Biologija - ISPIT - Testovi, Pitanja, Lekcije

Started by mina_v, 02-02-2007, 12:22:47

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Ne znam stvarno. Trebalo bi da pise. Ali znam da je prof rekla da ce biti usmenog. Kad? - nemam pojma.  :roll:

cvetulence

Da, ali u onoj rubrice gde pi¹e konaèna ocena, stoji nam 6. Nisam jedini sluèaj, bilo nas je oko 10.  Neki ka¾u da smo mo¾da imali 23, umesto 24. Pa nas kao pustila da proðemo! Ne znam stvarno, ali znam da je spustila kriterijum za ocene!

jeca87

Nista, Cvetulence, dodji sutra u 10h na fax pa je pitaj sve sto te zanima. Najbolje je da bas od profesorke dobijes informacije. Mada je skroz glupo sto nista nisu naznacili.

hulio_salinas

Cvetulence, mislim da je to "uslovna 6", sto znaci da si blizu sestice i da treba na usmenom ispitu da je potvrdis. To je profesorka jednom prilikom pominjala i na predavaju.  :roll:

Bred

e jos jedan veliki ------------------------ za ovaj institut opet zbog netransparentnosti i ne isticanja broja poena potrebnih za prolazak ispita, kategorisanje ocena na samom ispitu kao i nejasan broj poena na svim delovima koji uticu na zavrsnu ocenu kao ni kriterijum po kojima je neko dobio zavrsnu ocenu 6 a neko 10. katastrofa!

hulio_salinas

Nesto si zaboravio:

:wall:  :shock   Mozes da pogledas test, TEK POSTO TI UPISU OCENU u undex!!!   :shock  :wall:

Bred

to je jos veca tragedija! Otovoreno vas j*bu u mozak! :F O ovome treba da se prica i skrene paznja na vecu a profesori opomenu!

lycos

ta 6-ca bez bodova znaci- iz jedne oblasti ste imali po 2-3 tacna odgovora,a druge ste uradili xtra. danas je profa tako rekla.

cvetulence

Meni je danas profesorka rekla: da one 6 znaèe da smo iz dve oblasti imali po 4 poena, i po¹to je kao samnjila kriterijum zato nas je pustila. Kada sam je pitala e mogu na usmeni, rekla je da ne mogu zbog te 6. A dva sata posle jednog deèka sa istom 6 pustila je na usmeni i deèko je dobio 10. Test mi nije dala da vidim, dok je Ðeliæ rekao da mo¾e da se vidi. I kao ako se desi da su pogre¹ili pri ocenjivanju, a veæ ti je upisana ocena, ocena se naæe menjati. Ja na ovo nemam vi¹e ¹ta da ka¾em sem da zinem!!!!

Bred

Mishica

jeca87

Boze, koja glupost! Cvetulence, nemoj da se nerviras, bitno je da si polozila, a ove stvari treba izneti ljudima koji su odgovorni za suzbijanje rasula na faxu.

hulio_salinas

:shock  O Boze!   :shock

Ovo je strasno. Morace se nesto preduzeti povodom ovoga. Dobro da ste rekli. Ovo je totalni bezobrazluk!

Jednostavno ne mogu da verujem.  :wall:

pipi_duga_carapa

strasno ...

no, svaka cast svima na IPAK polozenom ispitu ((;

hulio_salinas

Mozda je Pipi u pravu. Ne treba da se osvrcemo za ocenama, treba samo da dajemo sto vise ispita mozemo.

Jeste da je ova situacija krajnje nepravedna i bezobrazna, ali... That is the sistem...