Fizicka hemija

Started by hulio_salinas, 20-02-2007, 02:24:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

josefina87

:stid: :stid:
hvala ti puno,dobro je da ima onih koji su redovni! :cvet :cvet
pa dobro ima vremena do tada..naæiæe se valjda neko ko æe me potpisati! :a :lol:

Pedja

OBAVE©TENJE
   Studenti koji su polagali kolokvijum iz HEMIJSKE KINETIKE, u nedelju  19. 5. 2007. godine, svoje radove mogu pogledati u èetvrtak 31. 5. 2007. godine od 11 – 13 èasova.
Potreban broj poena da bi se polo¾io kolokvijum je 12.

Popravni kolokvijumi iz TERMODINAMIKE i HEMIJSKE KINETIKE odr¾aæe se
u ponedeljak 4. 6. 2007. godine u 10 èasova.

Резултати другог колоквијума:
За МБ http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/fizicka_hemija-bolonja/obavestenja/II_kolokvijum/Rezultati%20II%20kolokvijuma%20MB.xls

За МФ http://www.pharmacy.bg.ac.yu/predmeti/fizicka_hemija-bolonja/obavestenja/II_kolokvijum/Rezultati%20II%20kolokvijuma%20DF.xls

lycos

koliko vidim prolaznost je dobra..a i oni koji su okinuli imaju sansu na popravnom !

jeca87

Bred

au kad cujem kako su oduzimali poene na ovom zadnjem kolokvijumu...katastrofa... a objasnjenje im je bilo tipa kolega pa polozili ste, sta vise 'ocete? zid

Sole

e, to je tacno za oduzimanje poena!
bez obzira na sve pohvale za ovaj institut morala sam ovo da napisem.
jesam polozila, ali su me odrali za neke stvari stvarno bzvz.
kao, u jednom mi se priznaje pola, a u sledecem vec ne zato sto je ta stavka navodno bitnija.
ne znam da li ste me razumeli, ali nije isti kriterijum za sve zadatke.

Phenomenon

Ajde, pogledajte prolaznost i prosecan broj poena na II kolokvijumu, i nemojte da smarate zbog sitnica. Ovaj predmet su nam mnogo olaksali, i nema potrebe zakerati za svaku sitnicu.

josefina87

Quote from: Phenomenon on 31-05-2007, 16:23:36
Ajde, pogledajte prolaznost i prosecan broj poena na II kolokvijumu, i nemojte da smarate zbog sitnica. Ovaj predmet su nam mnogo olaksali, i nema potrebe zakerati za svaku sitnicu.
u potpunosti se sla¾em!ovaj kolokvijum nije bio te¾ak,dali su ba¹ sve ¹ta su rekli i dobra veæina je pro¹la..a sada poeni,za nas ne bi trebali da budu toliko va¾ni! :cvet :cvet

Sole

ok, ma, bitno je samo da se polaze, sto vise i sto brze!
samo mi je krivo za neke poene i stojim iza toga.
dobro smo prolazili iz fizicke...
cini mi se nekako da bas ima dosta za ispit...
nadam se da ce i tada sve biti ok! ;-)

Bred

pa neki ljudi su pali upravo zbog takvog drakonskog oduzimanja poena. a cuo sam da su asistenti cak i vikali na studente...

josefina87

ne znam za ostale grupe..ali kod mene su i studenti malo preterivali,ne bih da se udubljujem u dalju diskusiju,jer sada ionako ni¹ta ne mo¾e da se ispravi!

Bred

naravno da treba da budu tolerantni i uljudni  i jedni i drugi :wink:

jeca87

Nisam htela, ali moram da napisem. Jedna devojka je pala, falila su joj 2 poena (nije rekla-kazala, sama mi je ispricala). Ode ona da pogleda rad i vidi da joj je precrtano " -9+8=-1"; ona pita zbog cega nije tacno i asistentkinja pocne da je ubedjuje kako je -9+8=1 i kako ona valjda bolje od nas zna matematiku. Ova devojka se, nazalost, nije zalila profesorki, bilo joj je glupo, ali trebala je, sad bezveze mora ponovo da izlazi na kolokvijum.

Sole

Quote from: jeca87 on 04-06-2007, 13:51:34
Nisam htela, ali moram da napisem. Jedna devojka je pala, falila su joj 2 poena (nije rekla-kazala, sama mi je ispricala). Ode ona da pogleda rad i vidi da joj je precrtano " -9+8=-1"; ona pita zbog cega nije tacno i asistentkinja pocne da je ubedjuje kako je -9+8=1 i kako ona valjda bolje od nas zna matematiku. Ova devojka se, nazalost, nije zalila profesorki, bilo joj je glupo, ali trebala je, sad bezveze mora ponovo da izlazi na kolokvijum.

O Boze dragi, da li je i to moguce? ;-(

jeca87

Ni ja nisam mogla da verujem! Ali nisam mogla da verujem ni da je ta koleginica odustala, ja bih asistentkinju ubedjivala dok ne kaze da sam u pravu.