Matematika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:33:08

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

TanjA

Ajd stvarno nek neko napise kada je u oktobru pismeni iz matematike? 7og u koliko h? Pliiiiizz   :cvet

Zemunac

e da to treba i meni znam da je 7-og ali pojma nemam u koliko h

nasty girl

07.10.2006 u 10 h

marer_86

nego ljudi ajde pricajte kakva su vam iskustva sa usmenog iz matematike--koja su pitanja obavezna...kako su podeljena..na st ada se obrati paznja itd...
ovo se odnosi na one koji polazu ceo ispit!!

Zemunac

jel zna neko, ja imam ceo usmeni(pre toga ceo pismeni), koja pitanja nema potrebe da ucimo, a koja mogu da se zamene???  i koliko je dovoljno uraditi za 6?

nasty girl

sva pitanja treba da se uce...a mozes da zamenis samo ona koja nisu obavezna pitanja...malo prlistaj temu i naci ces koja su obavezna pitanja....

Ksenija

nasty jesi ti dala pismeni u prethodnom roku?

marer_86

secate li se kog tipa je funkcija bila na test u septembru??

nasty girl

@ksenija  dala sam pismeni,na usmeni u sredu izlazim                                         

@marer funkcija   xputa e na neki razlomak je bila u septembru!

Bred

Usmeni iz matematike treba da se POTVRDI na institutu

marer_86

Ej Nasty pa sa srecom!
Taman da nam pricas iskustva ...  :wink: drzim ti fige :wink: :wink:

Maza15

Quote from: Bred on 03-10-2006, 07:32:44
Usmeni iz matematike treba da se POTVRDI na institutu
Ali u junu se nista nije potvrdjivalo...Sutra imam usmeni,a danas definitivno ne mogu da idem do tamo i nazad...To mi je za uslov.Jel me bas nece pustiti da odgovaram,ili ce me oboriti,ili ce me pomeriti za drugi datum????

johny cage

Sta su rekli za simpleks metod, i transportni problem? Treba li da se znaju ti tipovi zadataka za pismeni? :`?

maki86

Kao trebaju mada ne verujem da ce dati bas simpleks metod, ali nista nije iskljuceno.

pereca

Meni je bio simplex metod na usmenom.