cvet

Maza15

Procitala sam na sajtu faksa da ljudi koji su polozili pismeni u junu izlaze na usmeni 4 i 5 kada je ispit iz neorganske.Jel to ne moze da se pomeri, pa da izlazimo kada izlaze ovi u septembru 18,19,20?????Jer ovo je stvarno ocajno

Ksenija

i ja sam za tu varjantu...al ne znam da li ce moci...

Darker

kad sam ja polagao mati¹ moglo je... samo sam oti¹ao tog dana kad mi je bilo zakazano i zamolio Stanu da mi odlo¾i za taj drugi termin...