Analiticka hemija I

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:16:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

hulio_salinas

Analiticka hemija I

Kalendar
24.03. Kolokvijum
20.04. Ispit

Sa sastanka
- Ispit polazemo iz dva dela. Ko ne polozi kolokvijum, na ispitu polaze kompletno gradivo.
- Nije se mnogo raspravljalo o ovom predmetu, jer nije bilo ni potrebe. Stekao se utisak da necemo imati problema sa ovim predmetom.
- Mali problem su vezbe subotom, ali povodom toga se nista ne moze uraditi, jer nam je raspored prebunkiran.

zabica

cula sxam da su ljudi sa ovog instituta ok, ali i to cemo proveriti  :wink:

sto se tice vezbi kazu da je zanimljivo, tako da ne ocajavajte vi so ste subotom :wave:

Pedja

Bas ce nam biti lepo subotom  :wave:   :V

lane

©to se tièe subote, biæe malo bezveze kada budemo imali kolokvijume subotom... :roll:
(Nisam jo¹ pogledala da li neki ba¹ pada u subotu, ali verovatno æe biti...)

Pedja

Sto daje velike prednosti nedelji  :wall:

Mishica

Nece biti kolokvijuma subotom,bas iz razloga sto neki ljudi toga dana
imaju vezbe!!!

ares

Ljudi vezbe jesu zanimljive ali samo prvih 45 min. a onda je strasno!Bojim se da na sledecim ne bude ,,kolega to ne valja, prospite to pa ponovo''!

Bojana 153

Jao meni su vezbe danas bile EXTRA!!! Zanimljive, smejali smo se, zezali, brzo mi je proslo... Jos sam se odusevila kad su nam dali one cokoladice!!!  :loptica :loptica :loptica
I asaistenti mi deluju ok.

lycos

Quote from: Bojana 153 on 20-02-2007, 12:47:41
Jao meni su vezbe danas bile EXTRA!!! Zanimljive, smejali smo se, zezali, brzo mi je proslo... Jos sam se odusevila kad su nam dali one cokoladice!!!  :loptica :loptica :loptica
I asaistenti mi deluju ok.
ljudi su skroz kul,mislim da ce biti nalik na institut iz neorganske

jeca87

E, pa, extra! Nadam se da moze da se izdrzi svih 5 sati. :)

whatever

Cokoladice?! Pa bre nama niko nije delio cokoladice  :( Vezbe jesu zanimljive ali sto ima puno pranja epruveta... mislim da sam sat vremena proveo samo u tome  :run Ali dobro, sto se mora mora se  :)

Bred

whatever, navikavaj se na to. a na analitickoj ces se naprati sudova :K

Phenomenon

Zanimljivo je bilo prvih sat do 2, posle sam brojao minute do kraja kao da sam u vojsci.
Za epruvete sam nasao sistem isperes ih vodom, zatim malo sa destilovanom i dovidjenja.

Pedja

Pa tako i treba Phen  :lol:

Da li cemo mi dobiti cokoladice subotom,a?  :luda

:OFF Hulio,ne brisi mi poruke   :lol3:

zabica

jel neko zavrsio pre isteka tih 5 sati?
jel se radi u parovima?