Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Pedja

Rotkvo, ja mislim da je dovoljno ono sa slajdova  :hmm

hulio_salinas

Brede, pricamo o prof Vesni Kuntic.

Pedja, Rotkvice, postoji knjiga i kosta 550 din. Kupuje se na institutu za Fizicku hemiju (odeljak B, prizemlje).

Prof Vesna Kuntic predaje iz te knjige i rekla je da nam slajdovi sluze kao putokaz.

Kada svi budemo kupili knjige, javicemo joj se, a onda ce ona na predavanju da izdiktira sta treba uciti iz knjige, a sta ne.

:Bog

Pedja

nasty girl

molim vas citajte prethodne postove..odgovorila sam na pitanje dal postoji knjiga...

ona postoji...

hulio_salinas

Nasty, prof Vesna Kuntic je juce dale ove sveze informacije, zato sam ih i napisao. Juce je zena sve lepo objasnila.

nasty girl

nisam tebi odgovorila negp sargarepi ili rokvici kako gode da se zove....

da bih joj skrenula pazju da cita postove prethodnih korisnika...

pipi_duga_carapa

meni se bas svidja sistem predavanja (: ali skroz (:

Bred

za deo gradiva ima knjiga, za drugi deo trebaju slajdovi. tako je bar bilo kod nas.

mushu

To je trenutno jedini predmet koji uspevam da otpratim od pocetka do kraja predavanja....

chiligirl

Mushu, ne lazi da je to jedini! Volela si ti i neorgansku, pogotovo drugu grupu ps...ko razume, shvatice :)))

hulio_salinas

:police:  Chilligirl, nemoj chatovati ovde.  :cvet

Bred, mislim da nama nije tako. Prof je rekla da je kompletno gradivo iz knjige. Jos ce nam ona reci sta treba sta ne treba. Rekla nam je da je dosta stvari redukovala. Videcemo...

rotkvica

izvini, nasty girl, mislila sam da se nama nesto razlikuje, da nam mozda treba neka druga knjiga... zato sam i pitala ponovo...

cvetulence

Jedno obave¹tenje: Profesorka iz fizièke hemije je okaèila na sajt slajdove sa pitanjima!!! Pitanja su u okviru prezentacije! :loptica

pipi_duga_carapa

posto sam danas zakasnila na predavanje ... samo da pitam sta je to prof pominjala neki probni kol? nacuh za to, ali niko nije siguran da mi kaze sta je tacno rekla ;p

lane

Pipi, rekla je da æe nam dati na papiru onakva pitanja kakva æe biti a kolokvijumu, a da æe tu, izmeðu ostalog, staviti i poglavlja koja treba da se uèe iz knjige (po¹to, kao ¹to znamo, ne treba da se uèi sve iz knjige - hvala Bogu!).
Btw, probni kolokvijum ne radimo na èasu, samo nosimo papir kuæi! :wink: