Organska hemija II

Started by hulio_salinas, 21-02-2007, 05:59:37

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

lane

Ipak je jako te¹ko ostati hladan... :roll:

Ali Hulio, sve si rekao! Tako i treba da bude!  :pljes:

mushu

Dobro, proglasite me nenormalnom ali meni ocena jeste bitna....ako cu vec da dobijem 6 iz necega neka to bude zato sto sam bila lenja i nisam radila kako treba, a ne da ko debil naucim nesto a dobijem manje poena zbog nesigurnog izlaganja vezbe koju tak treba da radim ili tako necega....

Pedja

Jeste Mushu i nekima su davali manje poena na kolokviranje nego onima sto su na sledecim terminima odgovarali,npr meni ali sta ces...

Ni ja ne volim nepravdu ali je srecem svuda

cvetulence

Danas na ve¾bama, profesor nas je sve dva puta vraæao, kao ne znamo ve¾bu... Pa nam je èak pretio da neæemo moæi da izaðemo na ispit, ako ne dobijemo min 4 p za svaku ve¾bu. Profesor nije pojedinaèno ocenjivao, veæ grupno ¹to mislim da nije normalno; jer uvek æe biti neko ko extra zna i neko ko ne zna ni¹ta. Kada nas je ispitao, samo je oti¹ao i rekao da se za pomoæ obratimo drugim asistentima, koji pored svojih grupa nisu mogli ba¹ da obrate pa¾nju na nas. Sve u svemu ve¾be su u¾asno pro¹le.

hulio_salinas

Quote from: mushu on 08-03-2007, 19:12:27
Dobro, proglasite me nenormalnom ali meni ocena jeste bitna....ako cu vec da dobijem 6 iz necega neka to bude zato sto sam bila lenja i nisam radila kako treba, a ne da ko debil naucim nesto a dobijem manje poena zbog nesigurnog izlaganja vezbe koju tak treba da radim ili tako necega....

Dakle, rece neko nekad:
"Moja je muka najveca!"
i mi prihvatismo kao zakon.
   :wave:

kraj (moje) price...

======================

Ako se sami ne urazumite i ako sami ne shvatite da neke stvari ne zavise od nas, nista necete uraditi. Moze neko do sutra da vam prica kad vi ne vidite dalje od nosa. Ali to su vec neke druge price...

:cvet

Bred

Valjda asistenti a ne profesori vas pitaju na vezbama? Hulio moze da se skrene paznja upravniku instituta da se studenti zale na nacin ispitivanja i bodovanja na vezbama a sad dal ce on[upravnik] nesto da uradi je pitanje... I ne zaboravite, na kraju semestra imate ankete o radu svakog profesora i asistenta pa tad mozete izneti svoje misljenje o asistentu/profesoru dajuci mu/joj ocenu od 1 do 5.

hulio_salinas

Quote from: Bred on 09-03-2007, 09:22:44
Valjda asistenti a ne profesori vas pitaju na vezbama? Hulio moze da se skrene paznja upravniku instituta da se studenti zale na nacin ispitivanja i bodovanja na vezbama a sad dal ce on[upravnik] nesto da uradi je pitanje... I ne zaboravite, na kraju semestra imate ankete o radu svakog profesora i asistenta pa tad mozete izneti svoje misljenje o asistentu/profesoru dajuci mu/joj ocenu od 1 do 5.

Jedna asistentikinja je odsutna i menja je prof Savic. Tako je nastao problem.

Mislim da ne mogu da kazem upravniku instituta da PROFESOR lose boduje na vezbama. Slazes se da to nije normalno.  :roll:

ares

Ne mogu da gresim dusu ali Shomi je legenda sto se asistenata tice.Ja sam recimo lose kolokvirao ekstrakciju i on je rekao da mogu sledeci put da popravim,sto vazi i za ostale!Jos nesto moja grupa za sada uvek prva zavrsi!

shiky

Pa stani,je li asistentkinja bila odsutna samo taj termin?Mislim ako vam je samo ovaj put menjao profesor,bilo bi glupo da se zalite ako se ona vraca...sto se tice ocena totalno se slazem sa Huliom,bitno je samo da prodjemo...nemojte da se nervirate zbog neceg sto nije do vas,tako je kako je...uvek je lakse,barem ja tako radim,da postavite neki lakse ostvarljiv cilj,razocaranja su manja... :cvet

majche

Ja sam bila u toj grupi koju je ispitivao profesor,i moram da kazem da nije ispao fer iz vise razloga,pitao nas je neke stvari koje nam niko nije rekao da naucimo,zatim neke ljude nije nista ni pitao a one koji su odgovarali i znali je izjednacio sa onima koji nisu,i tako smo svi dobili po 2 boda :roll: to mozda i nije toliko strasno,da nasa asistentkinja nije malo stroza u ocenjivanju,pa je za dve vezbe samo jedan kolega dobio po 4 boda...

lycos

je li neko poceo da sprema organsku?

jeca87

Pa ono, citucka se...

ares

Ajde neko nek postavi jos jedno pitanje,imace posla sa mnom :batina!Za sta sluze konsultacije,asistenti.Razumem neka kratka ali neki ga stvarno preterase.Uostalom jer sede nausima na predavanjima! :F Sat i po je mnoogo,a 5 min posle toga je neopisivo mnogo! :box :B

zabica

ares nemoj mnogo da se nerviras, nece ljudi da idu na konsultacije zbog jednog, dva pitanja...  :lol2:

lane

Sla¾em se da ljudi treba da pitaju sve ¹to im nije jasno, ali da ja imam ne¹to da pitam, sigurno ne bih to uradila, da zbog mene 300 ljudi èeka i  ne mo¾e na pauzu!
Pitala bih mo¾da pre sledeæeg predavanja ili na konsultacijama...