Anatomija - Sta treba uciti za ispit?

Started by hulio_salinas, 05-02-2007, 12:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

jeca87

Da,da, Boki, to sam i ja cula, zato sam i rekla da potvrdjujem da ce biti slike. Ma nece to valjda biti problem, slike bas mogu da nam pomognu dok ucimo, znam po sebi, sve zapamtim, ako mogu da zamislim!

Pedja

Tu si u pravu,lakse ti je kada znas gde se sta nalazi i kada ukapiras i lakse je kada te latinske nazive pises i tako ti ostane u glavi   :wink:

pipi_duga_carapa

ovo je poslednja izmena kod nervnog sistema - uporedila sam beleske sa drugaricom i dodala ono sto je fali (http://d.nono6.com/d/1513214/NERVNI_SISTEM.doc.html) (:

imam ja sa vezbi o organima sluha i ravnoteze ;p ... otkucacu za vikend pa cu zakaciti, a za oko ... hm ... pa ja nemam, a ako nadjem prekucacu i to (8

Quote from: lane on 09-02-2007, 02:37:38
Pa dobro, ako se razlikuju za dve-tri strane, onda je OK...
Hvala Pipi, snaćiću se... :cvet
((;

Quote from: Bojana 153 on 09-02-2007, 08:12:12
Ljudi, proverena informacija sa anatomskog instituta, od prof. Teofilovski:
Bice slike na ispitu!!! Slike ce biti iskljucivo iz knjige, i bice "lake" (prema recima prof.). Na njima treba obeleziti delove.
Rece nam jos i da ce najverovatnije biti 30 pitanja, a svaki ce nositi po 2 boda. I rece da nece biti vise vremena za rad  :shock, jer je videla da nam je na kolokvijumu dala previse. To je to. Srecno sa ucenjem!  :)

Ovo sam saznala pre sat vremena, kada sam se raspitivala gde da kupim knjigu.
i ju ... ja danas skroz zaboravih da ikoga ista pitam u vezi sa anatomijom (8
p dobro ... ako ima 10 pitanja vise ... i ako racunamo da su neki ljudi zavrsili za 10min ... njima ce svakako biti dovoljno ... (valjda se i mi ostali snadjemo ..) ... samo da se nadamo da ce pitanja biti slicna kao na proslom testu (8

Quote from: whatever on 09-02-2007, 12:18:49a na onom primerku testa imaju i te stvari, tipa supljine mozga itd. (mada to ne mora nista posebno da znaci). Sta znam, ko koliko ima vremena, toliko neka uci  :roll:
pa ... na onom testu je bilo mnogo toga i iz prvog dela sto je bilo opsirno za nas ... tako da ... (a da ... supljine mozga imamo i mi (8 to je bio onaj deo sto mi je falo, ali sam ga dokucala ... (: ja se izvinjavam sto sam davala u delovima ;p)

Quote from: jeca87 on 09-02-2007, 16:06:05
Da,da, Boki, to sam i ja cula, zato sam i rekla da potvrdjujem da ce biti slike. Ma nece to valjda biti problem, slike bas mogu da nam pomognu dok ucimo, znam po sebi, sve zapamtim, ako mogu da zamislim!
:da: :da: mada, postoje ljudi kojima je lakse da samo nauce ... zato je prof i rekla da Neki studenti vole kada imaju slike ...

Quote from: Pedja on 09-02-2007, 16:16:32
Tu si u pravu,lakse ti je kada znas gde se sta nalazi i kada ukapiras i lakse je kada te latinske nazive pises i tako ti ostane u glavi   :wink:
svako ima svoj sistem (; super je kad pronadjes sopstven (;

uh ... koliki mi je post ... (8

jeca87

pipi_duga_carapa

evo =>
organ sluha i ravnoteze (http://d.nono6.com/d/1515211/Organ_sluha_i_ravnoteze.doc.html)

@ jeca - ((;

lane

Pedja

hulio_salinas

Ljudi, primite moje NAJISKRENIJE IZVINJENJE!!!  :stid:

Kada sam kucao sta treba uciti iz anatomije, "progutao" sam jednu bitnu stvar.

JETRU TREBA UCITI DETALJNO!!!

Ispravio sam gresku u prvom postu u ovoj temi.  :cvet

Izvinite, molim vas.

Pedja

Maja D.

Ljudi a da mi lepo svi zajedno po¹aljemo dragoj nam profesorki mail i lepo je SVI zamolimo da izbaci slike???

lane

U koliko sati nam je ispit u subotu?

jeca87

Off- Sto mi brises poruke?!?!?!?!?!?

Ne znam Lane, al cim saznam javicu ti! :)

hulio_salinas

:police:

Brisem sve poruke koje
nemaju veze sa temom.
Brisem sve OFF Topic-e,
sve chatove, sve prozivke.
Ovo je ozbiljan deo foruma
i ne mogu dopustiti da
sve ode propas'.

Nemojte se ljutiti, ali
nekad stvarno preterate.

Nista licno...

:cvet

pipi_duga_carapa

@lane, Pedja - ((;

@ hulio - p da, svima nam je bilo cudno sto nema jetre na spisku (8

meni se nesto cini da je ispit u 14h ... ali provericemo (8

hulio_salinas

Sto se ispita tice - to ne znam ni ja.

Bio bih zahvalan, ako bi neko to mogao da potvrdi.

Tnx  :cvet