Matematika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:33:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sirena

mi koji smo polozili pismeni u junu...kad imamo usmeni....ja sam cula da je usmeni 21.ili 22.
sad mi nista nije jasno ??!!??!!

maki86

Usmeni za one koji su polozili u junu je 4 i 5 sept.

nasty girl

mislim da sam vec ovo pitanje postavila ali nema veze koja su obavezna pitanja iz matematike za prvi i drugi semestar???

Sirena

koliko ja znam obavezna su 25,28,36,38...a za ostalo ne znam....i meni je to potrebno pa ko zna nek' javi

avgogh

mislim da je i 21. obavezno (prvo pitanje o funkcijama)

Maza15

Meni je usmeni iz matematike kad i ispit iz opste i neorganske...da li neko mozda zna sta da radim????? Da li nas ima slicnih????

Bred

Pomerite ispit! Uputstvo ovde => http://www.farmaceuti.com/forum/index.php?topic=1582.new#new

MaliZmaj

da li neko mozda zna u koliko sati je mata 15. ?

marer_86

moze li mi ko reci od kolega kakv je bio ispit iz mate.. otprilike zadaci i tako to... hvala :wink:

nasty girl

nije bio tezak ispit

1.mnozenje dve metrice, pa dobijes jednacinu 6. stepena i onda uvodis smenu i resavas u skupu kompleksnih brojeva
2. grafik neke funkcije sa e na znam tacno koje..
3. integracija iracionalnih funkcija
4. dif. jedncina u totalnom diferencijalu.
5. je bio pod a i b, pod a je bila verovatnoca,a pod b je bilo linearno probramiranje tj da nadjes maksimum i minimum...

marer_86

johny cage

Koliko je vremena potrebno da se spremi drugi deo pismenog iz matematike :hm   

Ksenija

da li se zna kada je usmeni u okt roku zaone koji su dali pismeni u prehodnim rokovima?

nasty girl

Quote from: johny cage on 18-09-2006, 21:42:15
Koliko je vremena potrebno da se spremi drugi deo pismenog iz matematike :hm

ja sam spremala ceo pismeni i trebalo mi je nedelju dana....ali sam vec to spremala za junski rok i pala sam u junu...a sada polozih..

Quote from: Ksenija on 18-09-2006, 21:44:46
da li se zna kada je usmeni u okt roku zaone koji su dali pismeni u prehodnim rokovima?

usmeni je 4.10. u10h za studente od slova A do M,a 5.10 u 10h za studente od slovaN do ®...

a sto ne izadjes sada yadnji termin je cetvrtak 21.09.

Maza15

Za drugi deo pismenog mi je trebalo 3 dana.Ali nisam radila linearno programiranje i sreca u junu ga nije bilo...