Statistika u farmaciji

Started by hulio_salinas, 19-02-2007, 02:09:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

zabica

samo da proverim - jel u nekim pitanjima trebalo da se zaokruzi 2 odgovora??

ja to nisam...  :roll:

inace, slabo sam uradila, ali realno nisam ni ucila kako treba...ja i statistika nismo bliske  :ball2:

lane

Требало је негде да се заокруже два одговора... :roll:

Али боље је да заокружиш један - добијеш 1 бод, а ако заокружиш два где не треба - губиш све бодове (што је случај код мене :K).

zabica

sad sam bila na sajtu fakulteta, izbacili su resenja testa, ima sest grupa pa se pronadjite!
inace, kod mene nije bilo da se zaokruzi dva, sad proverih, ali padam sigurno, nemam dovoljnih sedam...  :wall:

jeca87

Meni 2 nisu tacna! Jeeeeee.... :)

Pedja

Bravo jeco  :pljes:

Ja nesto kontrolisao i izgleda da su mi tacna 7  :shock  ali oni ce verovatno naci jos neku gresku  :batina

jeca87

Jbg, bice valjda dobro. Drzim ti palceve!

lane

Ако сам добро запамтила своје резултате, и мени нису тачна два! :)
И ја вам свима држим палчеве! :wink:

lycos

imam 6 tacnix,i to onix tezix..ne znam kako ce bodovati..
i dvoumim se oko jednog pitanja-sta sam zaokruzio,tacno ili netacno..
ako je to ok onda imam 7 :(

a kod klasnix intervala ne secam se ni sta sam napisao... grrr grrr

pipi_duga_carapa

ja sam pogresila kod histograma, zaokruzih da je i za diskretne i za kontinuirane podatke ;p sto ce reci da tu imam 0 (8

ja sam razumela da sva pitanja vrede 2 poena ... ? cini mi se da su tako rekli na poslednjim vezbama ...

Pedja

Зашто до јуче није било решења трећег задатка ,него су то данас избацили?   :hm

Али значи све формуле које су ми биле потребне нисам могао да нађем а оне које су ми дали низашта ми нису служиле  :roll:

lane

Quote from: pipi_duga_carapa on 20-03-2007, 14:03:14
ja sam pogresila kod histograma, zaokruzih da je i za diskretne i za kontinuirane podatke ;p sto ce reci da tu imam 0 (8

ja sam razumela da sva pitanja vrede 2 poena ... ? cini mi se da su tako rekli na poslednjim vezbama ...
Е, за тај задатак су ме сви убеђивали да је требало да заокружим оба одговора, а ја сам само један, тако да ми је то тачно. :)
Али, да сам у том тренутуку размишљала да могу да се заокруже два, сигурно бих их заокружила.  :K
Али ми зато није тачан један други, за који сам мислила да јесте...

И ја сам исто чула на последњим вежбама да сва питања вреде по два поена...
По мени је то глупо, поготово због ситуације са Ликосом...
Видећемо како ће бодовати...

pipi_duga_carapa

Quote from: lane on 20-03-2007, 14:09:42
Е, за тај задатак су ме сви убеђивали да је требало да заокружим оба одговора, а ја сам само један, тако да ми је то тачно. :)
Али, да сам у том тренутуку размишљала да могу да се заокруже два, сигурно бих их заокружила.  :K
Али ми зато није тачан један други, за који сам мислила да јесте...

И ја сам исто чула на последњим вежбама да сва питања вреде по два поена...
По мени је то глупо, поготово због ситуације са Ликосом...
Видећемо како ће бодовати...
ja sam mislila da je histogram za sve numericke podatke ;p a i + sto su pominjali mogucnost zaokruzivanja 2 (8
nije ti tacan postupak ili samo resenje?

i ja mislim da je bzvz da svi vrede isto, jer nisu iste tezine ... ali videcemo ... mozda koriguju (:

Quote from: Pedja on 20-03-2007, 14:04:03
Али значи све формуле које су ми биле потребне нисам могао да нађем а оне које су ми дали низашта ми нису служиле  :roll:
meni nisu bile one za ANOVA-u, to nam je cvetulence rekla da treba da naucimo ... i nisu bile za KI ... a ostale su bile? kako ti date nisu sluzile? ?:

whatever

Ne mogu sva pitanja da vrede 2 poena, po onome sto stoji na sajtu, i onome sto je ona rekla na uvodnom predavanju, ovo je bila polovina ispita, odnosno 20 poena. Mada, nikad se ne zna, onaj predstojeci deo jeste kao manji, pa mozda zato... :roll:

pipi_duga_carapa

e bas sad pogledah sta sam zapisala ... i pise mi:
prvi deo ispita 20poena (min za izlazak 18)
drugi deo ispita 20 poena (min za izlazak 36)
a onda na poslednjim vezbama zapisah:
12x2=24; 7 za prolaz ...
(:
nemam pojma ... (8
mozda ce onako da preracunavaju ... da vredi vise, p da ga svedu na manje (;

lane

И мени тако исто пише...
Можда ће тих 24 поена да преведу у 20, као што је било за математику (тамо су преводили 40 у 30)...
Но, видећемо...