Anatomija - Sta treba uciti za ispit?

Started by hulio_salinas, 05-02-2007, 12:04:07

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

pipi_duga_carapa

evo ljudi prekucala sam >> culo vida - oko << (http://d.nono6.com/d/1528004/oko.doc.html) sto je hulio stavio (; pa kome je lakse da istampa tako ...
poz

Quote from: Pedja on 14-02-2007, 17:31:42
Sto se tice latinskih naziva,tu ti je sve u redu,koliko sam ja video .
e onda bi trebalo i ostalo da valja (8

Quote from: Phenomenon on 14-02-2007, 17:34:59
Ja mislim da ce od slika biti ili organi za varenje ili bubreg
i ja mislim da ce biti tako nesto znacajnije ... ciljam na bubreg ili jetru (8 no, sto kaze Pedja, mi samo mozemo da nagadjanjamo ...

p.s. i da, zamolila bih ljude koji posecuju forum, a ne postoju ... i koji su skinuli ovo sto sam ja prekucala, da (ne sire;p i da) demantuju dezinformaciju kako je asistentikinja postavila predavanja na net ;p mislim cisto da ne bude zabune, da joj neko nesto ne kaze ... ?:

hulio_salinas

Pipi, hvala za ovo otkucano!   :Bog :Bog   :cvet :cvet

Ja sam stvarno ubedjen da slike nece biti mnogo komplikovane. Kao sto ste rekli - jetra, bubreg... Ja se kladim da ce biti tanko crevo ili sve posle zeluca. Posto to mozemo da obelezimo. Ili sto je dr Djonic pokusala da kaze - imacemo da oblezimo ona 4 dela duodenuma.  :wink:

Zakljucak - ne mnogo tesko!!!  8)

jeca87

pipi_duga_carapa

Quote from: hulio_salinas on 15-02-2007, 00:59:58
Pipi, hvala za ovo otkucano!   :Bog :Bog   :cvet :cvet

Ja sam stvarno ubedjen da slike nece biti mnogo komplikovane. Kao sto ste rekli - jetra, bubreg... Ja se kladim da ce biti tanko crevo ili sve posle zeluca. Posto to mozemo da obelezimo. Ili sto je dr Djonic pokusala da kaze - imacemo da oblezimo ona 4 dela duodenuma.  :wink:

Zakljucak - ne mnogo tesko!!!  8)
m nista (; hvala tebi sto si postavio beleske ;p
m da ... nece biti nista preterano ... mene samo brine onih 45min ;p

p.s. pametno sto si ono podebljao (;

@ jeca - ((;

jeca87

I sta si rekla Pipi, kolika je na kraju duzina ispita?!

pipi_duga_carapa

Quote from: jeca87 on 15-02-2007, 11:34:15
I sta si rekla Pipi, kolika je na kraju duzina ispita?!
duzina? koliko traje?

Bred

ok ako su vam rekli da ce biti celi organi. mi smo npr imali poprecne preseke kroz razlicite delove torzoa pa da na tim presecima prepoznamo i obelezimo organ koji vidimo.

hulio_salinas

Pa morali su i nesto da skrate.   :>

Je l' Bolonja ili nije Bolonja?!   :K :K :K

jeca87

hulio_salinas

Ljudi, kako vam ide ucenje? Je l' mozete uciti ili ste naucili?

lycos

ostali mi jos cns i cula..dace Bog da zavrsim nocas !

jeca87

Nisam sve naucila, ali mi se ne da!  :ohwell:

hulio_salinas

Kako vam ide? Ok ili..? Zajebano ili...?  :roll:

lycos

brzo se prelazi,ali nakon toliko detalja koje sam ucio iz biosa,fizike,neorganske..ovo mi je tako tesko zapamtiti....i tako me mrzi da ucim..
tebi hulio?

hulio_salinas

Meni? Nece nece, pa stane.  :K :K :K

Salim se. Psihicki sam ispraznjen posle organske (i svih ostalih ispita) i jedva nalazim motivaciju. Ma sada cu se naljutiti na sebe i uzeti knjigu u ruke!  .grins.