Fizika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:45:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

nasty girl

nije me pitao i polozila sam....da me je pitao pala bih kao... :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica :loptica

zoe

Јееее! Честитам!!! :~

TanjA

GOTOVO JE GOTOVOOOOO...!!!    :lol: :K :> :) :)

Kad sam ja polozila fiziku, i to uslovna, a bez usmenog, onda stvaaarno.....  :happy:
nocna mora je iza mene, idemo sad na prave predmete  :wink:

Maza15

Koliko treba da se uradi da bi se poloyilo,ali onaj ko radi ceo ispit?

Blesava*

Коначно је готово...Добила сам девет... :>  :>  :>   :>

avgogh

ja sam polozila u februaru prvu polovinu, a drugu sam prijavila za jun, i nisam izasla. je l' mi se vazi polozen prvi deo, ili moram sve... nadam se da vazi  :stid:

marer_86

Vazi naravno!! :~ :~ :~ :~

avgogh

sta bih ja bez mog skolskog...   :Bog

johny cage

Quote from: Jecca on 19-06-2006, 22:39:48
Ma polozen prvi deo vazi dozivotno.Znaci u septembru samo drugi deo.U koliko sati su rezultati u sredu?
Da li je ovo tacno???
Da li ce se ponoviti test iz Juna? :hm

maki

jel ima neko test iz juna?ljudi pomagajte,samo mi je pola fizike ostalo za uslov za trecu a ne znam sta ljudi sa instituta mogu da izmisle..dal zna neko hoce li biti zadataka ili ostaje samo teorija kao sto je bilo u junu?uf!sto ne volim ovu fiziku..:-( organska mi je za nju maciji kasalj..

Maza15

To za zadatke i mene zanima, ali u junu je bas bio haos i sa zadacima i sa fizikom...

Jel zna neko u koliko sati je fizika 22.sep???

farmacoa

U 10 h - danas sam proverio. Nego, ne mogu da verujem da niko nema test iz juna da ga postavi na forum!

maki86

test je uglavnom isti kao i prosle godine jedino je u 6.grupi umesto sredingera, atom vodonika. koliko znam promenjena je jos jedna grupa al ne znam koja. ako neko zna neka javi!

maki86

i ako cujete nesto vezano za zadatke iz fizike javite!

ticho

e, a jel' zna neko koliko bodova nosi zadatak na testu?