Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 08:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 2 Guests are viewing this topic.

jeca87

I ja sam na grafit stavila 1, mada su misljenja podeljena oko tog pitanja. Ma nisu pitanja bila teska nego meni (a verujem i vecini nas) nije ni malo bilo do ucenja tako da sam samo nesto iscitavala...

whatever

Zaista sve pohvale za profesorku, lepo je videti da ima jos ljudi na fakultetu koji su spremni da nam izadju u susret.

Elem, sto se tice entropije ugljenika i natrijum-hlorida, S(C) je oko 7 a S(NaCl) oko 72 (ima tablica po internetu, a uvek me nervira kada nisam siguran da li je nesto tacno  :)) sto ce reci da ugljenik jeste uredjeniji od natrijum-hlorida, mada mu to nekako dodje i logicno...

lane

Значи, Пеђа, ипак нам је тачно!  :V

Whatever, хвала за информацију!  :cvet

(Не знам како ћирилицом да напишем whatever, можда вхатевер... :K)

Pedja

Браво Лане!  :V

Вадевр ,хвала за инфо  O0

lycos

kolokvijum je bio korektan..ko je malo vise ucio-prolazi sigurno..

zabica

pitanja su bila bas kakva sam i ocekivala! sto se tice crtanja, prof je rekla da i to dolazi u obzir...

meni je grafit na prvom mestu, cini mi se da je to prof i rekla na predavanju.
utisci ok. a oni koji nisu zadovoljni, u slucaju da padnu bice popravni  :wave:

lane

Па кажем ја, све што је рекла, то је и било...  :Bog
Рекла је и за цртање, само сам ја гледала графике, нисам знала да се то односи и на цртање калоримера...

Значи, биће и поправни...
По милионити пут, свака јој част! :pljes:

Pedja

Значи мој цртеж оне бомбе је  :pst    :bljak:

Само да ми не одузме бодове због глупо цртежа   :>

zabica

pedja jesi li pisao nesto pored crteza?
posto moze i to da ti uvazi...

josefina87

..a sada i ja ...PROF JE STVARNO ISPALA FER I DALA BAS ONO STA JE I REKLA DA CE BITI!!Svaka cast! :pljes:

hulio_salinas

Prof Vesna Kuntic je dokazala da se moze uciti na tudjim greskama (Fizika, Biologija, Organska u 2006., Uvod, Matematika) i sto je jos vaznije - da moze da se sledi dobar primer (Neorganska hemija, Organska hemija u 2007.).

Svako moze da nam olaksa, samo ako to zeli. Ali problem je sto ljudi ne zele...

Phenomenon

Stvarno sve se moze kad se hoce!
Kada bi tako svako izdvojio iz svog predmeta samo ono sto je vazno za farmaciju i za dalje skolovanje, gde bi anm bio kraj...
Fizicka hemija :Bog

shiky

E stvarno,pola od ovih stvari sto radimo nam nece trebati u zivotu!Da se ja pitam svasta bih poizbacivala,ali se ja ne pitam,pa cu da ucutim.Inace profesorka je stvarno carica!!!
:OFF Lane,to nije stvar poslusnosti,vec sam samo ispostovala tvoju zelju... :wink:

lane

оff: Знам, Шики, само сам се шалила!  :cvet

Е, а од следеће недеље имамо нову професорку?
Једна професорка на колоквијуму нам је рекла да је окачила на нету предавања за следећу недељу, па ваљда ће нам она предавати...

shiky

Lane to je ona zena sto ju je profesorka na samom pocetku predstavila,sedela je u prvoj klupi,secas se?Ali ja sam mislila da je to neka asistentkinja,ne znam,mozda je i profesorka...