Analiticka hemija I

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:16:16

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lane

Овај колоквијум није ослобађајући?! :shock
Мина, ниси једина!
Је л' то 100% проверено?

Можда мисле, пошто су већину градива већ испредавали, да ће бити превише мало градива за испит...
Не знам...

zabica

ovaj kolokvijum je prvi deo ispita, fora je (cini mi se) u tome sto sad radimo sve reakcije iz praktikuma a verovatno cemo na ispitu imati ovo sto radimo na predavanjima, metode i ostalo...

jeca87

Katastrofa! Milosti, ljudi, samo malo milosti prema nama!

cvetulence

Razlika je jedino ¹to sada imamo samo r-je, a na ispitu æemo imati i r-je i zadatke, kao npr. uslovi talo¾enja, promena ph vrednosti, pufere... Ali valjda æe nam i za ispit dati pitanja po kojima æemo spremati!

lane

Значи, све ово, само још много горе + ново...
Баш лепо... :roll:
Ваљда ће и тада дати питања...

hulio_salinas

Na sastanku, koji je odrzan u sred januarsko-februarskog ispitnog roka, receno nam je da ce se ispit sastojati iz dva dela. Polovina ce se polagati preko kolokvijuma, a polovina na ispitu. Ja stvarno ne znam sta je krenulo po zlu i zasto su promenili ovo. I ja sam ostao sokiran, ali suvise smo kasno saznali da je kolokvijum neoslobadjajuci.

Palantril

Call me lazy...ali zasto bih dva puta polagala isto gradivo?  :wall:
Da li to sto je kolokvijum neoslobadjajuci moze znaciti i da nije obavezan za izlazak na ispit posto,koliko sam razumela,svrha oslobadjajuceg kolokvijuma je da nas rastereti dela gradiva na ispitu i kao takav nije obavezan,sta sada ovo znaci...mislim ionako cemo sve to ponovo raditi na ispitu... :hmm

hulio_salinas

Palantril, nisam siguran, ali mislim da ovaj kolokvijum ima za svrhu sakupljanje predispitnih poena.  :roll:

Kazem vam, nije tako dogovereno, pa sam se i ja iznenadio kada sam shvatio da smo na neki nacin nasamareni.

lycos

ostali mi anjoni, i katjoni I i II..u xaosu sam..  i jos sad kad sam procitao da nije oslobadjajuci..

Phenomenon

Pa zasto onda ja sada izlazim na kolokvijum!?
O, ljudi, kako nas j**u! Ne vade!

hulio_salinas

Boga mi, zavukli su nam samo tako. Znaju da laju na sve ostale. Znaju da prave frku i galamu.

Pisemo ove zahteve... Ovo ce sigurno biti podvuceno...

=================

Vazna informacija: Postoji i popravni kolokvijum iz analiticke. Nemojte da panicite, jer ako ne polozimo, imamo jos jednu sansu. Kada se bude znalo koliko je ljudi proslo, a koliko nije, organizovace se popravni kolokvijum. Tek sam sada primetio da vas nisam obavestio o ovome. Izvinjavam se na propustu.

jeca87

Sad mi je malo lakse, posto ne gajim neke nade da cu proci...

lane

И мени је лакше...
Ово није толико ненормално тешко и нелогично, али је ненормално много, а имамо ненормално мало времена...
Имали бисмо више времена да учимо за тај поправни...

lycos

ostali mi jos anjoni..nocas se nece spavati...a jos se vreme pomera za sat unapred..

shiky

Quote from: Phenomenon on 24-03-2007, 09:54:41
O, ljudi, kako nas j**u! Ne vade!
:116:
E da ljudi,da se neko ne zezne zbog tog vremena...ja bih verovatno da mi nisu rekli danas na vezbama.
A verovatno znate da ima raspored za grupe po amfiteatrima...mislim da je od I do VIII u 1,od VIII do XII u 2,nisam sigurna