Fizika

Started by Ksenija, 09-05-2006, 19:45:21

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Sara

Ma ludilo... Pisala sam trece (bas meni zapade kvantovanje fiz. velicina!) kad su rekli da je ostalo jos pola sata...

Moracu jos i brzo pisanje da vezbam za ovaj ispit!

Jecca

Ma ljudi nisu normalni!!!!Covece svi smo uglavnom ucili samo MG i nadali se da cemo dobiti i zadatak koji vuce 5 poena kao prosli put....A umesto zadatka dobijemo jos teorijskih pitanja...I pored svega Ristovski mrtav ozbiljan kaze:"Pa kolege ko je vama rekao da ce da bude zadatak???"
Strasno...

Bred

Quote from: Ksenija on 15-06-2006, 17:22:38
ja sam jedva stigla da ispisem 3 mg...ne znam kako su oni zamislili kada bi ,i da sam ucila mala pitanja, mogla da ih napisem...2 sata je malo za sve ono...
iI meni je bilo malo vremena kada sam to polagao pre 3 god. Za prvi kolokvijumi hajde nekako al za drugi :roll:

pekmez

Quote from: Jecca on 11-06-2006, 21:08:17
ja sam cula da su prosle godine onima koji su dobili npr 9 na prvom i 6 na drugom kolokvijumu upisivali 6 u indeks ako nisu hteli da odgovaraju...

stra¹no!

Ksenija

Quote from: pekmez on 17-06-2006, 11:32:37
Quote from: Jecca on 11-06-2006, 21:08:17
ja sam cula da su prosle godine onima koji su dobili npr 9 na prvom i 6 na drugom kolokvijumu upisivali 6 u indeks ako nisu hteli da odgovaraju...

stra¹no!

ma neka tako bude samo da se ubode i ta 6 sad.. :roll:

pekmez

Quote from: TanjA on 14-06-2006, 12:23:21
Kako ne volim kad nam uvale ispit u 9 ujutru
Dobro nije u pola 6.... :L

i ja, ustao sam u 6.30 i to sam imao auto prevoz, da je bio bus ko zna ¹ta bi bilo.

pekmez

Ksenija

Quote from: Sara on 16-06-2006, 06:49:34
Ma ludilo... Pisala sam trece (bas meni zapade kvantovanje fiz. velicina!) kad su rekli da je ostalo jos pola sata...

Moracu jos i brzo pisanje da vezbam za ovaj ispit!

jedva sam ispisala...zavrsila sam 2 min pred kraj...imala sam isto pitanje ko ti...verovatno smo bili ista grupa...
ma uzas..za sve koje znam nisu stigli ni mg da urade

Sara

...ostaje nam do srede da se nadamo da nam nece oduzeti poene ni za sta...

(sto je tako malo verovatno!)

Blesava*

Dali nam tako malo vremena,a jos su nam trazili da lepo pisemo.... :roll:

Maza15

Koliko se radi ceo ispit?

Ksenija

valjda 3 sata al u nasem amf smo svi radili pola ...jer su za trazili da svi predaju posle 2 sata...

Jecca

ma samo da se nadamo da nece da oduzimaju poene i da zanovetaju mnogo.Mada znajuci ih nista me ne bi zacudilo....
Sve u svemu...ljudi samo bez usmenog....

pekmez

Quote from: Ksenija on 18-06-2006, 19:33:09
valjda 3 sata al u nasem amf smo svi radili pola ...jer su za trazili da svi predaju posle 2 sata...

ka¾u da su radili 2 sata i oni koji su radili sve.

Ksenija

Quote from: pekmez on 19-06-2006, 14:30:37
Quote from: Ksenija on 18-06-2006, 19:33:09

ka¾u da su radili 2 sata i oni koji su radili sve.

e pa to nije fer...kakvi su boze.. :roll: