Fizika - MG pitanja i odgovori

Started by hulio_salinas, 10-02-2007, 06:50:05

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Quote from: vesica on 17-04-2007, 11:21:51
Ima li nekih informacija u vezi statusa studenata izbacenih sa fizike? Hoce li se konacno znati da li ce biti kaznjeni ili ne?

Vesice, profesor je poslao "stvar" disciplinskoj komisiji. Sada disciplinska komisija poziva studente i posle "razgovora" izrice kaznu. Rekose mi da je olaksavajuca okolnost ta sto disciplinska komisija ima (novi dodati) pravilnik, po kome moze da reaguje. U tom pravilniku pise da nije jedina kazna zabrana polaganja svih ispita 2 naredna roka.

Sada postoje 4 mogucnosti:
- zabrana polaganja svih ispita u 2 naredna roka;
- zabrana polganja fizike u 2 naredna roka;
- pismeni ukor;
- usmeni ukor.

Posto svi na fakultetu znaju u kakvoj se situaciji "bolonjci" nalaze, realno je ocekivati 3. ili 4. mogucnost. Odnosno, pismeni ili usmeni ukor. Licno, sve je prihvatljivo osim onog prvog.

vesica

Hvala ti, posto mi je on nesto slicno i rekao juce na usmenom. Zna li se kada ti intervjui pocinju?

zabica

Iskreno, najrealnije je da (kao sto je bilo i ranije) zabranjuju dva roka samo iz datog predmeta, ne iz svih. Mozda su to uradili da nas zaplase, ali nema poente, samim tim se gubi godina.

lycos

Quote from: vesica on 18-04-2007, 02:23:28
Zna li se kada ti intervjui pocinju?
-intervjui-..morao sam da prokomentarisem..o boze..

shiky

Ma prvo je meni debilizam,mislim da je to ipak malo prestrogo.
:OFF Lycos,nisi pozvan da komentarises :K :K :K :K :cvet

hulio_salinas

Don't chat.

To da li je prestrogo ili ne, nije na nama da ocenjujemo. To moze neko sa strane.

Ajd videcemo sta ce biti. Ponavljam, u svaku slucaju SVET SE NECE SRUSITI. Nista ne moze da bude toliko strasno.

Sole

moze li mi neko ko se seca da ispise kombinacije tzv. obicnih pitanja koja se uglavnom padaju na ispitu? ;-)

jeca87

E, i nek neko napise, please, kombinaciju MG pitanja koja su bila u predhodna 2 roka (kazu mi da su bile identicne kombinacije i u januaru i u aprilu)!

Sole

ja sam imala drugi zakon termodinamike, toplotno zracenje, magnetno polje i zadnje pitanje-osnovne zakone i principe kvantne mehanike. ;-)

jeca87

Hvala ti, Sole! Je l postoji jos jedna kombinacija, ili je to- to?

Sole

ima jos jedna kombinacija sa pitanjem fotoefekat, pitacu sutra drugaricu pa cu da napisem!
ako nabavis obicna napisi, cisto da pokusam i njih malo da predjem. ;-)
i ako ima jos neke mg kombinacije isto.

biwi

i ja sam cuo da su bile iste kombinacije u aprilu i januaru pa ako ih neko znade neka ih napise i nama "mucenicima" koji jos nisu polozili fiziku!!!!!!!!

Pedja

meni je bilo: fotoefekat,amperova sila,oni fluidi... i ne mogu da se setim jos jednog

josefina87

Quote from: Pedja on 04-06-2007, 15:04:21
meni je bilo: fotoefekat,amperova sila,oni fluidi... i ne mogu da se setim jos jednog
i kretanje elektrona u metalu! :luda

Pedja

Кхм кхм, браво!  :luda